KIT vásárlási lehetőség és ingyenes szoftver Új fejlesztés, InCircuit ESR mérés!"/> KIT vásárlási lehetőség és ingyenes szoftver Új fejlesztés, InCircuit ESR mérés!"/> KIT vásárlási lehetőség és ingyenes szoftver Új fejlesztés, InCircuit ESR mérés!"/>
Fórum témák

» Több friss téma
Cikkek » LCM3 alkatrész mérő műszer - KIT lehetőség
LCM3 alkatrész mérő műszer - KIT lehetőség
Szerző: deguss, idő: Szept 8, 2009, Olvasva: 239178, Oldal olvasási idő: kb. 1 perc
Lapozás: OK   10 / 10

Természetesen szívesen fogadjuk az utánépített készülékek fényképeit, építési tanácsokat, nehézségeket, fejlesztési ötleteket. Ezeknek itt a helye. Ide is kitehetnénk, de akkor ez az oldal már most (2010. jan. 25) kb. 3 méter hosszú lenne. Dicsekvés képpen csak egy pár kiragadott.


A mikrovezérlő szoftvere komoly, több hónapos fejlesztési, és tesztelési munka gyümölcse Pudics István részéről. Remélem érthető, hogy nem áll módunkban forráskódot feltölteni, mivel az utóbbi időben sok kellemetlen meglepetés érte az oktató szándékkal feltöltött programok szerzőit, sajnos egyesek arcátlanul sajátjukként adták tovább. Amíg nem nő fel e nemzet olyan szintre, hogy megértsék a szerzői jogok és licenszek értelmét, addig sajnos így lesz ez.

Viszont - ahogyan azt az előző oldalon is írtam - a teljes értékű szoftvert, mindenféle korlátozás nélkül, ingyenesen rendelkezésre bocsájtjuk az egyéni utánépítőknek.


LCM3 fejleszőcsapat: Pudics István, Piri Dániel

Következő: »»   10 / 10
Értékeléshez bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem