Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2976 / 2976
(#) tbarath válasza kameleon2 hozzászólására (») Csü, 22:15 / 4
 
"Bármikor valaki legyalulja a neten a címjegyzékem" - erre kb. akkora esély van, minthogy éjjel betör a házadba, kiveszi a SIM kártyát a telefonodból és egy kalapáccsal szétveri. Kizárni persze nem lehet, de pénzt azért nem tennék rá.
Ha fontos az a címjegyzék, akkor készíts róla mentést. Kicsit arcos szöveg, de nagyon igaz, hogy a fontos adatot arról lehet megismerni, hogy rendszeresen mentés készül róla.
(#) SzervízMacska válasza kameleon2 hozzászólására (») 3:47 /
 
Azt írtad előzőleg, hogy van számítógéphez kártyaolvasód. Akkor mért nem a rég megszokott módon másolod a régi kártyáid tartalmát? Akkor nem kéne online fiók, és az összes aggodalmad értelmét vesztené. Más kérdés, hogy folyamatos internet elérés nélkül mire jó egy tepsi-telefon? Mert amíg google fiók nélkül bohóckodsz vele, még egy programot sem tölthetsz le a play áruházból - gondolom én.
(#) jani1987 hozzászólása 9:23 /
 
Anyámnak készítettem nemrég hajlított lemezből bicikli világítást. A mérete miatt szükségem lenne egy maximum 15x15centis átlátszó műanyag lapra ha van valakinek. Megköszönném. Úgy néz ki mint egy vizszintesen elvágott piramis.
(#) BarnaPili válasza jani1987 hozzászólására (») 10:05 /
 
5mm-es plexit tudok adni(küldeni).
(#) Pumuckli válasza kameleon2 hozzászólására (») 10:51 /
 
Szerintem teljesen túlreagáljuk már ezt a "félek a felhőtől" témát. Hidd el így is mindent tudnak rólad, ugyanúgy látják mikor kit hívtál illetve téged mikor ki hívott. Egyszerűen csinálj egy google fiókot (akár újat), szinkronizáld fel a névjegyeket a régi telefonról, utána az új telefonról szinkronizáld vissza, aztán a fiókbeállításoknál töröld az új telefonon a kapcsolatot, majd egyszerűen töröld a felhőből az adatokat. Másik megoldás, megvárod amíg hívnak (kijelzi szépen mindenki számát), felveszed a telefont, hogy: "Halló, ki vagy?" Ezt követően a számok megvannak, csak a neveket kell beírni. Aki nem hív egy évig, annak úgyis hiába van meg a száma, mert minek... ezt lehet lomtalanításnak is tekinteni. Ahhoz már semmi közöm ugyan, de minek okos telefon, ha alapvető funkcióját sem használod ki?
(#) jani1987 válasza BarnaPili hozzászólására (») 11:11 /
 
Elfogadom.
Következő: »»   2976 / 2976
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu