Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   540 / 1121
(#) Placi84 válasza Gombszem hozzászólására (») Júl 9, 2015 /
 
Az Adobe Readert már én sem használom, ha ki lehetne váltani, akkor a Flash Playert sem használnám. Egy rakás kaki lett és mindig csak a probléma volt vele. Én a Sumatra-t használom, kicsi, egyszerű, gyors.
(#) simley hozzászólása Júl 9, 2015 /
 
Sziasztok, van egy windows 8.1 gépem és nagyon lassú már vagy 6-8 szor csináltam recoveryt és csak lassú minimum fél percet kell várni hogy be jöjjön pl. a facebook. Nincs ki kapcsoló gomb ikon a kezőképernyőn, nem tudok csatlakozni a saját wifimre mert azt írja ki hogy mobil hálózat nem osztható meg
(#) orizon hozzászólása Júl 9, 2015 /
 
Facebookról kérdeznék. A hírfolyammal kapcsolatos a kérdésem. Két hétig szinte használhatatlan, utána valami oknál fogva 2-3 napig jó. Ez így ciklusonként követi egymást. Három megosztást enged megnézni a hírfolyamom , és ha rákattintok a további bejegyzésekre a lap alján, akkor nem csinál semmi, nem jelenik meg a többi hírfolyam csak egy üres ablak. Most olvastam , hogy valakinek hasonló volt a problémája mint nekem. Nála azt történt, hogy valaki megszerezte a belépési adatait és folyton be volt jelentkezve az oldalára. Hogy tudom megnézni azt hogy valaki kínlódik az én oldalamon is?
(#) tiggersoft válasza orizon hozzászólására (») Júl 9, 2015 /
 
A beállítások-biztonság-bejelentkezett menüpontban tudod megnézni, hogy mikor és honnan, valamint milyen eszközről jelentkeztél be.
(#) eSDi válasza simley hozzászólására (») Júl 9, 2015 /
 
Üdv!

Ennek sok oka lehet, akár hardver hiba is. Több infó kellene a gépről. A WiFi problémával még nem találkoztam, de a kikapcsológomb hiány azért van, mert ahhoz szükséges a Windows 8.1 Update 1 és az az utáni nagyobb frissítés (lehet frissíteni próbál a háttérben és azért lassú).
(#) orizon válasza tiggersoft hozzászólására (») Júl 9, 2015 /
 
Ott nincs semmi info . Csak olyanok vannak hogy SMS-re meg mail címre kaphatok értesítést.Semmit nem kaptam , se ide , se oda..De még az sincs , hogy én mikor léptem be.
(#) eSDi válasza orizon hozzászólására (») Júl 9, 2015 /
 
Üdv!

Pedig ott van a "Beállítások->Biztonsági beállítások->Bejelentkezett helyek" menüpont alatt. Nekem szépen látszik, hogy mikor és hol jelentkeztem be.
(#) simley válasza eSDi hozzászólására (») Júl 9, 2015 /
 
Hol lehet frissíteni? Lenovo g505
(#) eSDi válasza simley hozzászólására (») Júl 10, 2015 /
 
Mivel ez egy AMD-s gép, kellenek a driverek is, amit a Lenovo honlapján találsz meg. Frissíteni pedig a beállításokban a frissítés és helyreállítás, vagy a vezérlőpultban a windows update menüpontban lehet. Driverek fel (chipset, vga, egyéb a sorrend), majd jöhet a frissítés.
(#) didyman válasza simley hozzászólására (») Júl 10, 2015 / 1
 
Én még mielőtt nagyon elrepül az idő vele, megnézném a HDD egészségi állapotát HDTune-nal, vagy bármivel, ami SMART adatokat tud olvasni. Alapvetően illesztők nélkül sem kéne enynire lassúnak lennie a winnyócnak.
(#) orizon válasza eSDi hozzászólására (») Júl 10, 2015 /
 
Igazad van , tényleg ott van. 4 darab belépés van regisztrálva. Most megszakítottam mindet, de mi a teendő ilyen esetben. Új jelszóra váltsak? Nem fog elveszni a facebookos oldalam ha elkezedek a jelszóval variálni? A terminál fórum is beadta az unalmast , lejárt mailcímet próbáltam újítani és az egész ott töltött éveim mind eltűntek..
(#) Kovidivi válasza orizon hozzászólására (») Júl 10, 2015 /
 
Szia. Készíts új jelszót, nyugi, nem fog elveszni semmid. A jelszót azért írd ide be, hogy le tudjuk ellenőrizni, elég erős-e, van-e benne nagybetű, szám, stb. Mondjuk szép lenne, ha ez miatt elveszne egy felhasználói fiók.
A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2015
(#) eSDi válasza orizon hozzászólására (») Júl 10, 2015 /
 
Változtass meg nyugodtan mindent. Elveszni nem fog semmi. Esetleg használj két lépéses beléptetést.
(#) orizon hozzászólása Júl 10, 2015 /
 
Nem én csináltam , csak viccnek szántam a jelszó mizériát. Annyit hagy kérdezzek már meg, mivel ott vannak az IP címek, rálehet keresni arra , hogy ki a tulajdonosa az IP címnek?
(#) BODHEAD hozzászólása Júl 11, 2015 /
 
Sziasztok lenne egy problémám.
Megszeretnék nézni youtube-on egy videót vagy a Google-on akarok keresni valamit akkor azt irja ki:Ez a lap nem jeleníthető meg. Mit tudnék vele kezdeni ilyenkor?
Előre is köszi:Attila
(#) didyman válasza orizon hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Nem értem, hogy kerül ide a Terminál fórum? Teljesen más rendszer, mint a Facebook. A jelszó megváltoztatásától miért törlődne egy fiók? Valamit nagyon elronthattál, ha ennyire bizonytalan vagy, akkor kérj meg valakit a közeledben, aki biztosabban meg tudja oldani.
Ami viszont fontos lehet: Azt jelzi a Facebook naplója, hogy XP-d van és IE-vel böngészel. Ez a páűrosítás borzasztó veszélyes, és sok weboldallal inkompatibilis. Persze nem feltétlenül ez a helyzet, ha a böngésző IE-t emulál például.
(#) simley válasza didyman hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
hd tune
(#) didyman válasza simley hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
A SMART érdekel minket, nem a sebessége, bár néha az is árulkodó. Health fül.
(#) simley válasza didyman hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
.....
(#) didyman válasza simley hozzászólására (») Júl 11, 2015 / 1
 
Ott a hiba. 80 áthelyezett szektor, 503 nem javítható hiba-ennek a lemeznek vége. Ha garis, akkor viheted is vissza ezzel. A hőmérséklet sora nem igazán hiba, ott valami hülyeség jön a szenzorból, vagy a nyers adat formátuma nem megfelelő.
(#) didyman válasza simley hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Az ilyen hiba lehet fizikai behatástól (esés, ütés) és egyszerű elhasználódástól, gyrtási hibától is, de ezt már nem lehet ilyen előfordulásnál megmondani, és nem is fogja vizsgálni a gyártó. A lemez így nem sokáig használható, hiszen a hibák szaporodni fognak, előbb-utóbb a bootolás sem fog menni, tehát mindenképpen csereérett. (arra kérlek, hogy ilyen témában inkább a fórumon beszéljünk, hátha másnak is hasznos a kérdés és a válasz)
(#) simley válasza didyman hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Melyiket érdemesebb venni? Laptopot vagy asztali gépet
(#) Gabó válasza simley hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Attol fugg mire hasznaljak, ill mennyi a keret a gepre.
(#) simley válasza Gabó hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
120000ft
1-2 játékra
videó-kép-zene szerkesztésre
(#) didyman válasza simley hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Asztali gépet. Fajlagosan olcsóbb áron nagyobb teljesítmény, egyszerű bővíthetőség, jobb szervizelhetőség, olcsóbb alkatrészárak.
(#) simley válasza didyman hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Milyen kéne legyen a RAM.HDD PROCI?

Olvastam hogy létezik szektor hiba javító program, azzal helyre lehet hozni a HDDt?
Kb. menyi ideig működne a HDD?
A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2015
(#) Gabó válasza simley hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Ha a mobilitás nem lényeg, asztali. Ha lényeg, és jobb kell, akkor használtan valami olyan, amire nem csak 3 napos garancia van még, hanem van még bőven. Ki lehet fogni olyanokat.
(#) didyman válasza simley hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Túl általános kérdés ez, de ha a jelenlegi gép jó, akkor vegyél bele egy HDD-t és használd tovább, minek költeni, ha nem muszáj. A lemezt harmadszorra írom, hogy kuka. Fizikai hibát nem lehet szoftverrel rendbetenni. Vannak ugyan kivételek, és arra van is program, ami rendbe tudja hozni, de nem 80/500 hibát, az már károsodott lemezfelületre, esetleg fejhibára utal. Azt program nem tudja javítani. Hogy meddig működik így az lehet 1 perctől 3 évig akármi. De mivel már most lassú, ezt nem lehet jól működőnek, használhatónak tekinteni.
(#) belfi2 hozzászólása Júl 11, 2015 /
 
Hali!
Üdv didyman!Megtudnád (vagy valaki aki tudja) mondani hogy mit takar a lenti PDF-ben a pirossal bekeretezett érték?

HDD.jpg
    
(#) simley válasza didyman hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Akartam már rég venni egy asztali pct . (amit most használok hónapja vettem)
79 nap és 23órát bír még a hdd
Mit jelent a sárga felkiáltó jel?
Következő: »»   540 / 1121
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem