Fórum témák

» Több friss téma
Hírek » Öt éves a Hobbielektronika.hu
Öt éves a Hobbielektronika.hu
Beküldte: Topi, idő: Ápr 28, 2010, forrás: Hobbielektronika.hu

A mögöttünk álló öt év rendkívül mozgalmas volt. Nézzük, mi történt az előző, négy éves születésnapunk óta. Negyedik születésnapra rengeteg újdonsággal jelentkeztünk.

Rendeztünk egy elektronikai videópályázatot, ahol a zsűri komoly megpróbáltatással találta szembe magát. Több mint 50 pályázatot kaptunk, mely kiemelkedően magasnak számít, közel ugyanis összességében ez több mint 750 percnyi - 12,5 órányi videóanyag.
Videópályázat nyereményeként két digitális oszcilloszkópot, asztali multimétereket és labortápegységeket osztottunk ki, a HEStore.hu jóvoltából.

Nyár közepén egyik fórumtársunk szervezésében megrendezésre került egy Amatőr Audiofil Építők Találkozója, ahol a hobbisok szép számmal képviseltették magukat.

Nyár végefelé tartottunk egy nagyon hangulatos, sikeres találkozót, E.H.E.T. azaz Első Hobbi Elektronika Találkozó néven. Itt nagyon jókat beszélgettünk, ettünk szakácsaink alkotásaiból, nézegettünk izgalmas kütyüket, tátottuk a szánkat egy két alkotás előtt.
De nem lustálkodunk, ugyanis szervezés alatt van a következő találkozónk!

Idén januárban elindítottuk a cikkekbe és hozzászólásokba épülő képletszerkesztő alkalmazásunkat, mely statisztikák szerint, nagyon gyorsan a segédprogramok egyik leglátogatottabb oldala lett.

Átalakítottuk a moderálási kérelem rendszerét is. Mostantól pár kattintással lehet segítséget és javítást kérni akár sajátunk, akár más témájában / hozzászólásában. Ennek hatására, érezhetően megugrott a "rend szeretet".

Az elmúlt év, számokban

Hogy konkrét eredményeket is közöljünk. Változások, múltévhez képest.

- 18 809 új felhasználó, így mára 60 600 fölötti felhasználóval büszkélkedhetünk.

- 266 891 új hozzászólás, így mára 697 400 fölötti hozzászólás olvasható

- 7 476 új apróhirdetés, így mára 16 000 fölötti apróhirdetés feladás

- Egy év alatt, több mint 40 000 000 oldalmegtekintés

- 6 000 000 fölötti egyedi látogatószám

- Két új szervert üzemeltettünk be, így már négy szerver dolgozik a Hobbielektronika.hu kiszolgálásával

- Web, Stream és E-mail szerverünk együttes adatforgalma, meghaladja a 21 TB-ot, azaz egy év alatt 32 ezer CD lemeznyi adatforgalom.

 

Erre az évre is tartogatunk meglepetéseket, nem is keveset. Ezúton köszönjük mindenki segítségét, hogy együtt, Magyarország egyetlen, legnagyobb elektronikai portáljává nőttük ki magunkat.




Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem