Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rádió szkenner
 
Témaindító: kistaska, idő: Márc 11, 2009
Lapozás: OK   2 / 2
(#) papa333 hozzászólása Dec 2, 2016 /
 
szia. úgy dest a dolog ,hogy működhet a rendszer, csak most már egy frekvencia táblázatot kell keresnem,hogy hol mi van ,mit hol lehet hallani. Vannak még fehérfoltjai a dolognak, próbáltam a googe fordítóval néhény bejegyzért fordítatni de nem igazán jó.Pár funkciót még nem ismerek, illetve a többségét nem ismerem így helyes adolog. Nékéd köszönöm a segítséged. üdv
(#) pucuka válasza papa333 hozzászólására (») Dec 2, 2016 /
 
Ilyen táblázatot, kivéve a műsorszóró adókat, nem fogsz találni. Hogy melyik csatornán mi van, azt hosszas figyelés után tudod beazonosítani. Ehhez segítséget jelenthet az NMHH oldalán található FNFT (frekvenciák nemzeti felhasználási táblázata), és a RAT (rádió alkalmazási táblázat). A lábjegyzetekre is figyelni kell.
(#) papa333 hozzászólása Dec 2, 2016 /
 
Ok. köszönöm szépen a hasznos útmutatót. Ha valami okosság eszedbe jut, nyugodtan írd meg .Előre is megköszönve kívánok kellemes hétvégét.
(#) papa333 hozzászólása Jan 3, 2017 /
 
sziasztok! tudna nékem valaki segíteni, hogy miként kell a lejárt hirdetést megújítani? sehogy sem tudom megtenni. köszönöm előre is a segítséget.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem