Fórum témák

» Több friss téma
Hírek » Hozzászólás értékelés
Hozzászólás értékelés
Beküldte: Topi, idő: Jan 16, 2011, forrás:

A mai nappal, egy új fejlesztést indítottunk útjára, melyben minden hozzászólást pozitív () és negatív () megjelöléssel lehet ellátni.

Az új fejlesztés célja: Az oldal fórumának és minden egyes témájának felügyelete, a Ti segítségetekkel. Van olyan hozzászólás, aminél van egy olyan érzésed, hogy nem oda való, de még nem igényel moderátori beavatkozást mert esetleg nem szabálysértő, csak értelmetlen / off / vagy valótlan információt tartalmaz? Ha e miatt többen is  értékelitek az adott hozzászólást negatívan, akkor a hozzászólás automatikusan eltűnik.

Mikor értékeljek egy hozzászólást negatívan () ?

Egy hozzászólást akkor értékelj negatívan, ha annak tartalma még nem sért semmilyen fórum szabályzatot, de megítélésed szerint a hozzászólásban leírtak szakmailag, stílusukban nem illenek az adott témához, esetleg maga a hozzászólás csak túlságosan áttételesen kapcsolódik a témához.

Mikor jelöljek egy hozzászólást negatívnak és mikor kérjek moderátori beavatkozást?

Negatívnak olyan hozzászólást jelölj, ami nem ütközik fórum szabályzatba, de mégsem oda való. Moderátori beavatkozást pedig olyan esetben kérj, amikor a hozzászólás fórum szabályzatot sért, és/vagy a hozzászólás azonnali eltávolítást igényel.

Mikor értékeljek egy hozzászólást pozitívan ()?

Ha a hozzászólás értékes információt tartalmaz, valamire jó magyarázatot ad vagy a témát előremozdító szándékú, akkor azt értékeld pozitívan.

Mi történik, ha a hozzászólást többen negatívan () értékeltek?

Azok a hozzászólások, amiket már többen negatívan értékeltek, automatikusan eltűnnek az adott témából, és csak moderátor hozhatja őket vissza. Ha egy felhasználónak túl sok hozzászólását értékelték negatívan, akkor a felhasználó további sorsáról a moderátor dönt.

Mi történik, ha egy hozzászólást többen pozitívan () értékeltek?

A pozitívan értékelt hozzászólások később az adott témában kivonatosan megjeleníthetők, így tehát csak a pozitívan értékelt hasznos információt tartalmazó hozzászólások átolvasása válik szükségessé, ha információt keresünk.
Ezt a kivonatos megjelenítést az adott témánál nézetet váltva lehet később kiválasztani.

Az ikonra kattintva az oldalon lévő pozitívra értékelt hozzászólások lapozás nélkül egyben jelennek meg. Az ikonra újra kattintás pedig kikapcsolja a szűrést, így az eredeti - minden hozzászólás látszik - listázást kapjuk.

Kérünk tehát mindenkit, hogy a most bevezetett új funkciókat nagyon nagy felelősséggel használjátok. Szorítkozzon mindenki a szakmaiság, és nem a személyes értékelésre!
Ezzel az új fejlesztéssel most mindenki hozzájárulhat közvetlenül fórumunk még jobbá tételéhez.

A moderátorok feladatköre továbbra is változatlan, viszont Ti, kedves felhasználók, mostantól még könnyebben és gyorsabban tudjátok segíteni mind a moderátorok munkáját, mind pedig közvetlenül hozzájárulni az adott téma rendjéhez.




Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem