Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek
 
Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   725 / 968
(#) kala1982a hozzászólása Júl 14, 2016 /
 
Ismerős új laptopjának telepítése közben: kép. Oké, hogy benne van az összes gyártó drivere, de 700 Mbyte? Kikerekedett a szemem. Mire lejön hozzá az összes meghajtó több mint 2 Gbyte lesz.

BT_driver.jpg
    
(#) Dióda válasza kala1982a hozzászólására (») Júl 14, 2016 / 1
 
Valószínű hogy találsz benne még máig harcoló német alakulatot is. Bár eléggé érdekes hogy a driverek hogy tudtak ekkorákra hízni. Vajon mit tartalmaz hogy ekkora méreteket ölt.
(#) tothbela válasza Gafly hozzászólására (») Júl 14, 2016 /
 
Azóta eltelt pár év, én meg odébbköltöztem párszáz méterrel. De még szomszédok voltunk, amikor felajánlottam a szívességemet. Nem szándékosan, de meg lett viccelve. Nálunk a cégnél nem voltunk megelégedve a munkaruha tisztító vállalkozó tevékenységével, így otthon mossuk a munkaruhát, természetesen a cég vásárolja a jóféle mosószereket. Kerékpárral nehéz lenne hazahozni ezeket, úgyhogy péntekenként este álltalában autóval megyek. A szomszédomat látva, felajánlottam neki, hogy elviszem. Azt mondta, elfogadja a fuvart, bár az időjárás miatt hezitált, hogy saját kocsival, vagy kerékpárral induljon-e el, de így szívesen bevállal egy potya fuvart. A nagy szövegelés miatt nem lett tisztázva, hogy hazafelé hogy jön, én is elfelejtettem megkérdezni. Ott volt szombat reggel kerékpár és kocsi nélkül, busz meg egészen elkerüli a lakóhelyet, úgyhogy gyalogolt hazáig.
(#) tothbela válasza tothbela hozzászólására (») Júl 14, 2016 1 /
 
Ha a "kerékpár" kifejezés túl etikátlan, netalán obszcén lenne, használható a "bicikli" szó is. Itt a "bi" a kettőt, a párt jelenti, a "cikli" a ciklus, kör, kerék megfelelője. Bár jobb lett volna a roller, mert annak még érintőlegesen sincs köze ahhoz a testtájékhoz, ami módosítás után sem lett szalonképesebb. Sőt! Így kipirosítva odavonzza a szemet. Köszönöm!
(#) granpa válasza tothbela hozzászólására (») Júl 14, 2016 /
 
Hátha még Kimé lett volna!
(#) tothbela válasza granpa hozzászólására (») Júl 14, 2016 /
 
Kiss Melinda?
(#) granpa válasza tothbela hozzászólására (») Júl 14, 2016 /
 
Akire utaltam, ismertebb.
(#) tothbela válasza granpa hozzászólására (») Júl 14, 2016 /
 
Inkább nem találgatok. Nálunk a pirosbetűs ünnep az, amikor sok libresse fogy. Ilyenkor szoktam nagyobb kapacitással áramköröket tervezni. A magyar fociválogatott is így trenirozta magát, elég jó hatásfokkal. Tehát mindenképpen építő jelleggel zárom ezt a témát. Megvallom, olyan szinten túltengett bennem a tesztoszteron, hogy még a fórumból való kizárásomat is bevállaltam volna. Fúrót tudtam volna élezni a tekintetemmel. De lankad a harci vágy, tompulnak a kések. A telefonok meg már olyan ütemben fejlődnek, hogy az iphone3, bocs 4, bocs 5, a fenébe nem tudok olyan gyorsan számolni, ahogy ezek kidobják az új készülékeket. Na mindegy, mondok egy iphone 33-at, aztán ez csak nem avul el, mire megnyomom a "hozzászólás elküldése" gombot. Egyébbként köszönöm a trafós segítséget, mai napig hidegen megy a kombó. Tiszteletem az igazi tapasztalat előtt. A sokéves gyakorlattal nem ér fel ezer diploma.
(#) tothbela válasza granpa hozzászólására (») Júl 15, 2016 /
 
Kim-é. Így már leesett. A szószerkezet zavart meg. Kiskoromban nem tudtam mi az a PÁCSÓ. Lecsót már láttam, de pácsót nem. Pedig a legtöbb konzerv tartalmazza. Érdekes szavak ezek. Vakond, vakondok, vakondokok. Köld, köldök, köldökök. Szemöld, szemöldök, szemöldökök.
Viccen kívül nem vagyok otthon a celebvilág szereplői között. Nálunk a munkahelyen kevés ember vallja be, hogy pornót néz. Én nem kezelem tabuként, nem tagadom, bár nem fagyok függő. Egy alkalommal valami pletyka terjengett a világhálón egy pornós hölgyről. Az illető aki felhozta a témát, annak meg nem jutott eszébe a hölgy neve. Én meg pislogtam, mert én már Maya goldnál elakadtam. Erre az addig ilyen témáról soha nem beszélő kolléga nem bírta, hogy két mamlasz még egy nevet sem tud felidézni, felsorolta az illető hölgy kasztingolásának részleteit, meghogy melyik producer a hapsija, hány éves, mi az eredeti neve, meg amit lehet. Mintha Mátyás királyról kellett volna szóbeliznie az érettségi vizsgán. Otthon van a srác a témában.
(#) zsoltee0001 válasza Dióda hozzászólására (») Júl 15, 2016 /
 
Szerintem a gyártók így próbálják ösztönözni a népet, hogy vegyen újat, erősebb vasat, nekem majd 3 éve van ez az i3-as vas ssd-vel 4 giga rammal, most először érzem úgy, hogy végre úgy tudok dolgozni, hogy van benne tartalék, nem is sikerült még kifektetnem a procit, ez bizonyítja az is, ha már 10 percre elhagyom a gépet, akkor kikapcsolom.
Kíváncsi vagyok, mit fognak kitalálni, hogy vegyek újat, mert az azért nem állapot, hogy azt mondjuk, köszönjük szépen ez mostmár elég jó, nem kérünk jobbat
(#) bbatka hozzászólása Júl 15, 2016 /
 
Bravúros landolás a törmelék tetején Szerdán reggel készítettem a képet. Sajnos csak telefon minőségű. Úgy tudom nem lett senkinek baja.
(#) eSDi válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 15, 2016 /
 
A BT-hez szokása némely gyártónak annyi köcöléket adni szoftveres oldalról, hogy ekkorára hízik a telepítő (nem tudom minek, max az XP-hez kellene ennyi cucc). Szerencsére nálam az Intel-é, csak ~9MB. E helyett a WiFi (szintén Intel), majdnem 100MB. Szerencsére egyikből sem kötelező a sok vackot felrakni, elég a driver. Meg felesleges is igazából, a Windows tudja kezelni a sok vacak nélkül is rendesen. Volt Broadcom BT is a gépemben, annak horror 320MB-os a telepítője.
(#) zsoltee0001 hozzászólása Júl 16, 2016 /
 
Minden kétséget kizáróan meg lehet művelni a túrkevei földet ezzel
Bővebben: Link
(#) zsoltee0001 válasza eSDi hozzászólására (») Júl 16, 2016 /
 
Egyszer volt egy nyomasztó levelezésem a samsung ügyfélszolgálata felé. Színes multi nyomtatót nem tudtam hálózati szkennelésre rávenni, egyszerűen azt a telepítő programot eltüntette samsungék ami kellett volna hozzá. (régebben le tudtam tölteni, mostmár nem) Mindenféle sallang programot letöltettek velem, bőven fél giga fölött aminek semmi hasznát nem lehet venni.
A mai napig nem tudok, csak pendrivera szkennelni, de felrakott vagy 8 féle samu printer manager programot, amit nem győztem uninstallálni
(#) nagym6 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 16, 2016 /
 
Nekem ehhez legalább 200kg súlyra kellene híznom.
(#) furko válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 16, 2016 /
 
Ötletes, de nem nevezném ásógépnek.
Az ásás lényege hogy a mélyebben lévő talaj a felszínre kerül, és a felszínen lévő alulra. Szóval nem fordítja a földet. Ez inkább talajlazító.
(#) zsoltee0001 válasza furko hozzászólására (») Júl 16, 2016 /
 
Ha megnézed a kommenteket, szinte mindre reagált az "alkotó" 1-re nem, aki ugyanezt a problémát hozta föl mint te
(#) Gafly hozzászólása Júl 16, 2016 /
 
Van aki soha nem adja fel a fikázást:
Idézet:
„1. ha nem értesz hozzá akkor mi a .f....nak beszélsz bele

...

4. eddig 4900-szor szóltál hozzá különféle témákban,ahogy elnézem mindegyikhez volt " sok hasznos ötleted" az átlag így 8% -ra jött ki a (talán) használható hozzászólásaidat illetően

5. ismered a mondást: ha hallgattál volna,bölcs maradtál volna”

Képes számolgatni, e-mailt küldeni (álnéven, persze)
(#) zsoltee0001 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 16, 2016 /
 
Fórum hozzászólások száma: 6

Így kerek.
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Júl 16, 2016 /
 
Ha nem lennének ilyen alacsony rendszámú szén-izotópok, nem tudnánk miért normális, a normális.
(#) zolika60 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Júl 16, 2016 /
 
Játéknak jó.
(#) Csupasz hozzászólása Júl 18, 2016 / 1
 
Kérnék egy kis segítséget!
(#) granpa válasza Csupasz hozzászólására (») Júl 18, 2016 / 1
 
Nem írta, hány éves, de elég vézna szegény.
(#) Csupasz válasza granpa hozzászólására (») Júl 18, 2016 /
 
Á, nem, vágósúlyban van.
(#) mrobi válasza granpa hozzászólására (») Júl 18, 2016 /
 
A 175 cm-hez az 58 kg tényleg nem sok.
(#) nagym6 válasza granpa hozzászólására (») Júl 19, 2016 /
 
Viszont keveset fogyaszt.
(#) nedudgi válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 19, 2016 /
 
Az üzemeltetési költség viszont lehet magas.
(#) furko válasza Csupasz hozzászólására (») Júl 19, 2016 /
 
Ha jár hozzá fejfájás csillapító, engem érdekel.
(#) kistee válasza mrobi hozzászólására (») Júl 19, 2016 /
 
Ha a csaj az, akkor pont jó..
(#) Szárnyas válasza bbatka hozzászólására (») Júl 19, 2016 /
 
Lehet, hogy csak följött alóla a földből egy vakond. Vagy egy a Dűnéből ismert homokféreg.
Következő: »»   725 / 968
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem