Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
 
Témaindító: öreg, idő: Jún 20, 2006
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   423 / 423
(#) Gery78 hozzászólása Kedd, 23:40 /
 
Sziasztok!
Ingyen elvihetőek az alábbi cuccok:
- 55cm-s képátlójú Samsung képcsöves TV, távja megvan
- 19"-os Samsung Syncmaster 957MB monitor
- Egy kis méretű HP számítógépház, amelyben van táp, DVD író, alaplap, proci, memória.
A dolgok rendben működnek, használhatóak, szép állapotúak. Sajnos nálunk már nem férnek el, így felajánlom valakinek, aki hasznát venné. A szállítást Neked kell megoldani, a postázás a cuccok mérete és a súlya miatt nem megoldható, el kell jönnöd érte. Budapesten a IX. kerületben találhatók a cuccok. Jó lenne, ha egyben elvinné valaki, és később szétosztanátok egymás között, ha több jelentkező lenne rá.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 23:43
(#) attika válasza Gery78 hozzászólására (») Kedd, 23:49 /
 
Szia.
A gépről mit lehet tudni?
(#) Gery78 válasza attika hozzászólására (») Kedd, 23:56 /
 
Szia! Hát, nem egy erőgép, én is itt szereztem anyukámnak ingyen elvihetőben, mert akkoriban még nem volt gépe, de aztán hamarosan lett, úgyhogy feleslegessé vált. Ha jól emlékszem az XP-t vitte. Ez egy brand HP gép, HP 500B a típusa.
(#) attika válasza Gery78 hozzászólására (») 0:18 /
 
Köszönöm.
(#) Electronix válasza Gery78 hozzászólására (») 2:47 /
 
Egy kis törődéssel még ez a modell is simán használható lehet! Win 7 hivatalosan támogagott rá, szerintem a Win 10-et is vinné.
(#) silent15 hozzászólása 8:44 /
 
Sziasztok!

Fótról ingyen elvihető egy Hp Deskjet 2050 nyomtató. Rég nem használtam, de működőképesen volt eltéve. Emlékeim szerint ennél a fajtánál a patronba van építve a fúvóka, így egy új patron szettel szerintem tisztítani sem kell, bár ezt a jövőbeli tulaja majd meglátja. (Ezért inkább olyan jelentkezzen, aki adott esetben pepecselni is tud vele).

Üdv!
(#) jano36 hozzászólása 16:06 /
 
Dualfejes 120cm-es parabola forgatómotorral XII. kerületből elvihető. Ára is van 6 méter magasból leszerelendő. Létra van.
Janó36
(#) dB_Thunder válasza jano36 hozzászólására (») 16:36 /
 
Egye le onnan a rozsda!!
Következő: »»   423 / 423
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem