Fórum témák

» Több friss téma
Hírek » Elindult a Hobbivasút.hu!
Elindult a Hobbivasút.hu!
Beküldte: Topi, idő: Júl 3, 2010, forrás:

2010. július 3-ával hivatalosan is elrajtolt, lapcsaládunk újabb tagja, a Hobbivasút.hu.

Új weboldalunk ezúttal a Vasút és Vasútmodellezés témakörét öleli fel. A megszokottakhoz hasonlóan, az oldal az alábbi szekciókra van osztva:

  • Hírek
  • Cikkek
  • Fotótár
  • Videók
  • Fórum
  • Események
  • Klubok
  • Apró

Természetesen minden részleg használatát, elrendezését hozzáigazítottuk a helyi igényekhez. Így a fórum témakörök, klubok és apró is kifejezetten a vasút témaköréhez igazodik.

Apróhirdetés részlegben lehetőség nyílik az eladó értékelésére, és több olyan speciális információ megadására, ami kifejezetten vasútmodell adás-vétel esetén hasznos. Hogy csak egyet említsünk: A méretarány.

Az indulás

A weboldalt közel fél évig fejlesztettük, folyamatos vasútmodellezőkkel és vasút rajongókkal tartott kapcsolattal. Ezáltal több olyan funkció és igény is merült fel, amire a kezdeteknél nem is gondoltunk.

A fejlesztés természetesen még mindig folyik, de már sokkal lassabb ütemben, hiszen a lényeges részek már elkészültek.

Cikkek, videók

Kezdetben található cikkek és videó segédletek reményeink szerint ugyan olyan ütemben fognak majd megszaporodni, ahogy ez a Hobbielektronika.hu oldalán történt.

Videó kiszolgáló rendszerünkön nagymértékben nem változtattunk, a Hobbielektronika.hu-n találhatóhoz hasonló módon került kialakításra, és annak idő közbeni tapasztalatait figyelembe véve.

 

Bízunk benne, hogy mindenki örömét leli az újdonságban. Ugyan a vasútmodellezők tábora valamivel kisebb mint az elektronikát kedvelőké, ám eddigi tapasztalatainkból úgy hisszük nekik is szükségük van olyan helyre, ahol kérdéseiket feltehetik és ötletet kaphatnak.




Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem