Fórum témák

» Több friss téma
Hírek » Webkamera éjjeli baglyoknak
Webkamera éjjeli baglyoknak
Beküldte: Topi, idő: Jan 18, 2006, forrás: prohardver.hu
A Genius új webkamerát dobott piacra, melyet sötétebb helyiségekben is anélkül lehet alkalmazni, hogy a felhasználónak az elfogadható képek érdekében lámpák kereszttüzében kellene helyet foglalnia. A VideoCam Trek 310 kedvezőtlen fényviszonyok mellett automatikusan infravörös üzemmódra vált át. Az eszköz biztonsági megfigyelésre is használható, a képrögzítést végezheti előre beállított időszakokban, de indíthatja mozgás érzékelésekor is.
A webkamera együttműködik az elterjedt azonnali üzenetküldő szoftverekkel, egy mellékelt program pedig a felvett anyagok utólagos feldolgozását, konvertálását segíti. Videót 640x480 pixeles felbontásban, legfeljebb 32 bit színmélységben és 30 fps sebességgel továbbít USB 1.1 portján keresztül. Állóképek készítésekor interpolációval az 1280x1024 pixeles méret is megcélozható. A mikrofont is magában foglaló VideoCam Trek 310 ajánlott ára 40 euró.


Hozzászólás íráshoz bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem