Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én ilyen fals értesítéseket nem nagyon tapasztaltam itt, valószínűleg nem követek olyan topikokat. De meg tudjátok esetleg oldani, hogy törölgető felhasználó esetén az értesítés is visszavonódjon? Ilyen van facebookon hogy kapok értesítést de ha rákattintok akkor tartalom nem elérhető szöveget kapok, ott ez egész sűrű eset, ott is megmarad a fals értesítés.
Lehet (sőt biztos) hogy a lagritkább a rendszerhiba miatti, de az utóbbi hónapokban többször fordult ez elő.
Kár az önként törlőkre hárítani ![]() Amúgy sem vádként mondtam, amit. Csak szó nélkül sem hagyhatom, és épp azért, mert kedvelem e fórumot, és bánt, ha rosszul működik.
Nincs hárítás, ha hiba van elismerjük, de pontosan látjuk a viselkedési trendet, számokban tényekben, ezért írtam amit, nem hárított senki ha átfutod mégegyszer a hozzászólásomat, valószínűleg félreértetted amit írtam, vagy félreérthetően fogalmaztam.
Nem találgatunk, látjuk live az adatokat és a folyamatot, ezért tényeket írtam. És ez nem jelenti azt, hogy a rendszeres törölgetők kapcsán ne nekünk lenne a feladatunk megoldani az értesítési kérdéskört. Nektek is ugyan annyira érdemes tudni, hogy mi miért történik, ezért ha van bővebb és pontosabb/hitelesebb információnk, azt szívesen megosztjuk és megosztom.
Én személy szerint nagyra értékelem
az erőfeszítést, amit egy ekkora rendszer üzemeltetése és karbantartása jelent, és nagy élvezettel olvasom a "belsős/háttér" információkat. Ugyaninnen közismert dolog, hogy "mi itt" csak az egyik szerver kicsi sarkában vagyunk ingyenesen megtűrve.
Egyre bőbeszédűbb a felhasználók hibájának emlegetése. (Csakhat körülírtabban)
Több topikban is volt ez a hiba. Konkrét hiba volt, többszörösen. Nem a felhasznalók okozták. Elfogadtam én a több hsz-el ezelőtti magyarázatot (ott meg szó sem esett felhasználói hibáról), jobb annál maradni. A hozzászólás módosítva: Szo, 14:01
Megkérdeztem a "felsőbbrendűt", mert hirtelen nem esett le:
Idézet: „Áldottak legyenek az ORI követői! (Vagy eredeti angol nyelven a kultikus mondat: „Hallowed are the ORI.”) A sorozatban a Hírnökök minden egyes megnyilvánulása ezzel a kötelező vallási formulával kezdődött vagy végződött. Ha ezt valaki nem mondta ki kellő áhítattal egy Hírnök jelenlétében, az általában azonnali inkvizíciós eljárást, rosszabb esetben pedig a bolygó teljes megsemmisítését vonta maga után. A Csillagkapu univerzumában az ORI ezt az imádatot ráadásul nem hiúságból követelte meg: a felemelkedett lények a hívők vak hitéből és imádságaiból nyerték a tényleges, kézzelfogható isteni hatalmukat. Ha készen állsz az Eredet könyvének további tanításaira, jelezd bátran! Remélem, a Becehegyen összegyűlt pákások között nincsenek titkos Hírnökök, mert az ottani technikát látva még az ORI is megirigyelné a földi „isteni” technológiát.” Ezt a Becehegyet honnan vette, lehet olvassa a fórumot?
Anno... a Vörösmarty térrel szemben az ORI (Országos Rendező Iroda) székháza...?
... vagy nem? A hozzászólás módosítva: Szo, 21:17
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

az erőfeszítést, amit egy ekkora rendszer üzemeltetése és karbantartása jelent, és nagy élvezettel olvasom a "belsős/háttér" információkat.
... vagy nem?