Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
 
Témaindító: luxmanpower, idő: Aug 24, 2006
Lapozás: OK   1225 / 1225
(#) zamatőr válasza yohnsee hozzászólására (») Pé, 13:59 /
 
Ez van az alaplapon -vagy van más azonosító? Az lcd azonosító a nagy hátlap alatt van?
(#) yohnsee válasza zamatőr hozzászólására (») Pé, 19:02 /
 
Ez már félsiker. A nagy hátlap alatt nem tudom, mit értesz, a kijelző fém keretén valahol kell lennie egy matricának ilyesmi felirattal: VES315WNDS vagy hasonló.
Bővebben: Link
Nem akarlak előre elkeseríteni, nekem 4-ből 2 ilyen alaplappal szerelt hulladék CPU hibás volt, egyszerűen nem éri meg javítani. De hátha nálad más lesz a szitu.
(#) zamatőr válasza yohnsee hozzászólására (») Szo, 12:27 /
 
A háttér világítás külső tápról 42v 100mA világít . A 22 led sorosan van kötve? Az lcd-t még nem bontottam ki .A kép alapján hogyan kezdjek hozzá?
A hozzászólás módosítva: Szo, 12:30
(#) yohnsee válasza zamatőr hozzászólására (») Vas, 8:16 /
 
Így már értem az előző hozzászólásod. A kijelző típusát akkor fogod tudni megnézni, ha leveszed a nagyobb hátlapot is. A méréseid hasznosak lesznek, de előtte áruld el, hogy mi van a táppanelre szitázva? 17IPS?? Ha az megvan, akkor kipróbáljuk, hogy egymagában elindítod, és vele a háttérvilágítást is. Utána léphetünk tovább a mainboard fele.
(#) zamatőr válasza yohnsee hozzászólására (») Vas, 8:44 /
 
ER961S a táp és nem indul a háttér világítás. Azt nem értem ,hogy 2x11 led van és elméletileg 3v-os de egy hozzászóló szerint 48v az "üzemi" feszültsége . Jelen esetben ez lényegtelen mert működik. Távirányító nincs hozzá -csak a kezelő gombokat tudom használni.
A hozzászólás módosítva: Vas, 8:53
(#) pimpoka hozzászólása Hé, 14:09 /
 
Szervusztok! Vettünk egy LG43UM7450PLA tvt. Szeretnénk fülhallgatóval nézni de sehol nem találunk a jacknak helyet. Valami átalakító kellene? Köszi a választ. Jani.
(#) Cinema válasza pimpoka hozzászólására (») Hé, 16:00 /
 
Ha a leírásában nem említik, akkor nincs fejhallgató csatlakoztatási lehetőség. ( Ma ez nem fontos a gyártónak)
Semmiféle átalakító nem segít ezen a problémán, mert minden csatlakozónak megvan a maga funkciója, oda más nem csatlakoztatható.
Segítség, ha van házimozi-erősítő és abba csatlakoztatva a TV-hangot, onnan lehet esetleg fejhallgatóra vinni, ha van fejhallgató kimenete az erősítőnek.
(Egyre drágábban érünk célhoz.)

Üdv!
Következő: »»   1225 / 1225
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu