Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Rendelés külföldről (eBay - Paypal)
 
Témaindító: Stakypot, idő: Jan 18, 2008
Témakörök:
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok! NAV
Lapozás: OK   169 / 169
(#) zsoltee0001 válasza Doky586 hozzászólására (») Kedd, 8:03 /
 
Amikor valamiből 5-öt kapsz ugyanazért a pénzért, akkor azért elgondolkozik az ember.
(#) Kovidivi válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Kedd, 8:17 /
 
Így van. Ha azonnal, megbízható minőség kell, máshonnan vásárolok (többszörös áron...). Egyébként pedig inkább várok, kockáztatok, hogy "hibás" termék érkezik. Pénzt úgyis visszakapom, ha úgy gondolom, nagyon hamis a termék, viszont van, ahova ezek a termékek is jók. Szóval veszteni valóm nincs. Ha pedig kitisztul a piac ezektől a hamis termékektől, akkor végre nyugodtan lehet rendelni. Valószínűleg drágább lesz, mint most, de a bolti árhoz képest még mindig sokkal olcsóbb.
(#) proba válasza Kovidivi hozzászólására (») Kedd, 9:20 /
 
Kitisztul?? ugyan mitől. Még a múlt héten is láttam egy 5000 eladott zokni után negyedáron árult oszcilloszkópot tömegével vevő embereket. Mindig lesz olyan aki megvesz bármit mert olcsó. Értékelés, minden egyéb ide vagy oda. Ha egyszer az EBAY is bevezetné az önrészt, lehet tudatosabbak lennének a vásárlók. Az esetleg a szelekció irányába hatna. Így megrendeli, ha bejött nyert, ha meg nem, az EBAY fizet, az eladó nyaral, a vevő meg felelőssége teljes tudatában ad egy negatívot.
(#) antikzsolt válasza proba hozzászólására (») Kedd, 10:51 /
 
Nagy értékben nem sűrűn vásárlok sosem az ebayrol. De ha új eladót találok akkor az értékelését és az utolsó eladásait megnézem. Bár szerencsés vagyok e téren. 300.000feletti eladása van. 99-97.7% értékeléssel. De ez sem védi meg az embert hogy pont bele ne fusson a csalóba.
Leírnád mire gondolsz itt a szelekcióra? Sajnos nem értem mit akarsz.
(#) proba válasza antikzsolt hozzászólására (») Kedd, 12:00 /
 
A vásárolt alkatrészek jósága max akkor lenne jobban ellenőrizhető, ha minden alkatrészfajtára egyedi értékelés lenne, és akkor sem járna pozitív, ha rossz árura kérésre azonnal refund lenne. Amire az előbb utaltam, az csak annyi volt, ha egy dolog nyilvánvalóan csalás, akkor valamilyen szinten a vevőnek is fizetnie kellene a veszteségből. ( bár itt azért van némi kérdés, pl mennyire tudható előre hogy csalás....) hogy legalább kicsit odafigyelve vásároljon. Legalább annyira mint a sarki boltban. Gyanítom míg az itthoni ár töredékért megkapok egy alkatrészt, még ha tudom hogy ötből egy jó akkor is meg fog kisérteni a kisördög. De amióta három-négy szerkezetembe egyéb károkat is okozni tudó alkatrészről bizonyosodott be, hogy hamis volt, már óvatosabban bánok ezzel a kérdéssel ( konkrétan a beépítés előtti ellenállásmérős teszten sem mentek át) . Ami zavar, a környékünkön lévő elektronikai boltban egyre több kínainak látszó modul jelenik meg, és van hogy 2-3 hét határidővel vállalnak alkatrész beszerzést....
(#) zsoltee0001 válasza antikzsolt hozzászólására (») Kedd, 16:06 /
 
Nekem volt már ilyen, 10W-os kültéri led, fogyasztása 40W fényteljesítménye szintén 40W (40-es izzó-ra gondolok)
Vélemények között volt magyar (na persze " Nagyon szuper termek, vegyed batran" ékezet nélkül, persze
(#) antikzsolt válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Kedd, 20:38 /
 
Én eddig többnyire faanyagot rendelek a hobbimhoz. Lézer gravírozáshoz. Árban jobban jövök ki mint ha magyarban rendelem meg. A legdrágább amit rendeltem az 27.000Ft lézergép volt. Igaz azóta még annyit költöttem rá. Vettem egy lézerfejet rá ami tényleg jó is. Még működik
Bár lehet hogy a nagyobb lézergép teste is onnan fog származni.
Következő: »»   169 / 169
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu