Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autóelektronika

Témaindító: sufni-tunning, idő: Ápr 19, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   347 / 347
(#) jani1987 válasza VIM hozzászólására (») Okt 5, 2025 /

A Firefox blokkolta ezt az oldalt, mert megpróbálhatja veszélyes tevékenységre rávenni, például szoftverek telepítésére vagy személyes információk – például jelszavak és hitelkártya adatok – felfedésére.
(#) tki válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 5, 2025 /

Fals pozitív lehet vagy helyi probléma, mert a virustotal.com-on egyetlen jelzés sincs - itt érdemes a kétséges oldalakat vagy programokat megvizsgáltatni -, az összes víruskeresőn átment:
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2025
(#) szs válasza tki hozzászólására (») Okt 5, 2025 /

Azt volna jó meg megtudni, hogy az állítólag hivatalos oldal (memoscan.cn) miert is nem jön be (például Janosnak sem, de én is megpróbáltam, -nekem sem).
Pedighát állítják: ott lehet frissülni...

Lehet, hogy csak európából nem?
A hozzászólás módosítva: Okt 5, 2025
(#) jani1987 válasza szs hozzászólására (») Okt 5, 2025 /

Mert van bárkinek vpn átjárója?
(#) ftirius hozzászólása Sze, 15:17 /

Üzemanyag szivattyú hiba

Sziasztok!
Adódott egy olyan probléma, hogy az autó egyszer csak menet közben megállt, és azóta nem indul. Illetve féktisztító befújásra indul, úgyhogy üzemanyag ellátási hiba volt gyanús.
Audi A6 1999 2.5 diesel. Motorkódot nem tudok.
Üzemanyag pumpa biztosítékok és a relé az jó.
A tankban lévő üzemanyag szivattyú a gyújtást ráadva nem indul el. Ha jól mértem, akkor nem is kapja meg a 12V-ját.
A kérdésem, hogy mi lehet a probléma?
Valami szenzorhiba, vagy mibármi vajon?
(#) zolika60 válasza ftirius hozzászólására (») Sze, 17:25 /

Adjál neki feszültséget, hogy akkor megy-e a szivattyú. Ha igen a szivattyú és a relé között folytonos-e a vezeték? Ha jól sejtem a relét a motorvezérlő kapcsolja.
(#) ftirius válasza zolika60 hozzászólására (») Sze, 18:25 /

Adtam neki, úgy megy a szivattyú. A vezetékeket még megnézem.
(#) jani1987 válasza ftirius hozzászólására (») Sze, 22:23 /

Nincs valakinek diagja a közeledben? Nekem csak U581 van. A laptopos próba szoftverekkel meg küzdök.
Következő: »»   347 / 347
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem