Fórum témák

» Több friss téma
Hírek » Hobbielektronika.hu videó pályázat - Eredményhirdetés
Hobbielektronika.hu videó pályázat - Eredményhirdetés
Beküldte: Topi, idő: Jún 12, 2009, forrás: Hobbielektronika.hu

Hosszú zsűrizés után, megszületett a Hobbielektronika.hu, első videó pályázatának eredménye.
A zsűrizéskor figyelembe lett véve a videó szakmai felkészültsége éppúgy, mint a technikai kivitelezettsége.

Örömmel konstatáltuk, hogy versenyünkre rengeteg pályamű érkezett be, melyből a zsűrinek hosszadalmas munkával sikerült kiválasztani azt a három (illetve négy) helyezetett, akinek a műve végül díjazást kapott.

A zsűri sokáig vitatkozott az első helyezett pályamunkáról, végül úgy döntött, hogy két első helyezést, egy második és harmadik helyezést oszt ki.

Első helyezettek és az egy-egy Owon PDS5022-es színes kijelzős digitális tárolós oszcilloszkóp boldog tulajdonosai:

Bácsi Zoltán: Nyomtatott huzalozású áramkör készítése, fotokémiai eljárással
Nagy Csaba: Rendőrségi villogó

Második helyezett, UNI-T  UT803 asztali professzionális multimétert nyert:

Deme Bálint: Mérés Oszcilloszkóppal

Harmadik helyezett, AXIOMET AX-3003D típusú labortápegységet nyert:

Cságoly István: Transzformátor? Csináljuk meg otthon!

Ezúton is köszönetet kell mondanunk a HEStore.hu áruháznak az értékes díjakért. Továbbá, hogy az osztott első helyezéshez kettő darab, egyenként több mint 100 000 Ft értékű oszcilloszkópot biztosított.

A videók rövid jellemzése:

Nyomtatott huzalozású áramkör készítése, fotokémiai eljárással: A videó mind szakmailag, mint pedig technikailag egyértelműen kimagaslott a többi közül. A verseny kiírásban szereplő feltételeknek maximálisan eleget tevő videóval kapcsolatban, így a zsűrinek nem is voltak kételyei.

Rendőrségi villogó: Rendkívüli leleményessége, és egyedi ötletei miatt tűnt ki a többi közül. Az általa választott eszköz készítésén teljes körűen végigvezető videó, nagyon jó segítség lehet azoknak, akik tényleg most kezdik az elektronikát, és nem kristályosodott még ki bennük egy áramkör készítés teljes folyamata.

Mérés oszcilloszkóppal: Egyértelműen az elektronikával foglalkozók legféltettebb és leghasznosabb eszközének működését és használatát mutatja be a videó rendkívüli részletességgel.

Transzformátor? Csináljuk meg otthon: A trafó készítés is egy olyan folyamat, melyre tényleg a legkiválóbb megoldás egy videós oktató anyag. A pályázó által készített videó kifejezetten az a pályamű volt, mely a zsűrinél osztatlan sikert alkotott. Könnyen érthető, mégis precízen mutatja be a transzformátor készítést, nem kifelejtve belőle azokat az apró részleteket, melyen a transzformátor készítés sikere múlhat.

A videó pályázaton a többi, zsűri által értékelt videó is megtekinthető. Melyet a Hobbielektronika.hu Videó tárában nézhet meg a kedves látogató.

Nem is húzzuk tovább a szót, mindenki élvezze a videókat, bízunk benne, hogy így, hasznos és szórakoztató a tanulás!

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenki munkáját, és azt a rengeteg időt amit videók készítésére fordítottak a pályázók, hogy ezzel is segítsék a kezdők eligazodását.




Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem