Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Norbi barátom épített egy sörverdát. Én az elektromos részét csináltam rajta. Ma délelőtt azt teszteltük. Kicsit szórakoztunk vele. Bővebben: Link Hatalmas élmény egy sörösrekeszen repeszteni.
![]() Kamera hibája miatt kicsit rózsaszín a felvétel...
Ha már így a fotózás került szóba... Ma pakoltam, és előkerült egy tekercs még elő nem hívott hagyományos film. Régebben mikor még használtam ezeket, azt mondták, hogy az exponálástól számítva 2-3 hónapon belül elő kell hívatni, vagy hűtőben tartani, mert károsodik a film, és nem lehet majd előhívni. Ez tényleg így van? Vagy elő lehet még hívni? Kb 6 éves lehet....
![]()
Próbálkozni lehet vele. Persze hat év alatt kapott hideget meleget, de nem biztos, hogy teljesen tönkre ment. Nekem volt olyan tekercs amit több év után hívtak elő és a nagy része használható lett.
Értem, köszönöm. Akkor elviszem majd, hogy próbálják meg. Ha ki nem röhögnek, hogy mit akarok a tekercses filmmel
![]() ![]()
Nekem is tetszett a videó. Jól össze lett vágva. Igazából egy fényképezőgéppel kameráztam. Azért lett ilyen vacak. Szerdára szerzünk egy kamerát. Na azzal majd lehet minőségi videót összehozni.
![]()
Király bizony! A 110 köbcentis Quad motor teszi a dolgát.
![]()
Ne haragudj de ez egy lépés a guminő felé.
Nekem ez van + a felső menetes részen van a gyors csere talp.
Csak gondolom más a költségvetése a két "terméknek"....
![]()
Ebben igazad van. Hosszú éveken keresztül kinlódtam a szutyok állványokkal panoráma fejekkel. Be kellett látnom, hogy jó képhez jó szerelés kell. És sokat izzadtam mire összejött az ára.
Ez pedig a gyors csere talp
Összeszereltem, így néz ki.
Közben a rókák is nőttek már.
Ebben a korban én már annak is örülök, hogy ez pont úgy "áll" ahogyan én szeretném, és akkor, és ott
![]() A "guminő és kézzel jobb" vonalat meg ne ragozzuk ![]() Egyébként meg viccnek szántam...
Milyen korról beszélsz? És én mit mondjak 66 évesen? De viccen kívül a gépem objektívvel közel két kg és fotózás közben mozgatni kell a gépet, tehát lényeges, hogy a gömb fej precíz legyen. A te megoldásod egy könnyebb gép esetén jó lehet.
Ilyen nincs !
Az iskolánkat 3.-áig nem tudják megjavítani, ezért 1 héttel később kezdünk. Ennek az a következménye, HOGY december 26,27,28 tanítási nap. MEGÁLL az eszem. Létezik ilyen emberek??? ![]()
Hol vagyok én ezekhez képest...
Sem a kettő, sem a hatvanhat nem játszik ![]() Mellesleg most halt meg az óras srác nálunk pénteken. 41 volt csupán, szegény...
Ezek szerint létezik.
![]() Nézd a jó oldalát. Kaptál egy ajándék hetet. Bár ott 27.-e környékén iskolába menni nem az igazi.
Ne bosszankodj. Hol van még december? Akkor meg lehet, hogy fagyszünet lesz.
![]()
A rókaportré nagyon jó! Mennyire engednek közel magukhoz?
Nem. Itt az nem Karácsony. Mert itt csak a magyarok ünneplik, az senkit se érint.
Ez szomorú. Persze a Karácsony attól még Karácsony, hogy nem ünneplik. Legrosszabb esetben hirtelen "megbetegszel" és kész.
![]()
Ilyen csere-talpat lehet kapni külön is? (Van egy állványom, már nem "mai csirke", van vagy 25 éves (!), és sajnos a gumi része egy költözés közben elveszett (?)... Megfelelő gumi betétet nem sikerült rögzítenem bele, így most nem tartja kellően fixen a kamerát.)
Először én is furcsálltam a 26.-át, de emlékszem, hogy volt osztálytársam is vajdasági volt, tőle tudom, hogy nem is gergely-naptárat használnak.
Jani, nem rossz mindig figyelni, hogy a szerbek naptára meg a mi naptárunk szerint hányadika van? Szülinapokat, meg hasonlót melyik alapján szoktatok tartani? Mindkettőn? ![]()
A mi naptárunk alapján... 26, 27, 28 csak a mi sulinkba tanítási nap.. Eszméletlen, még most se hiszem el.
Úgy látom, nagyon a lelkedbe gázoltak!
![]()
Szerintem te is zokon vennéd, ha Karácsony másnapján suliba kéne menned. :yes:
Nem tudom, amikor te ilyen kicsi voltál, lett -e volna kedved Karácsony másnapján iskolába járni, 30km-re (tudom nem sok) busszal, hidegbe, amikor mások a családjukkal, rokonokkal lehetnek?!...
Lehet az lesz, de ahhoz kell igazolást szerezni, és nem tudom lesz-e gyerek orvos Karácsonykor... :yes: Úgyis tudom, hogy csak nyúlni fogunk a suliba, filmet nézünk ilyenkor, de akkor is...
Ezt már én is javasoltam. Bővebben: Link Tudom nem szép dolog ilyenekkel példálózni, de annak idején nekem sokkal kevesebb is elégvolt az iskolakerüléshez.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |