Fórum témák

» Több friss téma
Cikkek » Mérésadatgyűjtő
Mérésadatgyűjtő
Szerző: Bakman, idő: Máj 2, 2019, Olvasva: 10665, Oldal olvasási idő: kb. 1 perc
Lapozás: OK   7 / 7

A megépítéséhez szükséges dokumentációk letölthetőek innen: meresadatgyujto.zip (2,7 MB).

A csomag tartalmazza a kapcsolási rajzot, NYÁK terveket fotózáshoz (pozitív, negatív), vasaláshoz, beültetési rajzot, továbbá a kontrollerbe töltendő hex fájlt, a kijelzőbe töltendő tft fájlt, és a kijelző programjának teljes forráskódját is, így akinek nem tetszik a felhasználói felület, átfaraghatja a saját elképzelése szerint.

meresadatgyujto_r1.jpg

meresadatgyujto_r3.jpg

meresadatgyujto_r4.jpg

A NYÁK-ba tetszőleges, 2,54 mm lábtávolságú csatlakozók ültethetőek. A képeken láthatóak a HEStore áruházban NSG 25... illetve NSL 25... néven futnak (Főkategória » Csatlakozók » Kisáramú csatlakozók » Wire To Board), a tápcsatlakozó pedig a PCGK2... nevet viseli (Főkategória » Csatlakozók » Tápcsatlakozók).


A fejlesztést egyedül végeztem el, a tesztjeim ellenére lehetnek hibák mind a SW mind a HW oldalon. A mérésadatgyűjtő miatti hibákért, és az ebből adódó esetleges erkölcsi/anyagi károkért felelősséget nem vállalok. Megkérek mindenkit, hogy ennek tudatában használja az itt bemutatott szerkezetet!

A mérésadatgyűjtő megépítéséhez és használatához minden jót kívánok!

Bakman

Következő: »»   7 / 7
Értékeléshez bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem