Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   535 / 535
(#) palko0125 válasza angyalpc hozzászólására (») Sze, 22:09 /
 
Szia!
Első ránézésre valami féle tápegység probléma lesz. Nézdmeg honnan kap tápot a kijelző, aztán az ottani elkokat netalán soros X2-es kondit cseréld.
Üdv, Palkó.
(#) zolika1217 hozzászólása Sze, 22:14 /
 
Sziasztok, segítséget kérnék!
Adott egy Indesit iwb 61051 típusú elöltöltős mosógép, aminek tönkrement az ajtózárja, olyan módon, hogy a villanyt is levágta. Vettem másikat, kicseréltem. Bekapcsoláskor elindul a szivattyú, jelzi a zárt ajtót, majd elkezdi beszivattyúzni a vizet.
Néhány másodperc után a felső négy led elkezd villogni, elindul a szennyvízszivattyú, kiereszti a vizet, de sem lepausolni, sem kikapcsolni nem lehet, csak kihúzásra áll meg. Az ajtó nyitható, ha bezárom újra elkezdi ugyanezt elölről.. Mi lehet a gond?
Az ajtózár típusa:Metaflex zv-446
(#) kozsoo33 hozzászólása Pé, 16:44 /
 
Sziasztok,
Adott egy AEG mosógép és egy AEG szárítógép, kb 5 évesek. Mostanában egyre többször leverik a fi-relét. Akkor ha mindkettő megy és akkor is ha mindkettő be van dugva a konnektorba, de csak egyik működik, változó időpontban a programjukon futva, de nem induláskor. Hetek óta úgy használjuk, hogy felváltva dugdossuk a 220-ba, attól függően, hogy melyik kell éppen. Így egyszer sem oldott le a relé.
Hallottam zavarszűrő kondi áteresztésről, fűtőszál hibáról...
fi-relé: BC604103-as SCHRACK
mit javasoltok?
kösz
Következő: »»   535 / 535
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu