Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu
 
Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   155 / 155
(#) Peter65 válasza kapitany14 hozzászólására (») Sze, 12:19 /
 
Nem használtam ezeket a modulokat, de szerintem egy sima frekvencia jelnek is át kell mennie. Azaz, ha készítesz egy oszcillátort ami alapesetben kb. 1kHz-es jelet ad, ha valami jármű átmegy akkor meg a dupláját, akkor az már a vevő oldalon dekódolható.
Egyébként meg az elemes üzem miatt valamilyen energiatakarékosabb megoldást kellene választani, de ahhoz még inkább valamilyen vezérlő kellene. Ilyen lehetne, ha csak rövid fényimpulzusokat adnál ki, amit reflexiósan (mondjuk prizmával) érzékelnél. Így elég lenne egy doboz is az adó oldalon. Az adót is lehetne csak szakaszosan használni, ami szintén csökkentené a fogyasztást.
(#) Moderátor hozzászólása Peter65 hozzászólására (») Sze, 12:57
 
Tisztelt Kollégák!
Ez a téma a HEStore webáruházzal kapcsolatos észrevételek céljára szolgál. Habár a folyamat indító hozzászólás részlegesen tartozik ide, de kérem, hogy az áthaladás-érzékeléssel kapcsolatos beszélgetést valamely irányadó témában szíveskedjetek folytatni!
Köszönjük.
Következő: »»   155 / 155
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu