Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   541 / 1121
(#) BODHEAD hozzászólása Júl 11, 2015 /
 
Sziasztok lenne egy problémám.
Megszeretnék nézni youtube-on egy videót vagy a Google-on akarok keresni valamit akkor azt irja ki:Ez a lap nem jeleníthető meg. Mit tudnék vele kezdeni ilyenkor?
Előre is köszi:Attila
(#) didyman válasza simley hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Szerinted mennyire megbízható adat a 79 nap? Tekintettel arra, hogy egy szoftver még mindig nem tudja, hogy mechanikailag mi a helyzet a lemez felszínével és az hova fajul.. A HD Sentinel csak azt tudja alapul venni, hogy eddig hány napig üzemelt és hogyan alakult a romlás mértéke-ebből kalkulál egy valamit, aminek egyszerűen nincs valóságtartalma, mert 99%-nál is elhalhat a lemez, meg 12 %-nál is mehet látszólag hibátlanul.
(#) didyman válasza belfi2 hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Szerintem az egy évre átlagosan vett üzemórák száma (a felette lévő adattal együtt lehet értelme). Biztos, hogy nem csak ennyit bírnak, de napi 8 óra használattal kb. ennyi az éves futásidő.
(#) orizon válasza didyman hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Sehogy, csak megemlítettem, hogy egy lejárt mailcím megvátoztatása miatt a tíz éves Terminál forumon való ottlétem szakadt meg. Újra kellet regisztrálnom . Szóval így jött ide a terminál.
XP-m van és IE 8 al böngészek. És nem is akarok mással. Nekem tökéletesen megfelel. Bár már vannak jelek, hogy jó lenne változtani, mert a youtube is mindig figyelmeztet az elavult böngészőre. Én meg nam akarom azt a dizájnt amit az új Widowsok képviselnek. Meglátom kiráz a hideg tőle, volt már a gépemen, de le is szedtem.
(#) belfi2 válasza didyman hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Nem tudom hogy van számolva , mert most durván fél éves a HDD (133napot ment, 3192 órában. ) ennyi a élettartam, vagy a garancia? Hát ez elég karcsú.
(#) Gombszem válasza orizon hozzászólására (») Júl 11, 2015 /
 
Idézet:
„a tíz éves Terminál forumon”

Tíz éve még Lx-nek hívták, utána lett Terminál, de kb. egy éve már WikiTech (a technokrata linken). Valamit te elkeversz, mert én is ott vagyok 10 éve, de senki sem írt ilyen problémáról. Mellesleg minden fórumon van moderátor. Ott is van, talán fordulj hozzá.
(#) eSDi válasza orizon hozzászólására (») Júl 12, 2015 /
 
Idézet:
„XP-m van és IE 8 al böngészek. És nem is akarok mással. Nekem tökéletesen megfelel. Bár már vannak jelek, hogy jó lenne változtani, mert a youtube is mindig figyelmeztet az elavult böngészőre. Én meg nam akarom azt a dizájnt amit az új Widowsok képviselnek. Meglátom kiráz a hideg tőle, volt már a gépemen, de le is szedtem.”


Érdekes, de nem értem. Nem tudom mennyi időt szántál rá az újabb rendszerek megismerésére. Inkább használsz egy, már elavult rendszert és kínlódsz vele, csak azért, mert úgy nézki, ahogyan megszoktad. Gondolj bele, a következő PC/Notebook, vagy legyen csak egy hardver vásárlásakor fog jönni a meglepetés, hogy nincs hozzá driver XP-re. Ha egy új gépre esetleg fel is fogod tudni rakni az XP-t, annyira rosszul fog üzemelni, hogy el sem hiszed. Egyáltalán nem tudja rendesen kihasználni a mai, de még az 5-7 évvel ezelőtti hardvereket sem. Ha mégis ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor legalább egy jobb böngészőt tegyél fel, mert az IE8 a lehető legrosszabb választás abból az időből.
(#) orizon válasza Gombszem hozzászólására (») Júl 12, 2015 /
 
Mondon, a moderátor sem tudta megoldani a problémát, újra kellett reigsztálnom. Legaláb 5 éve történt. De teljesen mindegy .Most felraktam megint a Win7-et. Kezdek őszülni. Annyira nem esik semmi kézre benne. Lesznek kérdéseim az biztos. Kezdésnek az, hogy eltűnt a netre való automatikus csatlakozásom.Az előbb még volt,bekapcsoltam a gépet rákattintottam az explorer ikonra és már a neten is votam. Közben volt 101 frissítés, újraindítás és nincs net kapcsolat. Meg kellett keresni a hálózati megosztásokat és onnan kellet elindítani az internetkapcsolatot. Hogyan lehet azt autómatikussá tenni ne kelljen mindig azzal bíbelődni. A másik pedig, hogyan lehet a Win7-et XP stílusba beállítani.
(#) orizon válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 12, 2015 /
 
Úgy volt bellítva csak volt egy frissítás és odalett a kapcsolatom. De szint úgy nem megy a Ofice 2007./Vagy is megy de állandóan beugrik a szoftver aktiválás varázsló/ . Beírtam a termékkulcsot, fel is telepítettem a programot majd a program első indításánál elindut valami varázsló és azt írja, hogy nem megfelelő a termékkulcs. Holott a másik vinyómon ugyan ezt a programot használtam már több mint öt éve, és soha nem volt olyan vele, hogy nem volt jó a termékkulcs hozzá. Ilyenkor mi a teendő?
(#) eSDi válasza orizon hozzászólására (») Júl 12, 2015 /
 
Ha megvásároltad az Office-t, akkor a Microsoft Magyarország ügyfélszolgálata tud segíteni az aktíválási problémában. Egyéb más esetben mi nem segíthetünk a fórumon, az oldal szabályai miatt.
(#) orizon válasza eSDi hozzászólására (») Júl 12, 2015 /
 
Nem változtattam meg semmit. Azt telepítettem a mostani vinyora, amit eddig is használtam. Nem fogok én levelezgetni az biztos. Majd keresek egy ingyen officet. 5 évig húzta az igát az xp. 20010 -ben telepítettem , Ha a facebook nem adja be teljesen az unalmast ,akkor még most is az xp-t gyűrném. Ma teljesen meghalt a face. Üres oldal jelent meg, semmire nem reagált. Bár egyet megnézhettem volna, hogy Google Chrome val elérhető lett volna e az oldal.Na ezt elfelejtettem. De lehet kipróbálom, nagy veszteség nem fog érni most már.
(#) eSDi válasza orizon hozzászólására (») Júl 12, 2015 /
 
Nem kell levelezni velük semmit. Ha már pénzt adtál érte, akkor fel kell hívni a Microsoft Answer Desk ügyfélszolgálatot a +36 1 267-4636-os telefonszámon
Hétfő - péntek 09:00 - 18:00-ig, majd elmondani, hogy nem tudod aktíválni az Office csomagodat. Időben maximum 10 perc az egész, legalábbis a Windows akíválásból kiindulva. Ha innen-onnal letöltött Office-ről van szó, akkor persze ne hívjad őket. Inkább tényleg használj helyette ingyenes változatot.
(#) Gombszem válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 12, 2015 / 1
 
Idézet:
„Az XP nézet pedig a személyreszabásnál van”

Nekem nem működött, fel is adtam.
Helyette a Classic Shell innen.
Minden problémám megoldott. Tökéletes, a többi hasonló nyomába sem jön, kipróbáltam jó pár másikat. Ez ráadásul ingyenes.
(#) orizon válasza Gombszem hozzászólására (») Júl 12, 2015 /
 
Jó lett a kalsszikus Widows stílus. Hát , bele kell szokni a Win7-be mert az XP után elég furcsa, bár már hol tart a Wnidows? 10-nél? Valamit akartam még kérdezni, de nem jut az eszembe.
(#) orizon válasza eSDi hozzászólására (») Júl 12, 2015 /
 
Majd meglátom , de lehet letöltök egy free változatot.
(#) erbe válasza Gombszem hozzászólására (») Júl 12, 2015 /
 
Bár itt off, de rendszergazdaként hasonló gondjaim vannak. Sajnos, nem csak a Windows, az újabb Linuxok is úgy néznek ki, mintha agyhalott analfabéta amerikaiaknak készültek volna. Olvasni nem tudnak, de akkor legalább a képeket tudják nézegetni.
(#) steelbird válasza orizon hozzászólására (») Júl 13, 2015 /
 
Idézet:
„bele kell szokni a Win7-be mert az XP után elég furcsa...”
Hát még a Win 8. Ne a 7- est szokd meg, mert már annak is meg vannak számlálva a napjai.
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2015
(#) orizon válasza steelbird hozzászólására (») Júl 13, 2015 /
 
Annak is? Nagyon nem követem a trendet.
(#) orizon hozzászólása Júl 13, 2015 /
 
Eszembe jutott mit akartam kérdezni -Totalcommader, a C meghajónál 4x van fül.Akár mit csinálok , minen újraindításkor a képen látható módon jelenik meg.Hiába zárom be őket , visszatérnek.

TC Fülek.jpg
    
(#) bbb válasza orizon hozzászólására (») Júl 13, 2015 /
 
Nagyon nem, hiszen a 7-es 2009-ben jött ki, ami már 6 éve volt!
(#) eSDi válasza bbb hozzászólására (») Júl 13, 2015 /
 
Így van, az általános terméktámogatás idén január 13.-én ért véget, a bővített pedig 2020 januárig lesz még.
(#) Gombszem válasza orizon hozzászólására (») Júl 13, 2015 /
 
Egyáltalán: hány meghajtó, illetve partíció van? Ha csak egy, akkor szedd le a TC-t, minden rá vonatkozó bejegyzést törölj:
Program Files\Total Commander
wcx_ftp.ini (ahol nálad van)
Wincmd.ini (ahol nálad van)
Registry: HKEY_CURRENT_USER\Software\Ghisler

Rakd újra a TC-t. A 8.51 verziót használd.

Ja igen: a buherált verziók akármilyenek lehetnek.
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2015
(#) orizon válasza Gombszem hozzászólására (») Júl 13, 2015 /
 
2 meghajtó van a gépben amin 4 partició van, kettő-kettő mind két vinyón. Ez most pont olyan mint az Office, az is jól működött évekig. De megoldódott az probléma, újratelepítettem az Office a programot, most meg már jó. Azért tudjátok be nekem, hogy 2010-ben telepítettem utóljára Widowst. Azért felejtek. Jó, közben kisérletezgettem a Win7-tel. De nagyon mem teszett. Most meg kell barátkoznom vele. Apropó, reggel bakapcspltam a gépet, mikor bútolt a gép, még ben jött be a Windows bejelentkező oldal, több mint 10000!!!! frssítést jelzett a monitoron valami . Nem bírtam előkapni a telót lefényképezni, mert be is töltött addigra. valami system- bla- bla- ba volt kiírva. De olyan 15 másodpercig volt ez az egész folyamat.Tapasztalt már valaki ilyet? Most készenlétbe tettem a mobilt, hát ha megint így indul a gép, de most nem.Pedig ez már a második ilyen eset volt. Tegnap 300 frissítés volt ebben a formában. Viszont megnéztem, hogy miket frissített idáig a windows, ott 200 frissítés van kilistázva.
(#) belfi2 válasza orizon hozzászólására (») Júl 13, 2015 /
 
A win7 több fázisban hajtja végre a frissítést. Ha a fekete betöltő háttér alatt ment a folyamat az már a rendszerleíró frissítése volt , és ott lehet akár 60000-es szám nagyság is. Ezt ilyen . Most jelenleg 216 frissítés van csak a win7-hez + az Office , STB. Javaslom én is egy újabb verziót feltenni a TC_ből de semmi esetre sem a bővített kiadást.A réginél ha kilőtted a felesleges meghajtókat, akkor menteni kell a beállításokat, de a legjobb egy nem agyon buherált változatot feltenni vagy a FREE commandert használni.
(#) Gombszem válasza orizon hozzászólására (») Júl 13, 2015 /
 
Idézet:
„Azért felejtek.”

Ezek szerint azt is, hogy partíciót KELL menteni. Többet nem kell újra telepíteni, csak legfeljebb kiegészíteni. Mennyivel könnyebb.
A TC, ha nem regisztrált nyomni kell egy számgombot naponta egyszer, ezt ki lehet bírni. Különben teljes értékű. Mint már írtam, ne használj semmiféle kibővített, ilyen-olyan verziókat. Az alap verzió is jóval többet tud, mint amit te valaha használni fogsz.
Ha mégis egyéb megoldás kellene, gombnyomás nélkül > pü.
(#) orizon válasza Gombszem hozzászólására (») Júl 13, 2015 /
 
Köszi uraim a segítségeteket majd egyszer kérek valamit . Most az va.n hogy annyit csinátam, amit használtam még minap operációsrendszert XP-t azt a vinyót beraktam tartaléknak. Semmit nem szedtem le róla, majd átmásolgatom a fontos dolgokat a fő meghajtóra.Na, nem is az a lényeg, hanem az ,hogy azon is az a TC van mint amit most használok. Szóval ez olyan mint az Office. Lehet újra kell telepíteni ahogy említitek is.
(#) enree hozzászólása Júl 14, 2015 /
 
Sziasztok!
Az alábbi hibát mi okozhatja? Szeszélyesen néha előjön rajta, ha hozzá se nyúlnak, csak bekapcsolják, és áll, néha még akkor is...

fail.jpg
    
(#) BEMcorp válasza enree hozzászólására (») Júl 14, 2015 /
 
Nekem hasonlót videókártya-memória hiba okozott.
VGA cserével meggyógyult (persze laptopnál ezt nehezebb kivitelezni).
(#) enree válasza BEMcorp hozzászólására (») Júl 14, 2015 /
 
Sajnos, ugyanez a sejtésem nekem is... Csak nem írtam, nem akartam előirányozni a rosszat.
Azért köszönöm...
(#) Gombszem hozzászólása Júl 14, 2015 / 1
 
Figyelem!

Megjelent az Adobe Flash Player 18.0.0.209 új verziója. A régebbiekben komoly biztonsági hibák vannak.

Némi problémát okoz, hogy Win8.x és Win10-nél is csak a Windows Update-en keresztül lehet frissíteni a Chrome-hoz és az IE-hez. Ez pedig ebben a pillanatban nem elérhető.
A Firefox-ot manuálisan is lehet frissíteni, mindegyik Win verziónál.

Letöltés:
Internet Explorer: innen
Firefox és egyéb Netscape kompatibilis böngészők: innen
Uninstall: innen
Következő: »»   541 / 1121
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem