Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » EPSON patron chip reset
 
Témaindító: csini666, idő: Dec 14, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   3 / 4
(#) mammut válasza ticseboy hozzászólására (») Feb 19, 2011 /
 
Üdv!
Én a webaruhaz.hu-ról vásárolok hasonlókat, semmi baj nincs velük, általában egy csomag(4 szín) ilyesmi árban van, de amit mutattál az olcsóbb.
Amiket legutóbb kaptam azok V6.1-es chippel vannak szerelve, az ezelőttiek voltak V6.0-ásak.
Viszont a teljes kompatibilitás nem hinném, hogy igaz.
Barátom SX100-asában nem működtek az utángyártottak, szépen berakosgattam sorba öket színenként, de a legutolsó patron berakása és betöltése után kidobta mind a 4-re, hogy a patronok nem ismerhetők fel, de ezek még a V6-osak voltak.
(#) szendi001 hozzászólása Feb 20, 2011 /
 
Sziasztok!

MEgoldodott a hulladék EPSON mizériám! Lehet kapni olyan kitet ami auto resetes csipet tartalmaz. A chipeket átraktam a korábbi ki sem urult tintáimba és úgy tűnik örökr emegoldódott a propléma.

Azt hittem lépcsőt csinálok a dx4400 ból, de így már jó.

A csip verziószáma 6.0R, gondolom reset.
(#) ticseboy válasza mammut hozzászólására (») Feb 25, 2011 /
 
Köszönöm. Azt hiszemem kipróbálom. Ha mégsem jók akkor ugyis "szétkürtölöm"!
(#) szendi001 válasza ticseboy hozzászólására (») Feb 25, 2011 /
 
Az a baja az utángyártottnak, hogy ugyanúgy elévül az ideje mint a gyárinak úgy hogy nem is üres. Nem a tinta szintjét nézi, hanem tippel a tinta szintjéről és egyszer csak azt mondja hogy üres... A 6.0R verzióval ez a kérdés megszűnt, az a lényeg hogy áram alatt kell betenni a patronokat.
(#) zolika60 hozzászólása Feb 25, 2011 /
 
Xerox phaser 3100-ra nincs valakinek megoldása?
(#) tranzisztor válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 6, 2011 /
 
Szervusz !
Van megoldás de ha az alaplapon lévő memóriát újraprogramozod ! Ha bevállalod tudok küldeni eeprom tartalmat ! Üdv !
(#) taxi546 válasza szendi001 hozzászólására (») Márc 31, 2011 /
 
Hello!
Hol lehet ilyet kapni? (6.0R)
(#) szendi001 válasza taxi546 hozzászólására (») Ápr 1, 2011 /
 
Én a gyöngyösi tecsoban vettem. A koma el akarta adni a tintát is, de azt nem vettem meg.
(#) szabjan hozzászólása Ápr 4, 2011 /
 
Srácok!
V6 os csipes patronokat lehet még kapni.
Én a SX 210 esembe ezeket használom. Minden ok. mert eredetinek véli és így nem kell pöcsölnöm az üzenetekkel...Mitmondjak árukhoz képest zsírjó. Pedig nálunk kap gazdagon a gép. asszony ad neki bőven. Már vagy huszadik 'garnitúra' megy benne. Innen rendelem én- korrekt megbízható társaság....
Bővebben: Link
(#) szendi001 válasza mammut hozzászólására (») Máj 8, 2011 /
 
Mindenképpen próbáljatok meg"R" verziószámú csipet szerezni, ez önreteszelő.
(#) Sittes86 hozzászólása Júl 21, 2011 /
 
*** Törölve ! Az oldalon tilos a reklámozás !
(#) cseffo hozzászólása Nov 15, 2011 /
 
http://320volt.com/epson-kartus-cip-resetleme-devresi-pic12f629/
(#) kaqkk válasza cseffo hozzászólására (») Feb 3, 2012 /
 
Ezt a resetert szeretném megépíteni , bekötést tud valaki a 1281-84 (rókás) patron sorozathoz ?
(#) kaqkk válasza kaqkk hozzászólására (») Feb 3, 2012 /
 
A felső sorban 2 -az alsóban 5 érintkező van.
(#) menuska hozzászólása Feb 27, 2012 /
 
Szevasztok!
Egy chip resetter elem csere után nem működik.
Csak villognak a ledek.
Lehet javítani valahogy?
Vagy kuka ?
(#) blackjani hozzászólása Jún 5, 2012 /
 
Sziasztok!
Nekem egy HP B010-es nyomtatóm van és abban 364-es típusú patronok. Ha tud valaki hozzá valamilyen chip resetet legyen szíves írjon megoldást.
Előre is köszönöm!
(#) thebarna hozzászólása Júl 22, 2012 /
 
Sziasztok én egy hp deskjet 3325- öt vertem át (27-es patron) tinta szint ügyileg 2 érintkezőt kellett leragasztani vissza hejeztem a patront a tinta szint tele van viszont azt jelzi hogy nem megfelelően van behejezve, na most ezt le kell tojni és be kell zárni az ablakot és lám kiválóan nyomtat (ezzel el lehet kerülni azt hogy ha a megtöltött patronra azt irja hogy kevés... akkor ezmiatt ne állítsa meg a nyomtatást az a lényeg hogy maradjon rajt a ragasztó
(#) Dempsey hozzászólása Márc 15, 2013 /
 
Sziasztok!
Lexmark Pro205-ös nyomtatóba vettem utángyártott patront. Mikor kifogyott felbontottam a cimkét és volt a chip-en egy kis szénszál, amit át kellett vágni a használati útmutató szerint. Miután átvágtam azt jelezte hogy tele van a patron. Sajnos most már megint azt jelzi hogy kevés a szint, pedig azt hittem ez valami szuper hack volt, de nem. Csatoltam a képeket hogy hogy néz ki a chip. Tudnátok ehhez valamilyen resetelő módszert leírni? Vagy hogy milyen fajtát vegyek?
Köszi szépen mindenkinek!
(#) bányaman hozzászólása Aug 28, 2013 /
 
Üdv! Van egy epson sx100-as nyomtatóm, amelyek szétszedtem fejtisztítás miatt, de azóta nem nagyon akarja felismerni a patronokat. 3 patront felismer, a 4. darabot ha belerakom, akkor az összeset kidobja hibának. A patronok utángyártottak. Nem lehet valahogy "direktbe" kötni a tintaszint figyelést? Arra gondolok, hogy úgy érzékelje, hogy gyári és teli patronok vannak benne. A szalagkábelét megtaláltam, amely a patron érzékelőjéhez megy. Milyen jelet kellene ide táplálnom?
(#) eyess válasza bányaman hozzászólására (») Aug 28, 2013 /
 
A nyomtató a mindenkori tintaszintet , és ez most teljesen mindegy , hogy eredeti , vagy után utángyártott egy epromon keresztül olvassa ki.
Vannak erre speciális chip resetelő készülékek , Google a barátod, de szoftveresen is megoldható
A te esetedben szerintem az történ , hogy szétszedted tisztítás miatt .Igen ám de a fej be levegősödött , így azt érzékeli a készülék , hogy minden patron üres , és valamelyik gép emiatt le is tilt.
Pont emiatt szokták , azt csinálni persze ez gép függő , mert valamelyik működik , és nem tilt le , és ezáltal lehet csinálni a nyomtató szoftveréből fejtisztítást , illetve fejmozgatást , beállítást stb.Ezáltal a gép feltölti a fejet a patronokból festékkel , és már meg is indul a nyomtatás.De amelyik nyomtató letilt ott csak úgy lehet , hogy a fejet előtte színenként fel kell tölteni festékkel , hogy ne tiltson le utána már engedni fogja ez is a karbantartási műveleteket stb
Általában elég szokott lenni a nyomtató saját szoftveréből való tisztítás , illetve karbantartás .Miért kellett ennyire szétszedni ?
A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2013
(#) bányaman válasza eyess hozzászólására (») Aug 28, 2013 /
 
Nem a patront akarom resetelni, hanem a nyomtatóban szeretném kikötni a patronok figyelését. Mert jelenleg nem fogadja el az utángyártott patront, mert nem "kompatibilis". Magyarul az érzékelőjét, amellyel a chippet ellenőrzi azt direktbe kötni, hogy hamis értéket kapjon. A tintapatronok nem figyelik a szintet, csak becsüli a szintet a nyomtató. Szoftveres resetelést kerestem már, de nem találtam semmit róla. A fejbe annyira beleszáradt a tinta, hogy új patronnal is csíkosan nyomtatott. A szoftveres karbantartások nem segítettek.
(#) Sittes86 hozzászólása Aug 28, 2013 /
 
Az Epson kizárólag a chip-en tárolt adatok alapján állapítja meg a tinta mennyiségét. A reseter módosítja a chipen tárolt adatokat, így ha nem hibás a chip, egy reset után felkell hogy ismerje. Gondolom utángyártott patront használsz.(?) Mindenképp az EZPrint patronjait ajánlom.
A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2013
(#) bányaman válasza Sittes86 hozzászólására (») Aug 28, 2013 /
 
Igen, utángyárit használok. Nincs egy reseter kapcsolásod?
(#) Sittes86 hozzászólása Aug 29, 2013 /
 
Az nincs, de a legmegbízhatóbb helyen (reklám miatt nem írhatom ki) 1820.- Ft a reseter, a 2. garnitúra patronnál már vissza is hozza az árát...
(#) bányaman válasza Sittes86 hozzászólására (») Aug 29, 2013 /
 
Akkor ilyen gyári állapotúra hozza a csippet magyarul?
(#) Sittes86 hozzászólása Aug 29, 2013 /
 
Nagyjából igen. De ez amúgy is alapkellék, ha utángyártott patront használsz, mivel a legtöbb Epson csak a gyári 7,4 ml-t használja ki a patronból és üresnek jelzi, pedig az utángyártott patronokban (gyártófüggő) 10-12 vagy akár 14 ml tinta is lehet és ugye a maradékot csak nem akarod kidobni...
(#) Dempsey válasza Sittes86 hozzászólására (») Aug 29, 2013 /
 
Szia!
Lexmark patronokhoz tudsz valami okosságot?
(#) bányaman válasza Sittes86 hozzászólására (») Aug 29, 2013 /
 
11ml-es patron volt benne, még 1/4-éig van a progi szerint, de tinta már nincs bennük. Akkor a nyomtatót nem lehet úgy átalakítani, hogy ki egyen kötve a patronmárka figyelés? A gyári patronokon lévő chippeket elraktam, azt nem lehetne felhasználni? Mert annak a belsejében is van tintaszint figyelő, azt könnyebb lenne direkbe kötni.
(#) Sittes86 válasza Dempsey hozzászólására (») Aug 29, 2013 /
 
Ahoz nem tudok...
(#) Sittes86 válasza bányaman hozzászólására (») Aug 29, 2013 /
 
Van egy program, amivel elvileg kilehet kapcsolni a tintaszint figyelést, de nem mindegyik típussal működik, rákeresek és ha megvan írok...
Következő: »»   3 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem