Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Telefon infra jelének erősítése
Lapozás: OK   1 / 1
(#) krisyking hozzászólása Dec 27, 2006 /
 
Üdv. Van egy nokia 6600ám és van rajta egy tv távezérlö progi. NAgyon gyenge az infrája csak 8-10 cmröl viszi a tvket. Felkéne turbózni kicsit ezt olyan 8-10 métere. Én arra gondoltam, hogy vennénk a telefon ir jelét egy infra leddel felerösitenénk és egy jobb infraleddel tovább küldenénk. Mien ötlet? Segitsetek köszi. Mindenfél megoldás érdekel.
(#) Sebi válasza krisyking hozzászólására (») Dec 27, 2006 /
 
Meg lehet tenni, van is egy ilyen topic egy rajzzal.
Nekem is van egy ilyen telóm, tedd fel ezt a progit hadd lássam mit tud...
(#) krisyking hozzászólása Dec 28, 2006 /
 
Üdv. vicsys ezekek a kapcsolások egyszerünek tünnek. Biztos jók is. Próba cseresznye köszönöm . Sebi szerintem nem a legjobb progi de azt vettem nálla észre hogy samsungnál akár 2 méter is lehet a hatotáv.
(#) mrbecherovka hozzászólása Dec 28, 2006 /
 
a telefonokban lévő infraledek teljesítményét erősen leredukálja az alacsony tápfesz amiről a ledet meghajtó fokozattáplálkozik,a kis fogyaszást azért erőltették mert meríti az akkut (bár szvsz 1 infra led fogyasztása nem indokoolná a teljesítménykorlátozást) valamint alapvetően a rendszert két közel lévö telefon közti kommunikációra tervezték (max 1méter)
(#) (Felhasználó 2863) hozzászólása Dec 28, 2006 /
 
Sziasztok nem ide tartozik de tudtok olyan progit pc-re amivel távirányitot lehet helyetesiteni?
(#) krisyking hozzászólása Dec 28, 2006 /
 
üdv. Nyilván nem akartak 10 méteres hatótávot (minek) de nekem most ez lenne az extrém igényem. Nincs vkinek ojan rajza emit már meg is csinált?
(#) Balu válasza krisyking hozzászólására (») Dec 29, 2006 /
 
Barátomnak 3650-je van, és az egyik progival még 1-2 centiről se megy, egy másik progival 4-5 méter. Bár lehet hogy ezért kinyírja az infrát...
http://www.nokiaprogramok.hu/
(#) draco31 hozzászólása Júl 28, 2007 /
 
Helló. Lehet, hogy egy kicsit eltér a témától, és hozzászólás is régen volt. Az én telóm (w200i) nem tudja mi az a .sis kiterjesztés, ezért kellene nekem egy emuláló vagy egy .jar-os távirányitó.
(#) krisyking válasza draco31 hozzászólására (») Júl 28, 2007 /
 
Kétlem hogy lenne hozzá emuláló! Ezzel én is foglalkoztam K700i-n és k750i-n egyarát de semmi értelme és nem hiszem hogy lenne .jar-os ha még is akkor is symbianos telákhoz terveztés és a tieden meg nem symbian op van ezért nem fogja érteni a progit de szerintem googlin biztos találsz valamit ha találnál olyat ami megy lécci oszd meg velem is kösz
(#) zenetom hozzászólása Júl 28, 2007 /
 
Hali!
Ha valakinek van olyan progija, ami műxik sony ericsson-on, feltétlenül írjon!!! :yes:
(#) bond3 hozzászólása Júl 28, 2007 /
 
Sajnos el kell, hogy szomorítsalak, mert hiába keresel javás távvezérlőt, nem fogsz találni, nekem jóideig(4 év) 3650-es nokiám volt, használtam ezt a progit, mert áruházakban jó hecc volt most k510i-m van ezalá is kerestem, de nincs, majd megtudtam, hogy a java nem fér eléggé hozzá az infrához, ezért nincs ilyen prog.
(#) krisyking válasza bond3 hozzászólására (») Júl 29, 2007 /
 
Én meg úgy tudom hozzá fér, de csak symbis telókon mert a töbinél, hogy is fogalmazzak nincs közhasználatba dobva minden, hogy tessék használd az infrát stb. Mondjuk a k750i-mmel el játszottam bluetootos hülyeségekkel pl. másik teló távvezéslése régebbi SE telókrol az smseket is letudtam lopni telefonálni rola igaz hang nem jött át de nálla hivta! Nokiákat meg kitudtam ugy kapcsolni hogy szoftvert kellett rajta frissiteni na utána leálltam vele! De jo példa erre az is, hogy feldobtam egy .jar-os mp3 lejátszó progit rá és nem ment ezt ki lehet küszöbölni ha át irod a szoftwert, hogy ne sírjon mindig hogy a progi felhasználói adatokat akar olvasni irni stb.. Na most ez csak egy mp3 lejátszó és nem engedi akkor az ifrát tuti nem engedné!
(#) Attila86 válasza krisyking hozzászólására (») Júl 29, 2007 /
 
Idézet:
„játszottam bluetootos hülyeségekkel pl. másik teló távvezéslése régebbi SE telókrol az smseket is letudtam lopni telefonálni rola igaz hang nem jött át de nálla hivta! Nokiákat meg kitudtam ugy kapcsolni hogy szoftvert kellett rajta frissiteni”


Erre én nem lennék büszke!
Kívánom hogy te is szívd meg legalább annnyira mint amennyire te szivattál másokat!
(#) krisyking válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 29, 2007 /
 
okos vagy mondta vki h nem a saját telefonjaimon próbálkoztam??? Egyébként alap követelménye a proginak, hogy párosítva legyen a két teló igy elég nehéz is lett volna mással.....
(#) Attila86 hozzászólása Júl 29, 2007 /
 
Régebbi telefonokkal tudom hogy párosítás és minden egyéb nélkül amitől a másik készülék tulaja tudott volna a huncutkodásról meg lehetett ugyan ezt csinálni.
Ezért gondoltam reflexből hogy a te esetedben is erről van szó.
Ezek szerint azonban nem, és ezesetben elnésedet is kérem!
(#) krisyking válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 29, 2007 /
 
Ez érdekes :eek2: nekem 3 telefonom van k700i 750i és nokia 6600 k750iröl futott a progi ugyebár semelyik teló nem engedte fel anélkül a progit h párositva lett volna sőt haver t610 esével sem ment pedig az igen régi teló
(#) zambo12 hozzászólása Jan 16, 2008 /
 
Heló!! Azt szeretném kérdezni hogy kell a Sony Erccson w200i-re cuccokat fektenni????
(#) bbb válasza bond3 hozzászólására (») Jan 16, 2008 /
 
én foglalkoztam azzal, hogy telefonos progival infrát hogyan...

nos a telefongyártók egyöntetűen kiálltak amellé, hogy saját szájuk íze szerinti szabványban akarják elintézni a kommunikációt a telefon szoftvere és az infraportja között. emiatt csakis azok a j2me programok képesek használni az infraportot, amelyikat az adott telefonhoz készítettek. (pontosabban adott márkájú telefonokhoz) ezen felül a telefonnak képesnek kell lennie j2me felületet adni az infraportnak! azaz ha a telefon saját toolkitje támogatja az egyéni infraportot, akkor működni fog, de a j2me szabványban hiába is keresnétek az infratámogatást, nincs benne. aki meg infrás programot akar fejleszteni mobilra, az keresse meg a mobil saját kis csomagocskáját (ez siemens esetében siemens mobility toolkit néven fut, és az infra valahol az io apiban van benne)
sok szerencsét hozzá
(#) zambo12 hozzászólása Jan 17, 2008 /
 
Ezt nekem írtad ??? Ha igen akkor magyarul lécci :yes: :no: :eek2: :action: :alien: :alien2:
(#) kobold válasza bbb hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Pár napja mintha valami olyat olvastam volna, hogy a gyártók már nem is nagyon engedik a Java-t csak úgy hozzáférni a hardverhez, írhat az ember akármit, ha a gép nem engedi végrehajtani. Ez ugyanaz, mint amiről te beszélsz?
Valamikor neki akartam kezdeni játékírásnak, meg akartam lepni asszonykámat, de még az elején félbemaradt...

zambo12: egyrészt magyarul volt, másrészt a fordítógépnek sem bemenetet, sem parancsot nem lehet adni azzal a sok képpel, amit ideraktál...
(#) bbb válasza kobold hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
lényegileg ugyan az
ha a telefon gyártója nem implementálja a telefonba az adott apit, ami az infrának kell, akkor nem sok esélyed van meghívni olyan függvényeket, amivel kommunikálhat. viszont ilyenkor is lehet esetleg native c-t használva próbálkozni (szinte reménytelen). tehát a telefon csak akkor fog java programból infrát használni, ha a gyártó a firmware-ben a j2me alá feltette a megfelelő apikat. utólag reménytelen hardverfüggő apit beépíteni... én ezt siemens telefonnal próbáltam, amikor újra akartam fordítani egy videólejátszó progit, hogy fusson rajta. de persze (ha emlékeim nem csalnak) a game apiban volt valami interface, amit működésre kellett volna bírni, de merthogy telefonfüggő native c kóddal volt tele, amit nem hajlandó a telefon elfogadni, így el is felejthettem a tervet. (a lényeg, hogy ezek a native c dolgok hiába is vannak benne a toolkitben, a telefon firmware-be nem fogod tudni belefordítani)

tehát, ha ilyesmi programot akarsz írni valami telefonra, akkor előtte meg kell nézni, hogy van-e saját apija, amiben megtalálható az infraport kezelése...
(#) kobold válasza bbb hozzászólására (») Jan 17, 2008 /
 
Megint okosabb lettem, köszi. Kevéske információimból úgy gondoltam, hogy benne van a telóban minden, csak olyan, mint Pentiuméknál a privilegizált utasítás, nem használható akármilyen szintről.
Így viszont, aszerint, amit mondtál, gyakorlatilag új oprendszer kell a telóba, ha a hiányzó funkcióra volna szükségem...
Én egyébként nem infrásat akartam, csak valami kis gagyit
(#) buta hozzászólása Jún 19, 2008 /
 
Üdv, nem a témához tartozik, de ami benne van:
" Remote S60 Professional v2.68.rar" fájlt ne töltsétek le, mert full virusos, voltbenne vagy 8
és 1-et csak karanténba tudtam tenni.
A lényeg, hogy aki letöltötte fertőtlenítse a telefont, ill a sz.gépet.
én a Kaspersky Internet Security-t ajánlom
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem