Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Lapozás: OK   238 / 238
(#) kadarist válasza bobogabor hozzászólására (») Jún 8, 2013 /

Válassz egy FET-típust a rajzok alapján.
(#) jandark hozzászólása Jún 8, 2013 /

Sziasztok.
Ehhez a típusú erősítőhöz keresnék rajzot sajnos nem tudom bekapcsolni..
System fidelity ht-r405
Köszönöm előre is.
(#) Sebi válasza bobogabor hozzászólására (») Jún 9, 2013 /

Ha letöltöd az applikációját, abban van rajz, ami jó közelítéssel passzolhat hozzá. A FET típusa nem kényes annyira, valami NCP szokott mellette lenni. 800V 4...6A-es típus jó ide. Üzem közbeni feszváltást általában rosszul tűrik!
(#) Frankye moderátori válasza szikorapéter hozzászólására (») Jún 9, 2013

(#) fegyvermester hozzászólása Jún 12, 2013 /

Sziasztok!

Keresem az alábbi sztereo kislemez lejátszó kapcsolási rajzát, használati utasítását, szervizkönyvét, ami van ezek közül.
Típus: Philips 15 GF 832/06s
Köszönöm előre is!
(#) Jocojoco hozzászólása Jún 12, 2013 /

Mikrosütő kontroll panel kapcsolási rajzát keresem. A konkrét típus: LG MB-4384 B/2.
A kijelző alig olvasható (a táp ellátással lehet probléma).
Az én problémám az, hogy az SMD alkatrészek felismerésére kellene a kapcsolási rajz, mert a feliratokból nem tudom meg, hogy tranzisztorról, vagy fet-ről, vagy esetleg másról van szó ami a rajzról könnyen azonosítható.
Ha a konkrét típus helyett hasonló rajz fellelhető valahol, a címet előre is megköszönöm.
(#) endrusz válasza Jocojoco hozzászólására (») Jún 12, 2013 /

Szia! Tessék itt a szerviz doksija.
A hozzászólás módosítva: Jún 12, 2013
(#) Jocojoco válasza endrusz hozzászólására (») Csü, 6:49 /

Nagyon köszönöm a doksit!, de ebben nem találom (vagy rosszul keresem ) a kapcsolási rajzát a kontroll panelnek. Konkrétan ebben ez kellene bővebben: Control panel parts 268711
Van ennek a mikrónak egy MOD: száma is MR 1384 B sajnos ezen sem találtam kapcsolási rajzot
A hozzászólás módosítva: Csü, 7:17
(#) reddot hozzászólása Csü, 18:43 /

Szevasztok!
Keresem a PANASONIC EY0020 akkumulátortöltő kapcsolási rajzát.
Köszi!
(#) bobogabor válasza kadarist hozzászólására (») Pé, 12:47 /

Köszönöm!!!
(#) sztojanov hozzászólása Pé, 17:43 /

Sziasztok! Videoton R4932 kapcsolási rajzot keresek! Közkézen forog egy pdf, a radiomuseum.hu-n is ez van fenn, de létezik egy másik rajz is, sajnos csak kis felbontásban sikerült beszerzni, csatoltam jpeg-ben. Ha valakinek van esetleg ilyen hq-ban (eseteleg más rajz, esetleg nyák-rajz) azt nagyon szívesen venném. után szeretném építeni ezt a gyönyörű tipust. Előre is köszi!
(#) efraim válasza sztojanov hozzászólására (») Pé, 18:47 /

Add meg privátban az e-mailedet és elküldöm djvu formátumban a Rádió,- és Televizió készülékek (Kádár Géza) 1970-71-es kötetet, abban benne van.
A hozzászólás módosítva: Szo, 8:49

r4932.png

(#) silent15 hozzászólása Pé, 19:04 /

Sziasztok, (szerintem mondhatjuk, hogy ez így ide tartozik);
keresnék, egy olyan erősítő kapcsolást, ami egy 2 (mélyközép - magas) utas rendszert meg tud hajtani, és olyan 30-35W leadására képes, elég kicsi helyen elfér, és tartalmaz előerősítőt .
Köszönöm!
(#) proli007 válasza sztojanov hozzászólására (») Pé, 20:42 / 1

Hello! Felújítani még csak-csak, de "után építeni" elég bátor vállalkozás.. üdv!
(#) proli007 válasza silent15 hozzászólására (») Pé, 20:44 /

Hello! Azt esetleg megírhattad volna, hogy mihez használnád, mert a "tartalmaz előerősítőt " elég széles lehetőséget fog át. üdv!
(#) Syn7h37ic hozzászólása Pé, 22:42 /

Sziasztok.
Szükségem lenne egy egyszerű áramkörre, ami figyeli egy 12V ólomakku feszültségét. Ha a feszültség leesik kb 10V körüli értékre, akkor pl. kapcsoljon egy ledet, vagy kapcsoljon egy kollektort földpotenciálra, stb stb... Egy kommunikátor lenne, amit vezérelne, és az akku állapotot kell jelenteni.
(#) proli007 válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Pé, 23:28 /

Hello! Tessék. üdv!
(#) Syn7h37ic válasza proli007 hozzászólására (») Szo, 6:54 / 1

Köszi szépen.
(#) proli007 válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Szo, 11:31 /

Hello! Nincs mit. Azt elfelejtettem írni, hogy nem szükséges TLC IC, bőven megteszi az LM339 és annak nyilván nincs ennyi lába (mindössze 8.). Csak a Tina-ban nincs a tokozásnál a "b" fokozat aminek a tápja természetesen közös az "a"-val. üdv!
A hozzászólás módosítva: Szo, 11:31
(#) endrusz válasza sztojanov hozzászólására (») Szo, 15:23 /

Szia! Tessék itt van.

R 4932.pdf

(#) Hx-2 hozzászólása Vas, 12:32 /

Fujitsu Siemens x17-2 monitorhoz keresek kapcsolasi rajzot. Legyszves valaki!
Koszonom!
(#) silent15 válasza proli007 hozzászólására (») Vas, 12:32 /

Szia, igazad van; számítógép, CD lejátszó MP3 és hasonló jelű cuccokhoz kellene.
(#) mofesa hozzászólása Vas, 14:31 /

Sziasztok.

A Hiki TR-0460A jelgenerátor kapcsolási rajza keresem, ha valakinek meglenne, most jól jönne.

Előre is köszönöm.
(#) proli007 válasza silent15 hozzászólására (») Vas, 14:41 /

Hello! Ezek az eszközök, minimálisan vonalszintű (LINE) kimeneti jelet adnak. A végfokok többsége megelégszik ezzel a bemeneti jellel. Vagy is egy végfok megfelelő, ha nem szeretnél hangszínt szabályozni. De van számtalan erősítős topik, amiben biztos találsz számodra megfelelő kapcsolást. üdv!
(#) sztojanov válasza endrusz hozzászólására (») Hé, 8:27 /

Köszönöm szépen mindenkinek, különösen endrusznak, pont erre gondoltam, de a 4932 kapcsolása pont nincs benne a pdfben, csak a 4930... vagy ugyanaz a kettő?! (a djvu-val még küzdök... )
A hozzászólás módosítva: Hé, 8:34
(#) Sebi válasza sztojanov hozzászólására (») Kedd, 20:20 /

Alapjaiban ugyanaz, csak a Tiedben már benne van a sztereo dekóder is.
Következő: »»   238 / 238
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Frissek
2013. Jún, 19. Sze
8:36:54
Jelenleg 268 fő olvassa az oldalt
Online tagok:
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu