Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
 
Témaindító: öreg, idő: Jún 20, 2006
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   497 / 497
(#) Electronix hozzászólása Csü, 22:43 / 2
 
Kaptam itt még régebben egy gépházat janigel-től, és egy működő alaplapot Josi777-től. Ezeket még egyszer köszönöm.

Ezek az alkatrészek a kezem alatt megszaporodtak, és lett belőle egy működőképes konfiguráció, ami átlagos felhasználásra (irodai programok, böngészés, online oktatás stb.) még bőven megállja a helyét. 8GB memóriával, jogtiszta Windows 10-el, 500GB HDD-vel adom. (Szüleim és anyósomék is ilyesmit használnak nagy megelégedésre.)

Van azért benne némi barkácsolás, mert a hűtőt egy régi HP munkaállomás adta, így annak az alaplapi beépítő lemezéből is kapott egy kicsit; illetve a táp egy másik régi (szintén HP) szerverből van

Amennyiben ismertek olyan rászorulót, akinek ez nagy segítség lenne, egy postaköltség fejében szívesen elküldöm. Ha valaki erre jár, szívesen oda is adom.
A hozzászólás módosítva: Csü, 22:45
(#) NGY válasza Electronix hozzászólására (») 0:20 / 1
 
Tudnék valakit, aki nagyon boldog lenne egy ilyen géppel. És akkor mellétenném a minap megjavított monitort.
Írtam üzenetet.
Következő: »»   497 / 497
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem