Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   244 / 3552
(#) zenetom válasza Müszi hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Hali!
Üdv. újra az oldalon!
(#) Szárnyas válasza Müszi hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Üdv újra az oldalon! :integet2:

(#) Szárnyas válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Na megtaláltam végre, de csak a képet. Tudtam hogy elmentettem csak nem tudtam hová . Viszont az alakzat nevére még mindíg kíváncsi vagyok. Szerintem térburkolót ilyen alakzatra nem készítenek mert túl költséges lenne az előállítása, hacsak nem a felületét ilyen formára mintázzák.
Egyébként egy weboldal hátterének akartam berakni, azért kellet.
Állítsátok be a képet háttérnek mozaikszerűen, akkor jól látszik, milyen ügyesen van kitalálva.

lizards2.gif
    
(#) szilva hozzászólása Nov 26, 2008 /
 
Üdv mindenkinek!

Vagy három hete egy ismerős kérésére megrendeltem egy Toshiba L300-164 laptopot starter kittel (hordtáska, egér, USB HUB) együtt, bruttó 115900.- Ft-ért. Mivel a rendelésre még a múlt hét elején sem tudták megmondani, hogy egyáltalán mikorra fog megérkezni a gép, kerestünk alternatív megoldásokat, és azt sikerült is lerendezni, csütörtükön megvásároltam neki egy másik laptopot.

Most viszont visszaigazolták a 3 hetes rendelést, jelenleg olyan státusza van, hogy raktáron, 1-2 napon belül az üzletben átvehető lesz. A rendelést még nem mondtam vissza, ha valakit érdekel a dolog, akkor szívesen átadom (illetve elmegyek vele a boltba, hogy az én nevemen megrendelt árut ő vehesse meg).

Én ezért az egészért természetesen semmit nem kérek, ha valakit érdekel a laptop, akkor legyen szíves, jelentkezzen nálam! Ha nem lesz jelentkező, akkor vissza fogom mondani a megrendelést.
(#) Action2K válasza Szárnyas hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Hát igazán ezeket angolosan Background-oknak (hátterek) hívják.
Én nem tudok az ilyenekre spéci nevet. Vannak olyan progik, amikkel ilyen végtelenitett "sormintákat" háttereket lehet tervezni és igen, leginkább a számtekes felhasználásra készülnek (pl weblap, játék...)
(#) Sergei hozzászólása Nov 26, 2008 /
 
bocsi hogy közbe vágok de nincs valakinek kölcsön egy rundll32.exe fájl-ja a system32 mappábol? kéri a windoz de nem tudok neki adni
(#) fureszk válasza Sergei hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Tessék

rundll32.exe
    
(#) Szárnyas válasza Action2K hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Igazából én csak azért kerestem a nevét, hogy a google-ban valahogy rá tudjak keresni, gondoltam van valamilyen különleges neve ennek az alakzatnak. De inkább az alakzat megalkotójának a neve az érdekes (közben megtaláltam). Őt úgy hívják, hogy Maurits Cornelis Escher aki egy holland művész volt és sok hasonló alakzatot készített.
(#) Sergei válasza fureszk hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
köszi tökéletesen müködik (márha lehet ilyet mondani)
(#) googa válasza Sergei hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Hát ez nagyon jó, tetszett...
(#) Sergei válasza googa hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
látod ilyen idöket élünk. a juzernek kell összekaparni az oprendszert tartozékokat
(#) tiggersoft válasza Sergei hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Akkor ezek szerint a windóz egy legóoprendszer...
(#) Sergei válasza tiggersoft hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
igy belegondolva igen.hol ez hol az kell bele
(#) tiggersoft válasza Sergei hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Nekem mostanában elfelejt ezt-azt...főleg beállitásokat.
(#) Sergei válasza tiggersoft hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
ááá azon megse lepödök.de ez a hiányzo fájl ezzz fura volt.lehet elvitte a cica vagy automatice kitörlödött :yes:
(#) googa válasza Sergei hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Ha unistallálsz valamit érdemes odafigyelni rá, mikor belekérdez, hogy ezt és azt eltávolíthat-e. De valamikor nem is kérdez, csak töröl.
Egyébként akkor fordult nálam ilyesmi fájl hiány, ha az általam Visual Basicben írt programokat más gépén futtattuk.
(#) Ricsi89 hozzászólása Nov 26, 2008 /
 
Most néztem egy árlistán a memóriák árait, és meglepődtem. A DDR2-es memóriák olcsóbbak, mint az 1-esek. pedig a 2-es újabb, jobb és mégis.
(#) kobold válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Valószínűleg azért, mert gyorsan mindenki átállt a 2-est gyártani, és az 1-est már csak "muszájból" készítik, kihasználatlan gépsoron. Ez a szériagyártás mindig ilyen
(#) Ricsi89 válasza kobold hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Olyan jó már, hogy egy 512-es DDR1 memória ára annyi, mint a 2-esből egy 1 gigásé. És sajnos nekem még 1-es kell a laptopomba. nembaj úgyis slot-onként csak 512-őt tud kezelni.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 26, 2008 /
 
Üdv nektek! Kedden, Szentendrén voltunk, villanyt szerelni, és ha valamit utáltam akkor az Szentendre volt!

Tényleg sok munka van hátra, de már régen készen lenne az uszoda, ha nem lenne ennyire, hatalmas a fejetlenség. Elkezdtük szerelni a 4X18W -os állmennyezeti armatúrákat. Már ez nagyon szívatós volt, kettő ember kellett, az általában egyemberes munkához, ahhoz hogy egyáltalán fel lehessen rögzíteni. A fénycsöveket csak keresztbe lehetett berakni, de úgy hogy közben az inverternél fogva fölfelé kell nyomni az armatúra burkolatát. a csatkakozókat a fénycsövek tartották a helyükön, vagy is annak berakása sem volt semmi. Aztán a fedél, is annyira rossz, illetve a rugós rögzítő "pálcikák", hogy önsulyánál fogva nem volt képes a helyén maradni. A biztonsági lámpáknál rosszab a helyzet, mert ott még egy plussz invertert, és egy akkumlátort is elhelyeztek, abba még egy fénycsövet sem lehetett behelyzeni. Azokba csak kúpfúróval megfurva az oldalát, lehetett, belerakni a fénycsövet (lyukon becsúsztat a fénycső, majd a helyére illeszt). Ez ahogyan van, egy nagy PI$A! (Moderátorok ne moderáljátok ki, mert ebben az esetben, vulgáris szót nem használtam, hiszen ez a gyártó neve! ) Aztán egy négy helyiságből álló, részen semmi sem működött, az élesztés sroán. Kiderül, hogy a kábelezésben nagyon nagy hiba volt, ezért, ezt újra kellett, kábelozni, bekötni stb., illetve a biztonsági lámpák nulláját is megszakította a kapcsoló mert IP44, volt, így az mindig bekapcsol, amikor lekapcsolom a lámpát. Amikor a főelosztó, kábelfogadó szerelvény fedelét eltávolítottuk, akkor meg volt négy darab jelöletlen vezeték, is amiröl semmi irás nem tanuskodott miaz. A FŐ fönököm fogja mejd egyenként teszteli. Egyik szál, semmi, második szál, öltöző világítás elindul, harmadik szál, bumm. erre a Fő fönököm: Hoppá ez nem az volt! -mondta ez röhögve. Közben a járólaposok is útban voltak, mert igen nem előre haladtak, hanem "hátra". Szedték vissza az összes járólapot! Közben a tető ismeretlen okok, miatt beázott ( a szelvények is telve voltak vizzel), és áztatta el a kb, egy hete frissen elkészített, álmennyezetet. Szóval, nagyon gáz volt. Kedden reggel a navarával mentünk dolgozni, de még a Csobánkai úton az is csúszott a lejtőnél. Az előttünk lévő rosszab volt, mert a "béna", lükvercelt, és közben jobbra balra dobálta a se**ét! Nem gondolkozott el azon, ha elveszíti a tapadást, akkor, semmit nem tud csinálni (legfeljebb sörözni, mert ha rendőr ezt látta volna akkor már tökmindegy mekkora büntetést kap, mert olcsóbban nem úszta volna meg), legfeljebb ellenkormányozni, ha valamelyik irányba elindul az autó vége, vagy eleje. Sokkal rosszabb, ha elkezdi tökik fékezni, avagy lükvercben hajtani, mert akkor azt a minimális tapadását is elveszíti. De hát, azt hiába oktatják, hogy kapcsoljon egyesbe, és motorfékkel közlekedjen, meg NE hirtelen fékezzen.
(#) DuMatyi hozzászólása Nov 26, 2008 /
 
Nem tudom ki ismeri közületek a régi "lapozós" órát, de hol lehet kapni? Szerintem nagyon különleges...

A háromdioptriás szemüvegemmel látnám is!
Ezeket a digitális vackokat nem lehet leolvasni
(#) Action2K válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Fogadjunk, hogy magyar gyártó, és Bugyi-ban gyártja!
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Szerintem kínai, és Kaki Csonk Corporation. gyártja, és forgalmazza!

ui.: azt még nem írtam, hogy annyira felfűti a katódot indításkor, hogy másodikra, harmadikra biztosan ne induljon el többé. Már idáig, 3-4 et ki kellett cserélni.
(#) szilva válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Az Ecserin láttam "Rádiós Laca"-nál ilyet legutoljára. Viszont annak sem voltak olyan óriási számai, szerintem az én 18mm számmagasságú LCD kijelzővel épített órámnál nem nagyobbak azok sem.

Én is állandóan szemüveget viselek (4-4.5), ezért éjszaka elég problémás az időt megkukkolni, vannak is jó nagy, mutatós kvarcórák a lakásban. Nemrég viszont vettem egy olyan órát (talán Lidl-ben), aminek van piros LED-es falra kivetítős része, és a "snooze" gomb megnyomására bekapcsolja néhány másodpercre a kivetítőt és az LCD világítást. A kivetítő a plafonra van irányítva, ott olyan jó 8-10 centis számokkal látszik az idő, azt még szemüveg nélkül is el tudom olvasni, úgyhogy ez ilyenformán nagyon jól használható megoldás.
(#) Szebence válasza valve hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Köszönöm a segítségeteket valve & Kovidivi!
Hétvégén kipróbálom a programokat.
(#) zenetom hozzászólása Nov 26, 2008 /
 
Na nem akartam már Ki mit épített topicban offolni ezért itt offolok
Szóval itt az általam elkészített verzió a David Guetta & Flo Rida - Low is gone-nak (azért is csináltam meg, mert nem tudtam sehonnan se letölteni )
David Guetta & Flo Rida - Low is gone

Na megyek aludni. Jóéjt minden kedves fórumlakónak! :yes:
(#) feki00 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Gondolkodtál már azon hogy blogot írjál? :hehe:
(#) Georgee hozzászólása Nov 26, 2008 /
 
Nah hazajöttem megnéztem az emaileket... Kaptam egy SPAM-et. Tök aranyos különbözik a többitől egy lány küldte ez áll benne
Idézet:
„Szia,

Chat-en dumcsiztunk múltkor tök jót. Van kedved máskor is beszélgetni vagy esetleg egy személyes tali?
Nagyon hiányzol, addig próbálom elütni az időt letöltéssel. Szeretem a jó filmeket meg jókat játszani!
Van két titkos oldal, amiknek a címét én is csak nagyon nehezen szereztem meg, itt aztán fent van minden! Nézz körül, ha van kedved:

citywarez.westsms.org - itt vannak a filmek
gamesworld.westsms.org - itt pedig a játékok

Puszi: Adrienn”


A baj hogy nem szoktam chatelni, majdnem visszairtam neki
(#) _ampervadasz_ válasza feki00 hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Igen, csak már nemtudom ki ajánlotta már hogy frre megcsinálja.

szerk.: volt már annyi problémám, azóta hogy elfeljtettem
(#) szamóca válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 26, 2008 /
 
Visszakeressem neked? :eplus2:
Csak vicc volt.
Következő: »»   244 / 3552
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem