Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu
 
Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   155 / 155
(#) Peter65 válasza kapitany14 hozzászólására (») Jún 12, 2019 /
 
Nem használtam ezeket a modulokat, de szerintem egy sima frekvencia jelnek is át kell mennie. Azaz, ha készítesz egy oszcillátort ami alapesetben kb. 1kHz-es jelet ad, ha valami jármű átmegy akkor meg a dupláját, akkor az már a vevő oldalon dekódolható.
Egyébként meg az elemes üzem miatt valamilyen energiatakarékosabb megoldást kellene választani, de ahhoz még inkább valamilyen vezérlő kellene. Ilyen lehetne, ha csak rövid fényimpulzusokat adnál ki, amit reflexiósan (mondjuk prizmával) érzékelnél. Így elég lenne egy doboz is az adó oldalon. Az adót is lehetne csak szakaszosan használni, ami szintén csökkentené a fogyasztást.
(#) Moderátor hozzászólása Peter65 hozzászólására (») Jún 12, 2019
 
Tisztelt Kollégák!
Ez a téma a HEStore webáruházzal kapcsolatos észrevételek céljára szolgál. Habár a folyamat indító hozzászólás részlegesen tartozik ide, de kérem, hogy az áthaladás-érzékeléssel kapcsolatos beszélgetést valamely irányadó témában szíveskedjetek folytatni!
Köszönjük.
(#) kapitany14 hozzászólása Jún 28, 2019 /
 
Sziasztok!
Még régebben rendeltem 50 darab 5 mm-es IR LED-et, most találtam meg őket. Viszont amatőrként totálisan belekeveredtem egy alapvető dologba... szégyellem is magam. 2 ceruza elemmel hajtanék még 6 darab IR LED-et. Csatolok képet, hogy hogy gondoltam. A kérdésem az lenne, hogy a számolás elméletem helyes, tehát jó az előtétellenállás értéke? Kérlek javítsatok ki, vagy magyarázzátok, el hogy hogy kell számolni.

ledek.PNG
    
(#) attika válasza kapitany14 hozzászólására (») Jún 28, 2019 /
 
(#) sonajkniz hozzászólása Júl 12, 2019 /
 
Sziasztok!

A DB 55339 típusjelű (Cikkszám: 1003.8007) vezeték nélküli csengővel kapcsolatban lenne kérdésem.
Az érdekelne, hogy ha egy területen belül többet szeretnék belőle használni, akkor mindegyik kültéri csak a saját beltérijének ad jelet, vagy mindet megcsörgeti?

Válaszotokat előre is köszönöm.
(#) kaqkk hozzászólása Júl 18, 2019 /
 
Érdeklődni szeretnék hogy az L9110S ic ből (1003.7478 cikkszám) van e raktáron DIP tokos változat ,és ha van akkor hogyan tudom megrendelni ? Az oldalon csak az smd verzió látszik .
(#) HESTORE válasza sonajkniz hozzászólására (») Júl 19, 2019 /
 
A nevezett termék két egysége szettenként egyedi módon kommunikál, így egyidejűleg azonos térben több is alkalmazható anélkül, hogy egymást zavarnák, illetve egymás jelére csengenének. Mivel azonban sem a gyártó, sem a beszállítók részéről nincs biztosíték arra, hogy egy-egy szállítmány nem tartalmaz azonos kódúakat, így igen ritkán, de előfordulhat, hogy több darab vásárlása esetén a vásároltak között két azonos kódú is megtalálható, ám ennek valószínűsége igen kicsi.
(#) Balaa16 hozzászólása Júl 22, 2019 /
 
Üdv!
A fiókomhoz hozzáadtam egy új számlázási címet, és képtelen vagyok rávenni az oldalt, hogy a megrendelésemhez ezt az új címet használja.. Mellékeltem képeket, míg a szállítási címnél megjelenik a "Cím módosítása" gomb, a számlázási címnél ez hiányzik.. Ha az "Új,módosítás" gombra kattintok, az oldalon csak új címet tudok létrehozni, ezt kiválasztani nem tudom.. Én vagyok a béna, vagy itt tényleg bug van a rendszerben?
(#) Remci válasza Balaa16 hozzászólására (») Júl 22, 2019 /
 
(#) HESTORE válasza Balaa16 hozzászólására (») Júl 23, 2019 /
 
Kérdését köszönjük, az adatmódosítási felülettel kapcsolatban A számlázási adatok módosítási lehetőségeivel kapcsolatban kollégánk már felvette Önnel a kapcsolatot e-mailben. A weboldalon található módosítási folyamattal és opciókkal kapcsolatban már ügyfeleink igényeinek megfelelően megkezdtük a felület optimalizálását, hogy átláthatóbbá tegyük a módosítható és az ügyfélszolgálati kompetenciába tartozó mezők kezelését.
(#) HESTORE válasza kaqkk hozzászólására (») Júl 23, 2019 /
 
A keresett típust felvettük kínálatunkba, így már elérhető webáruházunkban, az alábbi linken:

https://www.hestore.hu/prod_10039388.html
(#) kaqkk válasza HESTORE hozzászólására (») Júl 23, 2019 /
 
Köszönöm már meg is rendeltem ..
(#) kaqkk válasza HESTORE hozzászólására (») Aug 1, 2019 /
 
Még egy kérdés : Mikorra várható a megrendelt ic ?
(#) HESTORE válasza kaqkk hozzászólására (») Aug 2, 2019 /
 
Rendelések állapotával kapcsolatban minden esetben az ügyfélszolgálati elérhetőségeken állunk rendelkezésre. Kollégánk időközben már felvette Önnel a kapcsolatot e-mailben.
Következő: »»   155 / 155
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu