Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   364 / 580
(#) maszek0005 válasza maszek0005 hozzászólására (») Aug 3, 2015 /
 
A technika ördöge megszállta a gépemet. Ez a másik hozzászólás is neked volt vímezve, valamiért mégis nekem szól. Az R 020, 20 Ohm/ 3W-os. Az L 304-es ( vagy 403-as) mikroinduktivitás értékét sajnos nem találom. De viszont kezembe akadt két fórumtárs javítási tanácsai. Fórum 226-ik oldal. Ők kiveséznek mindent, ezzel a táppanellal kapcsolatban.
(#) murena72 hozzászólása Aug 4, 2015 /
 
Sziasztok! Van egy gorenje wa65205 -ös szörnyetegem ami nem hajlandó forgatni a dobot,minden más működik. A dob csak pöccen egyet és kész,közben fűti a vizet csak nem mozdul a dob majd egy idő után leáll f7 hibakóddal és ki szivattyúzza a vizet. Érdekes mer Elvileg az f7 szivattyú probléma v dugulás v ilyesmi. Viszont ilyen problémája nincs. A motor vezérlő inverteren pufferén mértem feszt és amikor kéne indulni a motornak akkor húz a relé és megjön a 325V előtte csak 200. Nagyon tanácstalan és nagyon amatőr vagyok. Hibásan vettem a gépet olcsóért,de ha nem sikerül megjavítani a nejem megöl. Kérlek segítsetek ha tudtok. Köszönöm Gyula....
(#) botesz válasza murena72 hozzászólására (») Aug 4, 2015 /
 
Meg kéne próbálni meghajtani a motort külön.Tachogenerátort(forgásérzékelő) ellenőrizd.Elvileg mágnes van a végén egy tekercsel de lehet már HALL generátoros is.Vezetékszakadást keress.
(#) botesz válasza murena72 hozzászólására (») Aug 4, 2015 /
 
De most nézem nagy valószínűséggel érintőpanel csere lesz.
(#) botesz válasza murena72 hozzászólására (») Aug 4, 2015 /
 
Ezt nézegesd meg rendesen: Bővebben: Link
(#) murena72 válasza botesz hozzászólására (») Aug 5, 2015 /
 
Forgás érzékelő működik szépen,ez még mágneses,érintő panelt egyszer már cserélték elektronikával,de az működik is rendesen. Kicsit olyan mintha szénkefe hiba lenne,csak hát ez nem szénkefés motor...
(#) clarcki hozzászólása Aug 5, 2015 /
 
Hello mindenki,a Hoover mosogepemmel valtozott egy kicsit a helyzet,mondjuk most viz nelkul probaltam elinditani a gepet,eddig mosas kozben probaltam es 2x verte ki a bisztositekot a lakasban,most viszont viz nelkul probaltam es annyit csinal,hogy epp meginditja a dobot a gepben es egybol leis al,es kiad egy olyan fura hangot mintha zarlatot kapna vagy aram tultoltodes lenne es ez jol hallhato is,de viszont nem veri ki a bisztositekot a lakasban mint azelott es a gep is bekapcsolva marad minden rendesen csak egyszeruen a dob all le es semmit nem csinal tovabb,tudtok ere nekem valami segitseget adni? szetszedtem a futoszallnal minden rendben van ahogy en lattam,a motornal is a szenkefek is minden rendben,a kabelek is es megse tudom mi lehet...valaki tud segiteni ebben ???
(#) murena72 hozzászólása Aug 5, 2015 /
 
Esetleg azt tudja valaki hogyan tudnám resetelni a Gorenje elektronikáját? Volt dugulás az előző tulajnál lehet azért hozza vissza az f7-es kódot?
(#) botesz válasza murena72 hozzászólására (») Aug 5, 2015 /
 
Ebbe elvileg van egy aqua sensor ott hátul valamelyik csőben.Azt nézd meg.Két infra led egymásnak fordítva.
(#) murena72 válasza botesz hozzászólására (») Aug 5, 2015 /
 
Szivattyú után a kifolyó csőben van valami elektronika,az lenne az?
(#) kowi hozzászólása Aug 5, 2015 /
 
Sziasztok! Ariston AD 1200 IT Mosógép f07-es hibakód azt takarja hogy nem fűt? Illetve egy manuál ha van valakinek az sokat segítene mert eddig ilyennel még nem találkoztam.
(#) sanyi222 hozzászólása Aug 5, 2015 /
 
Sziasztok. Még mindíg szívózok amosógépünkel,daewoo qwq f 1011. Panelt néztem kondik jók,táp jó. Ma elindítottam egy 2óra 20 perces mosást 95 fokon. Nem volt vele baj még nem kellet volna neki centrizni,mert akkor minden eltünt róla. Fűti a vizet meg ki is szivattyúzza. Mi lehet vele a gond?
(#) sanyi222 hozzászólása Aug 5, 2015 /
 
Bocsánat dwdf1011.
(#) sanyi222 hozzászólása Aug 5, 2015 /
 
Még annyit,hogy 400-as fordulaton működik,800-ra veszem már nem.
(#) zolika60 válasza sanyi222 hozzászólására (») Aug 5, 2015 /
 
Szénkeféket nézd meg. A nagy fordulathoz szükséges nagyobb áram már gondot okoz nekik.
(#) teddysnow hozzászólása Aug 5, 2015 /
 
Sziasztok!

Van egy Fagor elöltöltős mosogép olyan hibával, hogy bekapcsol, világít a kijelző, lehet programot választani, de amikor az idít gombot nyomom, kikapcsol a mosogép. Kihúzom a villásdugót, majd forítok rajta, akkor működik. Következő alkalommal megint nem jó, akkor visszafordítom a villásdugót, megint jó. És így tovább.
Mi lehet a problémája?
Én a zavarszűrőre tippelek, mert ha csavarhúzóval összeérintem a villásdugót, akkor jó.
(#) botesz válasza murena72 hozzászólására (») Aug 5, 2015 /
 
bizony.
(#) botesz válasza teddysnow hozzászólására (») Aug 5, 2015 /
 
Szerintem meg paneltáp gondja lesz vagy ilyesmi.
(#) murena72 hozzászólása Aug 5, 2015 /
 
Hali,még mindíg küzdök a Gorenje WA65205-el. Ha tudja valaki,hogy tudnám resetelni az elektronikáját,és ezt meg osztaná velem nagyon megköszönném.
(#) murena72 hozzászólása Aug 5, 2015 /
 
Gyanús,hogy program hibája lesz,bekapcsoláskor mindíg a saját program jelenik meg,centrit csak 1400-ig tudom álítani,beírt program mentve,de még sincs,régit törlöm de mégis megmarad stb.... Elvagyok szomorodva.....
(#) teddysnow válasza botesz hozzászólására (») Aug 6, 2015 /
 
Igen, lehet még az is. Kiszedni a panelt nem merem, mert félek, hogy beesnek a gombok, szétugrik a kijelző.
(#) botesz válasza teddysnow hozzászólására (») Aug 6, 2015 /
 
Na és? nyugi ha szétugrik összerakható.
(#) clarcki hozzászólása Aug 6, 2015 /
 
hello,adodott egy ujjab problemam a zanker mosogepemmel,megpedig az a helyzet hogy tegnapelott odaadtam valakinek,nalam meg mukodott es mikor nala hazavitte beszerelte nala mar nem akart mukodni,vagyis elindul a mosogep de akarmilyen programra allitja nem csinal mast csak szivja a vizet es nyomja ki a vizet,aztan megint szivja es megint nyomja kifele a vizet,de a dob nem indul el abszolut,meg centrifugan sem,mi lehet a problema ?
(#) botesz válasza clarcki hozzászólására (») Aug 6, 2015 /
 
Szénkeféket ellenőrizd.
(#) clarcki válasza botesz hozzászólására (») Aug 6, 2015 /
 
jo de igy eggyik naprol a masikra semmi hibakod nelkul hirtelen,nem lehet hogy a szallitas kovetkezmenyeben lett valami,mert oldalra volt fektetve ?
(#) botesz válasza clarcki hozzászólására (») Aug 6, 2015 /
 
Nem ugyanis ez nem dob hibakódot csak teszt módban.
(#) clarcki hozzászólása Aug 6, 2015 /
 
es en hogyan tudnam ezt letesztelni?
(#) clarcki válasza botesz hozzászólására (») Aug 6, 2015 /
 
vagy nem lehet hogy szofthiba vagy panel hiba lett?
(#) botesz válasza clarcki hozzászólására (») Aug 6, 2015 /
 
Start plusz ahhoz legközelebbi gombot nyomvatartod és bekapcsolod a gép a programválaszt jobbra való elfordításával (közben folyamatosan nyomod a gombokat majd amikor átvált a led sor tesztre.Ekkor elengedheted őket és a programválasztó léptetésével teszteli a perifáriákat.De szerintem neked egyszerűbb lesz kivenni a motort és megnézni a keféket.
(#) clarcki válasza botesz hozzászólására (») Aug 6, 2015 /
 
ertem,es a szenkefeken mit kene eszrevegyek? Hogy nincs e nagyon elkopva vagy ilyesmi?
Következő: »»   364 / 580
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem