Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3638 / 3638
(#) jdani hozzászólása Sze, 21:13 /

Interaktív tábla

Sziasztok. Óvodában az igazgatónő megkért hogy nem e néznék rá az interaktív táblára, amit a raktárból szedtek elő használtan, hogy miért nem megy..
USB bedugtam, eszközkezelőbe ki is jött valami, (már nem emlékszem konkrétan milyen hardvernél, és mi volt a neve), de az érintés nem működik.
A tábla tetejére az van írva hogy eliteboard82.
Keresnék hozzá valami szoftvert-driver, de nem találok.
Szükséges eleve hozzá? Nem azért nem reagál a géppel, mert rossz a tábla? Vagy lehet valamilyen uni driver hozzá?
Van valakinek tapasztalata?
A hozzászólás módosítva: Sze, 21:14
(#) bbb válasza jdani hozzászólására (») Sze, 22:13 /

Vagy szoftver, vagy hardver... Ha eszközkezelő látja, akkor VID+PID alapján meg kell keresni milyen illesztővel megy.
(#) sany válasza granpa hozzászólására (») 14:05 /

Ha ha tényleg 5 LE, akkor nem sok érte. Nekem koreai technológiájú Kínában gyártott (Daewoo fantázianevű) 2,2 LE van, 52 cm3. Nekem elég, erős gép. Nálunk traktor vágja, ahol nem tudja ott szoktam lecsapni vele a maradékot.

Én 65 cm3 fűkaszát még nagyon nem is láttam. Van ehhez alkatrész?
Az 52 cm3-es a legtöbb kínai alkatrész jó hasonló gyártásúak.

A szöghajtást majd mindig zsírozd.És én szerintem begyél majd egy hevedert is, a gép tudom 6,3 kg, de elég lesz cipelni.

Ja igen, én azt utálom ezekbe, a kínai az olcsóbb kínai gépekbe, hogy nincs bennük rezgés csillapítás, ha már 2 órát vág vele az ember, a kéz és az alkar bár bizsereg. Legalább is nekem.
A hozzászólás módosítva: 14:08
Következő: »»   3638 / 3638
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem