Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elektronikai szoftverek
 
Témaindító: Varázsló, idő: Jan 26, 2010
Lapozás: OK   2 / 2
(#) vagnerjazon válasza vagnerjazon hozzászólására (») Ápr 2, 2011 /
 
Még annyit fűznék hozzá, hogy ha azon a linken nem jön be, akkor itt van ez, de itt nem működik a "Mennyiségi változtatások" funkció, illetve a "rendelni kell" része az működik, csak a többi nem, meg még esetleg más sem, amiről nem tudok. Szóval inkább a másikat nézze akit érdekel, csak az ugye nem érhető el mindig.
(#) steelbird hozzászólása Ápr 2, 2011 /
 
Én mintha láttam volna az elektrotanyán egy elektronikai alkatrész-nyilvántartó programot, 1.000 Ft alatti áron adták.
(#) manson1989 hozzászólása Júl 30, 2013 /
 
Sziasztok! Szereztem egy régi Power mac G4-et, amin 10.5-ös mac osx van, de nem találok rá telepthető Pickit2 programozó szoftvert, se sprint layout-ot vagy bármi hasonló programot. Ha estetleg valaki tudna segteni nagyon megköszönném, mert ez olyan műhely gépnek kellene. Válaszokat előre is köszönöm.
(#) halasizs hozzászólása Júl 16, 2014 /
 
Ezt a web oldalt ma találtam, talán egy próbát megér. Online áramkör tervező. Bővebben: Link Talán érdemes lenne megcsinálni a magyar fordítást, hogy mindenki értse.
A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2014
(#) orcika70 válasza halasizs hozzászólására (») Júl 16, 2014 /
 
A Google Chrome automatikus fordítóval ez megoldott.
(#) Melphi hozzászólása Aug 3, 2015 /
 
Sziasztok!
Tudnátok segíteni összeszedni DOS telepítőt, tudtommal ez szabadon terjeszthető, a következő dolgok kellenének, tudom hogy letölthető de én nem tudom hogy mégis mit kellene, nagyon hálás lennék ha valaki úgy le tudná szedni hogy nekem csak flopikra fel keljen másolnom.
Akkor a következő dolgok kellenének: dos 6.22 boot szektor fájljai, io.sys, msdos.sys, command com.
Ha valaki tud segíteni írjon ide magánba.
Köszönöm
(#) vilamvili hozzászólása Márc 13, 2017 /
 
Tisztelt uraim : segítséget kérnék . Mivel ez szoftverekkel foglakozó néven van a címben remélem jó helyre írok,ha nem bocs. keresnék egy free hangkártya ószcillószkóp programot ami 20Khz ig kitud mutatni szinusz, négyszög , háromszög jelet. Mivel koromnál fogva nem tudok fizikai munkát végezni valamit csinálni kell. minden javaslatótt eligazítást tanácsot szívesen fogadok és megköszönök! Üdv Öreg.
(#) Laslie válasza vilamvili hozzászólására (») Márc 13, 2017 /
 
Ez jó?
(#) vilamvili válasza Laslie hozzászólására (») Márc 13, 2017 /
 
Kösz a gyors választ ez tényleg jó, de nem írtam hogy 1.1 Ghz 500 Mhz memória 20 Gigás vinyó Toshiba laptopra kellene mert az asztali gépem nem fér a kis mühejben. Ezen bizony beállítás közben lefagy, Valami kíssebb progi kellene ,de azért nagyon köszönön üdv Öreg.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem