Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosogatógép hiba
 
Témaindító: Redsaw, idő: Dec 13, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   125 / 259
(#) webfor válasza webfor hozzászólására (») Aug 22, 2015 /
 
A mikroproci szerintem működik, mert a vízlágyítót be tudom szabályozni és a beállításokat meg is tartja. Arra gondoltam, hogy nincs ennél a tipusnál egy "kötelező szervíz" mód és az aktiválódott (2,5 éves)?
(#) Sobri hozzászólása Aug 26, 2015 /
 
Kettő éves Candy mosogatógépem meghibásodott.Induláskor csak búg és a vizet sem engedi elindulni.Keveset használtuk,mi lehet a baj?
(#) botesz válasza Sobri hozzászólására (») Aug 26, 2015 /
 
Lényegében bármi.Eldugult szűrő a befolyócsőnél beállt keringetőszivattyú,elakadt szivattyú....stb
(#) Balaton hozzászólása Aug 27, 2015 /
 
Sziasztok,
Van egy ADP4109 whirlpool gépem. A főkapcsoló bekapcsolása után folyamatosan villog. A tekerő kapcsolóval lehet az időzítést és utána a megfelelő programot is kiválasztani . Kiválasztható minden, de villog. A start megnyomásakor csak világít és a program jól lefut, majd megint folyamatosan villog. Ha resetelem program közben a kiszivattyúzás végén elalszik a LED. A program kapcsoló mozdítására újra folyamatosan villog. Nincs hibakód. A tesztprogram tökéletesen lefut. Ennek kell villogni? A többi whirlpoolnál nem villog. Ezzel jelezné, hogy nem csak programkapcsoló, hanem funkciót is lehet vele állítani?
Szerintetek?
Köszönöm : Laci
(#) botesz válasza Balaton hozzászólására (») Aug 27, 2015 /
 
Ha funkcionálisan jól működik akkor ne foglalkozz vele. Elvégre kit érdekel ha villog csak mosogasson nem?
(#) Balaton válasza botesz hozzászólására (») Aug 27, 2015 /
 
Szia Botesz!
Sejtettem, hogy ez felmerül )
Azért köszi a lelkesítő sorokat!
(#) Kiskapor hozzászólása Aug 29, 2015 /
 
Sziasztok. Szeretnék segitséget kérni. Fagor LF4531T mosogató gépem van és ha elinditok egy programot akkor kiszívja a vizet és olyan hangot ad , hogy mintha beengedné a vizet meg kiszivná rövid időn belül. Ilyenkor egyet sipol és villog , és folyamatosan ezt csinálja addig mig ki nem kapcsolom a gépet. Üdv
(#) debiani hozzászólása Aug 31, 2015 /
 
Sziasztok! Szeretnék tőletek ötletet vagy megoldást kérni van egy Fagor LFF-014X mosogatógépem ami közel 1 éve szórakozik velem most már nem szeretnék addig szerelőt hívni ami nem tudom, hogy javítható e. Vagyis a hiba úgy kezdődött, hogy a vizet felforralta legalábbis hiba kód szerint mivel 5 sípolással jelezte ekkor kinyitottam és kikapcsoltam. Hívtam a szerelőt aki mondta termosztát csere kijött és cserélte, a hiba nem szünt meg. Újra szerelő aki mondta, hogy hibás biztosan a termosztát elvitte cserélte, semmi akkor azt mondta bocsi rosszul szerelte be, szétszedte és korrigálta a hibát. A gép működött!!! Valameddig és kezdődött előlről és néha felforralta a vizet néha nem!Ez ment fél évig és most meg vagy elsem indul vagy felforralja a vizet ha elindul. Nem tudom mittegyek, keressek másik szerelőt, vagy dobjam ki a gépet! Köszi a segÍtséget előre is ha van megoldás! Hátha másnak is volt ilyen problémája????????
(#) botesz válasza debiani hozzászólására (») Aug 31, 2015 /
 
Nagy valószínűséggel javítható.
(#) debiani hozzászólása Aug 31, 2015 /
 
Köszi a választ! Azt elfelejtettem leírni, hogy olyat is produkált már, hogy túlfűtéskor kikapcsoltam és amikor újrainditottam képesvolt 5 órán keresztül mosogatni, de a vizet nem engedte le vagyis nem tudom meddig pörgette volna, mert akkor kapcsoltam ki? Van tipped milehet a baja? Köszi
(#) botesz válasza debiani hozzászólására (») Aug 31, 2015 /
 
Nagy valószínűséggel hőérzékelő de lehet akár testzárlat vagy egy rosszul bekötött hőérzékelő.Ennél a fajtánál emlékeim szerint össze lehet cserélni a túlfűtésvédelem és a hőérzékelő(NTC) vezetékeit.
De egyébként tényleg melegebb mint kéne vagy csak azt a hibát dobja?
(#) debiani hozzászólása Aug 31, 2015 /
 
A víz igen forró gőzöl ha kinyitom az ajtót! Az a fura, hogy más hibát nem jelez pedig mint írtam olyat is csinál, hogy elkezdi a programot és csak mosogat nem cseréli a vizet nem öblit nem ürit, csak mosogat addig amig ki nem kapcsolom és olyankor nem melegíti túl a vizet, ezt megcsinálja a legrövidebb programon is. Köszi az eddigi infókat is.
(#) botesz válasza debiani hozzászólására (») Szept 1, 2015 /
 
Olyankor meg lehet hogy az a baj hogy nem melegít és vár a fűtésre....
(#) macibcs hozzászólása Szept 1, 2015 /
 
Sziasztok!

Egy Whirlpool ADP 232 S WH mosogatógépet javítok. Elmondás szerint mai napig jól működött. Ma elfordítva a 4 (3 + off) állású forgatógombot a bekapcsoló gomb állandóan világít, a 3 led is mind világít folyamatosan. Még egy érdekesség: körbeforog a tekerőgomb, nem tudom ez normális-e?
Előre is köszönöm a segítséget.
(#) Kiskapor válasza Kiskapor hozzászólására (») Szept 2, 2015 /
 
Kösz a segitséget!
(#) otto54 hozzászólása Szept 4, 2015 /
 
Sziasztok!
Fagor LVF27x mosogatógép panellel küzdök. A csatolt kép jobb oldalán,középen lévő ZI alkarész értéke kellene.
Amennyiben valakinek van ilyen panelje, akkor legyen szíves nézze meg és írja meg az értékét.
Köszönettel:
(#) kalire hozzászólása Szept 5, 2015 /
 
Sziasztok!
A mosogatógépem hőm. érzékelő hiba miatt nem indult. Az ellenálláson mértem 3,3 kOhm értéket kb. 20 Co. szobahőmérsékleten. Ahogy piszkáltam az ellenállás lábát, egyszer csak 30 kOhm feletti értékek jöttek. Visszaszereltem, a gép beindult, de nem fűti a vizet, induláskor is kb. 1 percet gondolkodik, és hideg vízzel végig megy. A fűtőbetétet egy pillanatra (kb 5 sec.) bekapcsolja, de aztán leáll a fűtés. Tudna segíteni valaki, hogy milyen hőfokon mennyinek kellene lenni az ellenállás értékének? A külső burkolaton : CHTP 47 K 27/10 adat van. Köszönöm!!!
(#) botesz válasza kalire hozzászólására (») Szept 5, 2015 /
 
Jó de milyen géped is van??
(#) kalire válasza botesz hozzászólására (») Szept 5, 2015 /
 
TEKA DW8 60S
(#) debiani hozzászólása Szept 5, 2015 /
 
Sziasztok! A fagor mosogatógép javitásról szeretném, megtudni, hogy a termosztát kiszerelt állapotban zárva vagy nyitva kell lenni???
(#) botesz válasza debiani hozzászólására (») Szept 5, 2015 /
 
Ha ntc akkor ellenállás értéke van ha fűtésvédelem akkor alapesetben zárt túlfűtéskor egy bizonyos hőfokot átlépve nyit.
(#) debiani hozzászólása Szept 5, 2015 /
 
Köszi a választ! Sajnos ma sem lett jobb a gépem azt hiszem csak találgatnak a szakik!
üdv!
(#) Horvath65 hozzászólása Szept 6, 2015 /
 
Üdv mindenkinek!
Tanácsotokat szeretném kérni. Van egy Fagor elegance FE-948-as elől töltős mosógépem. Nagyon sokszor meg akad a centrifugálási programnál. A vizet kiüríti, de nem indítja a centrifugálást. Ha kicsit erősebben meg kocogtatom a program gombját akkor beindul a centrifugálás. Tudom kontakt hibás, cserélni kellene. Kb. másfél éve vettem egy használtat, abból a motort operáltam ki, a többi részét is kiszedtem és el tettem. A gondom az, hogy elég sok alkatrész nem hasonlít egymásra a két gépben. Peddig mindegyik FE-948-as típusú. A krdésem: 1) érdemes-e kontakt spray-vel kínlódnom?
2). Bátran felhasználhatom-e a donorból kinyert programkapcsolót?
A válaszokat előre is köszönöm. Szép napot mindenkinek!
(#) botesz válasza Horvath65 hozzászólására (») Szept 6, 2015 / 1
 
Először is ez egy mosogatógépes topic de mindegy.Ha a hozzávaló elektronika is ua. akkor átrakhatod.Én mondjuk a légsűrítőt is kipucolnám mert attól sem fog centrizni.Esetleg még a szénkefék lehetnek.
(#) Kiskapor hozzászólása Szept 6, 2015 /
 
Sziasztok. Tudna valaki nekem segiteni? Fagor mosogató gépem van és olyan hibája van, hogy elinditom bármeik programot és folyamatosan azt csinálja hogy elindul, meg áll. Mintha kiszívná a vizet aztán beengedi a vizet. Ezt csinálja folyamatosan addig mig ki nem kapcsolom. Mi lehet a hiba ? Segitsetek légyszi ! Köszi.
(#) Horvath65 válasza botesz hozzászólására (») Szept 6, 2015 /
 
Szia!
Bocsánatot kell, hogy kérjek tőled és mindenkitől itt a fórumon az off-ért. (szépen el olvastam a címet )
Sajnos nem sokat értek ezekhez a készülékekhez. A szénkefe jó, mint írtam a motort cseréltem. A légsűrítőt nem tudom melyik alkatrész, (kérlek segítsd beazonosítanom). Magyarázd el, hol és hogy kel szétszerelni és ki pucolni. Nekem az a gyanúm, hogy a program kapcsolója a bűnös, mint írtam ha egy kissé meg kocogtatom elindítja a centrifugálást.
Szép estét!
(#) botesz válasza Horvath65 hozzászólására (») Szept 6, 2015 / 1
 
Természetesen lehet programkapcsoló is nem írtam hogy nem de ilyenkor a légsűrítő szokott dominálni.Légsűrítő:A leeresztő szivattyút az üstel összekötő részben van,egy vékony gumicső indul belőle a vízszintszabályzóhoz.
(#) Horvath65 válasza botesz hozzászólására (») Szept 6, 2015 /
 
Szia!
Köszönöm a gyors válasz. Értem és amint tudom szétszedem és ki takarítom.
Hogy itt ne legyek off-ba meg engeded, hogy emailba kérdezzek tőled, ha el akadok, vagy hol tehetem meg ezt?
A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2015
(#) botesz válasza Horvath65 hozzászólására (») Szept 6, 2015 / 1
 
Persze nyugodtan de megkereshetsz privát üzenetben is.
(#) Horvath65 válasza botesz hozzászólására (») Szept 6, 2015 /
 
Köszönöm. Szép estét!
Következő: »»   125 / 259
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem