Fórum témák

» Több friss téma

Elosztó - Hobbielektronika.hu

Hobbielektronika.hu változásnaplója (changelog), melyben a fejlesztők közreadják a weboldalt érintő, felhasználók és látogatók számára fontos változásokat, fejlesztéseket, és esetenként fontos közleményeket.Új segédprogram: villamos teljesítmény - áram átszámoló

Létrehozva: 2023.01.13 10:40, közzétette: sonicky

Új segédprogrammal jelentkezünk, mely ezúttal segít kiszámolni adott villamos teljesítmény áramfelvételét, egyenáramú és váltóáramú hálózatok esetén.
A számoló program figyelembe veszi váltóáramú hálózat esetén a fogyasztó teljesítménytényezőjét is (power factor).

A segédprogram a már ismert helyén, a Segédprogramok alatt található.

Kilowattról áram (amper) átszámoló


Szavazás grafikai módosítása

Létrehozva: 2023.01.05 10:07, közzétette: MajorosL

Beérkezett visszajelzések alapján a fórum topikokban lévő szavazás állását (szavazat leadás után / szavazás lejáratát követően) grafikusan is megjelenítjük a százalékos megoszlásnak megfelelően a könnyebb áttekinthetőség érdekében.


Szavazás lehetőség topikokon belül

Létrehozva: 2023.01.03 13:50, közzétette: MajorosL

A mai nappal elindult a szavazás rendszer, mely lehetőséget ad, hogy bármely topikban az adott témára korlátozva, a topik felhasználói által megfogalmazott kérdésekben a teljes olvasó közönség véleményét ki lehessen kérni.

Jelen pillanatban, sok más platformhoz hasonlóan a moderátorok (máshol csoport adminisztrátorok) tudnak szavazást indítani, amit moderálási kérelemben tudtok jelezni feléjük.

Kérjük, hogy minden esetben fogalmazzátok meg a kérdést magát, és a válaszokat is, milyen opciókat szeretnétek.
Fontos továbbá, hogy a moderátorok akkor indítanak csak szavazást, ha a topik tagjai a moderátor számára is látható módon (hozzászólás értékelés - vagy hozzászólások) támogatják a szavazás indítását, hiszen a cél, hogy értelmes és tényleg szükséges szavazások jöhessenek létre.


Indul az elosztó, a Hobbielektronika.hu változásnaplója (changelog)!

Létrehozva: 2023.01.03 13:47, közzétette: MajorosL

A mai nappal elindul a Hobbielektronika.hu változásnaplója (changelog), melyben a fejlesztők közreadják a weboldalt érintő, felhasználók és látogatók számára fontos változásokat, fejlesztéseket, és esetenként fontos közleményeket.

Régebben, a fejlesztők (legfőképpen akkoriban Topi, a HE alapítója) osztottak meg a módosításokat, de ezen információk gyorsan elmerültek a fórum topik oldalain a kapcsolódó felhasználói hozzászólások okán, így úgy döntöttünk, hogy a fontos módosításokat külön oldalra gyűjtjük Nektek, hogy mindig megtekinthetők legyenek.

Ha hibával találkozol, akkor továbbra is, a már ismert oldal alján található "Hiba jelentése" link használható, amin keresztül elküldheted észrevételedet a fejlesztőknek.

Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem