Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   491 / 1121
(#) orizon válasza kadarist hozzászólására (») Okt 22, 2014 /
 
Nem akarom, eddig jó volt. És ha azzal is ugyan azt fogja produkálni?
(#) kadarist válasza orizon hozzászólására (») Okt 22, 2014 /
 
Próbáld ki! Majd ha megnézted, utána meg fogod látni
(#) VIM válasza orizon hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
Szia! Igaza van "kadarist"-nak! Ne idegenkedj egy másik, új és megbízhatóbb böngészőtől, mert amit használsz az a legsebezhetőbb. Ha jól látom, akkor a bing már befészkelte magát a gépre. Tölts le egy "toolbár clinert" és szedd le vele ezt a tolakodó keresőmotort, vagy kapcsold ki ha tudod. A böngészők közül a Chorme és a Firefox ami messze a legjobbak ahhoz képest amit most használsz de Te tudod mi a számodra.
(#) orizon hozzászólása Okt 23, 2014 /
 
Barátaim itt azt hiszem nagyobb gondok lesznek. Nézzétek már meg a belinkelt képet és monjatok már véleményt és valami olyan programot amivel átlehet vizsgálni a rendszert, hatásos is, meg ha lehet akkor ingyen van. Egyedüli védelem a gépemen a NOD32, semmi mást nem használok. Meg a windows tűzfal.
(#) kadarist válasza orizon hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
Ha azt írod be, hogy mail.google.com, akkor mit hoz ki? Miért nem próbálsz ki egy másik böngészőt?
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2014
(#) orizon válasza VIM hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
Nekem olyan böngésző kellene, ha már váltani kell másik böngészőre, ami fordítja a az idegennyelvű oldalakat. Nem ismerem a többi böngészőt.
(#) orizon válasza kadarist hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
Ugyan azt a jelentést.
(#) kadarist válasza orizon hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
Telepítsd a Firefoxot és ezt a a webrordító kiegészítést: Bővebben: Link. Azt az agyon moddingolt meg fertőzött Explorert felejtsd el.
(#) orizon válasza kadarist hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
Nem szöveget akarok fordítani , hanem teljes webodalt és autómatikusan. Az explorer azt tudja. Firefox is tudja azt ?
(#) kadarist válasza orizon hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
Tudja, de nem a böngésző fordít, hanem a Google kiegészítője, ami bele van integrálva. Jó lenne, ha végre kipróbálnád azt a másik böngészőt a billentyűzet koptatása helyett. "...vagy lefordíthatod az egész oldalt is."
(#) orizon válasza kadarist hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
Ki próbálom.. De jó lenne megtudni hogy mi is okozza a hibát. Hol kell keresni azt és hogyan lehet helyreállítani a böngészőt.
(#) kadarist válasza orizon hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
Ha mindenképpen ragaszkodsz az Explorerhez, akkor töltsd le a Microsoft-tól a legújabb verziót és telepítsd: Bővebben: Link. Fonjtos, hogy a beállításokat ne vidd át a régi verzióból az újba. Ha az ajánlott Firefoxot választod, akkor azt innen letöltheted: Bővebben: Link.
(#) eSDi válasza kadarist hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
Üdv!

WinXP-re sajnos nem fogja tudni feltelepíteni a legújabb IE-t. Minimum Win7 kell neki.

orizon: Ha a gép elbírja, akkor ajánlom a Win7-re történő frissítést. Az XP-vel a mai webes tartalmakat nem tudod teljesen kihasználni.
(#) kadarist válasza eSDi hozzászólására (») Okt 23, 2014 / 1
 
XP-s helyzetben pedig végképp jó alternatíva a Firefox vagy Chrome.
(#) eSDi válasza kadarist hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
Ezzel teljesen egyet értek. Ha fontos neki a weblapok fordítása, akkor egyértelműen a Chrome-ot ajánlom.
(#) kala1982a válasza orizon hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
Hasonló akkor fordult elő nálam amikor a rendszer dátumom nem volt "naprakész", merült az elem.
(#) orizon válasza eSDi hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
Annyira be van állva a gépem , vagyis annyira megszoktam már mindent, minden kézreesik, minden gondolatomat tudja, hogy nem nagyon akarok másik opreációs rendszert használni.Csak végső esetben. Szóval inkább azt kellene megoldani, hogy azok az oldalak amik nem jönnek be azok miért is nem jönnek be, és hogyan lehetne szóra bírni, hogy megnyithatóak legyenek. Valami megoldás csak kell hogy legyen.
(#) kadarist válasza orizon hozzászólására (») Okt 23, 2014 / 1
 
Az a baj, hogy egy sebezhető, korszerűtlen böngészőt akarsz életben tartani. Nem csodálkozom, hogy a weboldalak nem szívesen állnak szóba vele.
(#) orizon válasza kadarist hozzászólására (») Okt 23, 2014 /
 
4 éve megy, vagyis akkor telepítettem utoljára az XP-t a gépemre és egyszer sem kellett elindítanom a vírusirtót. Tudom, hogy korszerűtlen a mostaniakhoz képest, de én nagyon szeretem. Meg szoktam . Van Win7 is, de azt nem használom, nekem nem tetszik.
(#) Ge Lee válasza orizon hozzászólására (») Okt 24, 2014 /
 
Az oprendszert valóban nem érdemes lecserélned mert az újabbaknak hatalmas hardverigényük van, viszont az explorert azt tényleg felejtsd el. Egyszer próbáltam ki még sok évvel ezelőtt és elég is volt. Használj firefox-ot, de ne a legújabb verziókból mert azokkal is vannak gondok, hanem valami régebbit úgy a 12-28 verziószámok között.
A könyvjelzőket lehet benne exportálni/importálni tehát soha nem fognak elveszni, a jelszavakat meg amúgy sem ajánlatos a böngészővel megjegyeztetni még ha kényelmes is, inkább írd fel egy cetlire.
A biztonságot tekintve pedig jobb az egyébként is könnyebben hozzáférhető AVG, egyetlen hátránya hogy ahogy talál frissebb adatbázist azonnal frissít, akár kétszer háromszor is egy nap, és a frissítés idejére (kb. 1-2 perc) szinte meghal a gép, úgy megfogja a rendszert.
(#) eSDi válasza kadarist hozzászólására (») Okt 24, 2014 /
 
Én ezt még kiegészíteném, azzal, hogy (a te szavaiddal élve) egy sebezhető, korszerűtlen OS-t is életben akar tartani.
(#) Gabó válasza orizon hozzászólására (») Okt 24, 2014 /
 
Nekem is XP-s gépek mennek itthon leginkább, ezek gyengébbek, és nem akarom őket 7el, vagy 8al terhelni. Szüleimnél is XP van fent a gépeken, ott se volt baja. Az, hogy nem kap olyan támogatást, még nem jelent semmit, ha pl nem olyan helyeket nézeget amik tele vannak mindenféle vírussal, trójaival, stb. Kell egy jó védelem, és kész.
Bár egyik gépen se IE megy, hanem chrome, vagy opera, de nem szóltak, hogy baj lenne vele. Egyszer volt baj, de akkor is az alaplapi elem okozta a hibát.
(#) adapter válasza orizon hozzászólására (») Okt 24, 2014 / 1
 
Nem tudom most hol tartasz, de valaki itt már említette, hogy a böngésződ rendesen tele van, a helyedben a Vezérlőpultból eltávolítanám azonnal az összes tool-bar akármiket. Azután leszedném a IE-t és felraknám a legfrissebb IE8-t. (Bár én is a chrome-ot javasolnám legalább átmenetileg, egyébként fennt lehet mindkettő)...
(#) eSDi válasza orizon hozzászólására (») Okt 24, 2014 /
 
Nem kellett elindítanod, 4 éve? Ezzel az a baj, hogy annak folyamatosan a háttérben futva kell figyelnie mindent. Ha ezt megakadályozod, védtelenné válik a rendszer.
Amit ajánlani tudok, hogy mentsd le a könyvjelzőidet, törölj minden böngészési előzményt, majd állítsd vissza a böngészőt alaphelyzetbe.

Idézet:
„Meg szoktam . Van Win7 is, de azt nem használom, nekem nem tetszik.”

Ez egy nagyon rossz hozzáállás, ezért használnak még manapság is nagyon sokan XP-t, ami egy 13 éves OS és nagyon elavult. A Win7 kinézetét teljesen belehet állítani XP kinézetűre, szóval ez problémát nem okozhat a nem tetszés terén. Az UAC és egyéb dolgok pedig a te biztonságodat szolgálják. A HW igénye sem annyira vészes, mint amilyennel itt-ott riogatnak. A háztartásunkban egy Intel ATOM 330 processzoros gépen 1GB RAM-al is jól megy, annak ellenére, hogy az integrált VGA egy vacak.
(#) orizon válasza eSDi hozzászólására (») Okt 24, 2014 /
 
A háttérben működött a vírusirtó csak én nem végeztem vírusirtást még egyszer sem .Össze vissza ha háromszor jelzett vírust , mindig törölte.
(#) orizon válasza adapter hozzászólására (») Okt 24, 2014 /
 
Az a google toolbár a goggle eszközei , abban van minden fontos dolog amire szükségem van a fordító is azt nem távolítom el. Akkor ott vagyok ahol a part szakad.
(#) david10 hozzászólása Okt 26, 2014 /
 
Sziasztok,felszeretnem telepiteni a "Mac OS X Snow Leopard"-ot a szamitogepemre.Hardverileg megbirja.
Amiutan bootolt elojon a nyelv kivalaszto resz,es ott az USB-krol elmegy a jel.A tap az megmarad.
A szamitogep tipusa: Fujitsu Siemens Esprimo Edition P2511,2GB RAM,Nvidia GT 610 1GB videokartya,3.40 Ghz-es Pentium 4 HT processzor.
Eztet akartam feltelepiteni: Bővebben: Link
Az SSE2-ot tamogassa a processzorom.
Mi lehet a baj?Miert megy el az USB-rol a jel?
A valaszt elore is koszonom!
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2014

SSE2.PNG
    
(#) pittti válasza david10 hozzászólására (») Okt 26, 2014 /
 
Nem szívesen segítek, ez a fórum nem az a fórum...

Erre van szükséged - ezzel bele tudod integrálni a telepítőbe az alaplapod megfelelő vezérlő „Kext” készletét. Lehet, hogy a letöltött verzió egy teljesen más alaplaphoz lett igazítva.

A legbiztosabb megoldás, egy legális telepítőkészlet beszerzése.
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2014
(#) david10 válasza pittti hozzászólására (») Okt 26, 2014 /
 
Sajnos az a program Mac-re van,es nem lehet windowson elindittani.
Hol kapom meg az alaplapom Kext keszletet?
Itt nem kaptam meg,a Google-n se talaltam.
(A Google-ba ezt irtam: Fujitsu D2660 Kext) Az alaplap tipusa: Fujitsu Siemens D2660.
Sajatkezuleg osszelehet allitani a "Kext"-et?
(#) vladcepes hozzászólása Okt 26, 2014 /
 
Sziasztok! Csak félig meddig számítógépes a dolog,nem találtam megfelelő helyet ahova leírhatnám,de hátha tud valaki megoldást ajánlani.
Egy Mikró SD- kártyára volt fölvéve Telefonnal videó formátum. Egyszer lett csatlakoztatva géphez meg is lett nézve a videó,rendesen lett eltávolítva a géptől. Azóta semmiképp nem lehet semmivel felismertetni a Mikró Sd- kártyát. Most beleraktam egy másik telefonba csatlakoztatom a laptoppal és a telefonon ott van hogy USB eszköz csatlakoztatása de csak pörög pörög.
viszont van egy másik ikon a telefonnál a legördülő menünél hogy Üres Sd kártya. "Az SD-kártya üres vagy nem támogatott a fájlrendszer" rányomok arra aztán felkínálja hogy Biztos megformázza az SD kártyát? A kártyán lévő minden adat el fog veszni" Mondom egye fene most már nincs mit tenni "Formázom" de hiába nyomok rá egyet fel villan eltűnik a felirat aztán a legördülő listában ugyan az szerepel.
A kérdésem az lenne hogy hogy lehetne valahogy összehozni a hogy a Laptop lássa a kártyát.
Kártyaleolvasóm nincs ,ezért is próbáltam telefonon keresztül.
Valami ötlet? Szívesen várom!
Következő: »»   491 / 1121
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem