Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » MP4 lejátszó hiba, ötletek
Lapozás: OK   8 / 9
(#) matyusz válasza kisstimcsi hozzászólására (») Ápr 15, 2011 /
 
Üdv.
Ha nincs rajta fontos adat ami máshol nincs meg, akkor formázd le először aztán ha még mindig rossz lesz akkor vidd vissza.
(#) krisi99 hozzászólása Ápr 21, 2011 /
 
Nekem az a gondom lenne hogy van egy headmusic rc-850a típusú mp4 lejátszó és bedugom a gépbe, semmi, most újra lett telepítve a gép és beleraktam egy nokia aksit és azzal felismerte a gép de az a típus kisebb volt és véletlen elengettem de azóta semmi. :csodalk:
(#) diamik hozzászólása Máj 6, 2011 /
 
Sziasztok!!

Van egy LG FM 33 típusú mp4 lejátszóm. Nemrég akadt egy olyan problémája, ha csatlakoztatom a számítógéphez, 1-2 mp-ként csatlakozik, majd saját magát "lecsatlakoztatja". (connenct - disconnect)

Reseteltem, de a probléma ugyan úgy fennáll. Szétszedni sajnos nem tudom (roncsolás nélkül :S ) Én a software hibára tippelnék...
Szívesen várom az ötleteket, mert kidobni nem szeretném :S
(#) matyusz válasza diamik hozzászólására (») Máj 8, 2011 /
 
Üdv.
Több probléma is lehet. Pl.: elengedte a forrasztás a csatlakozót, vagy meg van törve a kábel,vezérlőhiba. Próbálkozni kéne másik kábel, egyéb.
(#) Directors hozzászólása Máj 17, 2011 /
 
Sziasztok!

Kaptam javítani egy mp4 lejátszót.
Sajnos leejtették. Azóta csak akkor kapcsol be ha csak a töltő is rajta van.Ekkor is csak azt írja ki,hogy loading.Semmi mást nem csinál.
Szétszedtem de külsérelmi nyom nincs rajta.
szerintetek mi lehet a probléma? Valamelyik IC megsemmisült?
(#) Directors válasza Directors hozzászólására (») Máj 17, 2011 /
 
Nos tovább jutottam.
Találtam egy helyet a panelon ahonnan hiányzik valami.Nos itt két forrasztási pont van. Valami hosszúkás alkatrész lehetett ott mert csak is olyan fér el és a rajzolat is olyan.(talán oszcillátor?)Nos ha ezt a két kis forrpontot rövidre zárom egy 2-3 mp-ig aztán eltűnik a loading felirat és bejön a menü és rendesen működik.
Nos akkor oda mi kelhet?
(#) karpi válasza diamik hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
E System file-okat elo tudod varazsolni ? Altalaban valamelyik "gombot" lenyomva tartva az USB beolvassa a System file-okat es ezekhez igy hozzaferhetsz ..valahol a neten kell legyen foprum a cucchoz ott altalaban talasz tanacsokat arra hogy ki mit muvelt a sajat gepevel , milyen hibakat talaltak vagy milyen upgrade-kat lehet eszkozolni .

Meg lehet probalni "Hacking XYZ ( "xyz "nevu cucc)" beirasaval a Google-ba es lehet hogy talasz meg videokat is hogy ki hogy es mit csinalt .

A System file-kat altalaban a legjobb rogton kimenteni ahogy egy cuccot megveszel , vagy letolteni az illeto cucc forumarol.Minden valamire valo cucchoz rendelnek egy forumot ahol az alkalmazok a hibakat probaljak kijavitani vatgy az upgrade-kat letolteni.

A legtobszor a System visszatelepitese segit a bajon.
(#) karpi válasza Directors hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Egyes cuccok a toltovel nem mukodnek csak toltik az akut.Kulon soft kellene hogy a toltes kozben is mukodjenek .Ekkor mag lehet probalni az akura kapcsolni a feszultseget es nem a tolto bemenetre ami letiltja a mukodest...az akura ellenben kisebb feszultseg kell ..altalaban 3,7V nam a +5V ami az USB-bol jonne.
(#) karpi válasza Directors hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Mint a masik hozzaszolasba irtam meg lehet probalni a "hacking lejatszo tipus" vagy "repair...xyz"es talan talalsz meg kepeket is vagy videot .Mert valoszinu hogy masok is ugyanavval a meghibasodassal birkoznak..
(#) karpi válasza karpi hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Nem mukodik mindig a "hozzaszolas modositasa".....
Kimaradt a valtoztatas ..avval hogy a LiPo akuk kb.400 toltes kisutes ciklus utan rohamossan mennek tonkre .Az uzletben tarolt cuccokban lehet hogy az aku mar rossz !.
Jelenleg van harom lejatszom /recorder ami mar nem tart csak kb. 3 percet az igert 7 oras mukodesi idobol.Persze a hozzavalo miniatur akukat nem lehet kapni.

Mar nem merek vasarolni ilyenb "belso" akumulatoros cuccot egy se mukodik mar .Csak USB-n hasznalhatom egyeseket mint hatter memoria .Egyik masik mukodik kulso toltovel , de van ami nem mukodik csak ha az aku helyere elemet kotok mivel egy soft kellene ami engedelyezi a toltes kozben mukodest .
persze USB-re kotve nem mukodik egyik se mint lejatszo vagy felvevo mivel az USB mint hattermemoria latja es le van tiiltva a mukodes mikor a PC-USB-t latja a cucc.

Meg lehet probalni USB tapkabellel aminek csak a fold es a +5V van kivezzetve a Data csatlakozok elhagyva..
(#) Thomm válasza karpi hozzászólására (») Máj 18, 2011 /
 
Nézz körül dealextremen, 1000 különböző méretben vannak mini lipo pakkok, cellák.
(#) markoka1313 hozzászólása Máj 25, 2011 /
 
Helló az a problémám,hogy az mp4-em 10 másodperc után leállítja a zenét még az alapot is.
ha 10 mp letelte előtt állítom meg akkor a megállítás másodpercétől számolva 10 mp
(#) markoka1313 hozzászólása Máj 25, 2011 /
 
előre is köszi
(#) markoka1313 hozzászólása Máj 25, 2011 /
 
Azt sem tudom hol vannak mp4 szervizek?
(#) szanna. hozzászólása Jún 20, 2011 /
 
Sziasztok. Philips Gogear Vibes mp4-em van. és mainap tölteni szerettem volna rá zenét de nem tudtam mert nem ismert fel a gép. :S edig minden jóóvolt mostmeg valami lett.:/:| meg lefagyott már reggel óta nem működőképes. :'( mi lehet a baja.?:\ egy gyors választ kérek szépen.:] ksznm.
(#) 1155 hozzászólása Aug 19, 2011 /
 
Sziasztok egy odys mp x38 mp4 lejátszóm van. az lenne a probléma hogy most találtam meg a szekrényben és mondom teszek rá zenét, de csak annyi történik hogy az mp4 csak tölt a gép meg nem csinál semmit, mit lehetne tenni ? előre is köszi
(#) SPORE hozzászólása Nov 1, 2011 /
 
Sziasztok! Van egy COWON D2+ mp4-em, amit már egyszer visszaküldtem, de nagyon sokáig javították (1hónap), azóta a mikrofonja nem működik. Küldjem vissza megint, mert még garanciális, vagy próbáljam meg szétkapni?
(#) martin96 hozzászólása Dec 18, 2011 /
 
Sziasztok!
Van egy Concorde F130-as MP4 lejátszóm. Hallgattam rajta zenét majd utána hirtelen kattogó hangot lehetett hallani a fejhallgatóban. Gondoltam, ha lekapcsolom és újból bekapcsolom az megoldaná, de rosszabb lett. Már a kattanáson kívül semmi hangot nem ad ki. Ami van a kijelző szélén az a spektrum analizátor az is csak akkor "villog" amikor épp kattan. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a baja?
(#) abyka1979 válasza martin96 hozzászólására (») Dec 18, 2011 /
 
Üdv!

Pc felismeri ha rácsatlakoztatod?
Ha igen,próbálj meg egy firmware frissítést.
(#) martin96 válasza abyka1979 hozzászólására (») Dec 19, 2011 /
 
Hogy kell azt? Mert ha csak simán rádugom a gépre és átmásolom a cd-n lévő firmware-t utána a beállításoknál rámegyek a firmware frissítésre onnantól nem csinál semmit.
(#) martin96 hozzászólása Dec 19, 2011 /
 
A cd-n volt egy használati utasítás a frissítésre, de már a 2. lépésnél elakadtam.
(#) Dora hozzászólása Jan 2, 2012 /
 
Szia.Kaptam egy mp4-et , de hiába teszek rá zenét nem jelzi ki a fájlokat , de a PC-én meg igen .Valyon mi , lehet a baja ?
(#) matyusz válasza Dora hozzászólására (») Jan 6, 2012 /
 
Üdv.
Lehet, hogy frissíteni kell a zenetárat Esetleg, ha mondasz egy típust + márkát egyszerűbb lesz. De valószínű, hogy annyi bibi van csak. Vagy rossz helyre másolod neki a zenéket.
(#) boliver hozzászólása Jan 15, 2012 /
 
Üdv! Olyan problémám lenne, hogy vettem kb. 5 éve egy Dimarson DM-101G-5 típusú MP4 lejátszót (Bővebben: Link). A minap vettem fel vele mikrofonról, és észrevettem, hogy néha ugrik egyet, ezért frissítettem a firmware-t (A firmware-t az Elektro Tanyáról szedtem Bővebben: Link ). Na ezek után kék képernyő fogadott, majd hiába vártam nem történt semmi. Azóta mikor bekapcsolom kék képernyő fogad és néha kikapcsol, majd bekapcsol.
Ha valaki tudna segíteni megköszönném !
(#) davidovics hozzászólása Jan 23, 2012 /
 
Sziasztok!
Rendeltem Kínából egy MP4 lejátszó,de sajnos kiégett a beépített hangszóró membránja és amikor kiforrasztottam sajnos elszállt az érintőképernyő is,ezért most az lenne a kérdésem,hogy nem tud-e valaki egy olyan programot amely mutatja azokat az adatokat amit alapból nem mutat a gép csak az MP4 (értem ez alatt azt amikor belépek a tulajdonságokhoz és mutatja a szoftver nevét,verzióját,stb.) ?
Ez azért lenne fontos,mert lehet,hogy csak a szoftver ment tönkre és azért nem működik az érintőképernyő (a rendes képernyő működik,csak nem érzékeli ha hozzányúlok) és sajnos nem tudok belépni ennél fogva a tulajdonságokhoz,hogy megnézzem milyen szoftver van rajta és így nem tudok hozzá szoftvert keresni.
(#) csokys válasza totix hozzászólására (») Ápr 3, 2012 /
 
Sziasztok!
nekem lenne egy olyan problémám, hogy van egy mp4-esem, és nem tölt be.
csak a kis homokóra és semmi nem érzékeli a gép se((
tudnátok nekem segíteni??
(#) csokys hozzászólása Ápr 3, 2012 /
 
Sziasztok!
nekem lenne egy olyan problémám, hogy van egy mp4-esem, és nem tölt be.
csak a kis homokóra és semmi nem érzékeli a gép se(
tudnátok nekem segíteni??
sürgős lenne
köszike
(#) matyusz válasza csokys hozzászólására (») Ápr 3, 2012 /
 
Üdv.
Ha többször kérdezed ugyanazt, attól nem biztos, hogy hamarabb segítenek. Amúgy valószínűleg firmware frissítést kéne csinálni, de így, hogy semmi típust meg semmit nem tudunk így csak sötétben tapogatózunk.
(#) neocska hozzászólása Ápr 13, 2012 /
 
Szerbusztok!
Vona egy olyan problémám, hogy van egy MP4 lejáccom, ebben az akumlátor kihalt (nagyábo 1évet vagy 2öt nem volt használva), még müködöképesen raktam le szegényt pihenni. A probléma az, hogy uj akkuval se mutat semilyen életjelet.
ATJ2097H procival és Samsung 1Gb memoriával rendelkezik (2" kijelzö ami igen csak csikosan mutatott de az nem zavar engem). Hogyan tudnék életet lehelni bele?
(#) Poostmaster hozzászólása Máj 13, 2012 /
 
Sziasztok.
Nem tudom, hogy él-e még valaki, aki itt válaszolni tud, de azért kérdezek.
Van egy e-bay-es kínai mp4-em. Már régebben rendeltem, csak most újra előszedtem. Amikor megkaptam, leteszteltem a 4G memóriát, de most csak 57M van rajta. Hiába formázom, semmi eredmény. A gépre csatlakoztatva egy csomó hibás fájlt mutat, amit nem lehet törölni. Mellékelem a képet. Fölteszek egy másikat is a belsejéről. Ha ezt a memóriacsipet kicserélem, akkor lehet, hogy működni fog? Egy videokártyáról lebontott memóriacsipet tennék rá.
Következő: »»   8 / 9
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem