Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
 
Témaindító: Placi84, idő: Szept 24, 2006
Lapozás: OK   805 / 805
(#) bbb válasza Doky586 hozzászólására (») Hé, 20:44 /
 
Idézet:
„(én még sose láttam szükségét, de elviekben kellhet)”

Szerencsés vagy. Én még az IDE csatolós házaknál találkoztam vele és bizony NAGYON sok esetben kellett mindkét fele, mert ha nem dugtad be, akkor csak kattogott a vinyó az áram mennyiségének hiánya miatt.
(#) hellions hozzászólása Kedd, 11:23 /
 
Szevasztok! Lenne egy nagyon fontos kérdésem! Komputerről van szó! Biztosan sokan használjátok a Showmystreet programot. A problémám az, hogy amikor átváltok műholdfelvételről az utcai állapotra, csak egy kis területen van kép. az is nagyon nagy. Próbáltam visszavenni a nagyításból. de akkor is csak egy kis rész látszik! Minden más gépről rendesen működik , csak az enyémről nem! Van valami ötletetek?
Köszönettel Farkas Zoltán
(#) blasz hozzászólása Kedd, 17:40 /
 
Sziasztok a lányom laptopja egyre sürübben újraindulgat,hol meg kifagy teljesen.A képen látható paraméterek okozhatnak ilyen fajta hibát?
(#) Bakman válasza blasz hozzászólására (») Kedd, 17:55 /
 
Okozhatja, ez is. Az ilyen problémáknál elsősorban RAM hibára kell gyanakodni.
(#) blasz válasza Bakman hozzászólására (») Kedd, 17:56 /
 
Köszönöm a ram problémára nem gondoltam.
(#) orizon válasza eSDi hozzászólására (») Kedd, 21:13 /
 
Miért van kétszer az F panelon. Nem az értelmezéssel van a gond hanem a miérttel.Mert még nem látam olyan csatlakozót ami négy pólusú lett volna egyben. Na mindegy majd kipróbálom egy másik házban ha lesz időm.
(#) eSDi válasza orizon hozzászólására (») Sze, 0:34 / 1
 
Valamit mégsem jól köthettél, ha nem működik. A LED-ek bekötésének semmi köze a bekapcsológombhoz és a reszet gombhoz. Amúgy meg abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy külön szedték a PLED+ és PLED- vezetéket, így úgy kötheted be, ahogy akarod. Ha multiméterrel kiméred, elvileg össze lesznek kötve. Valószínű azért raktak két csatlakozási helyet, mert régebben volt egy Sleep LED, később MSG LED csatlakozó, amit nem használ ma már semmi, így felszabadult a hely. Annak a helyére jött be nálad a 2 tűs PLED. Régebben többnyire 3 tűs volt a PLED csatlakozója, úgy hogy a középső ki volt hagyva, ez szépen rá is megy a 4 tűs helyre. Volt már rá példa, hogy szét kellett vágnom a csatlakozót, mert csak 2 tűs hely volt.
Következő: »»   805 / 805
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu