Fórum témák

» Több friss téma
Hírek » Turtle Beach: Hordozható 7.1-es hangkártya
Turtle Beach: Hordozható 7.1-es hangkártya
Beküldte: Topi, idő: Jan 31, 2006, forrás: prohardver.hu
A főként a tengerentúlon ismert Turtle Beach nemrégiben lebbentette fel a fátylat legújabb külső „hangkártyájáról”, mely a már piacon lévő termékekhez hasonlóan USB csatolóval köthető a számítógéphez, itt elsősorban noteszgépekhez. Az Audio Advantage Roadie nevet viselő kompakt, hordozható hangrendszer azonban tudását és felszereltségét tekintve minden korábbi típust túlteljesít.
A gyártó külső hangrendszere a szokásos vonalszintű és fejhallgató-kimeneten, továbbá az egyre inkább elterjedtnek mondható, digitális hangot közvetítő SPDIF kimeneten túl vonalszintű és SPDIF bemenetet kínál, az egységhez mindezen túl akár sztereó mikrofonok is csatlakoztathatók (az Audio Advantage Roadie beépítve is tartalmaz egy ilyen mikrofont). A készülék további különlegessége, hogy fel lett készítve 5.1 csatornás fülhallgatók használatára, mindemellett 7.1 csatornás hangszórórendszerekkel is képes együttműködni.
A Turtle Beach Audio Advantage Roadie-hoz tartozékként távirányító vagy 5.1 csatornás fejhallgató is vásárolható, a kiegészítők nélküli változatért 79,95 dollárt (16 600 Ft), a fejhallgatóval csomagolt készülékért február 8-ig akciósan 109,95 (22 800 Ft) dollárt kell fizetni.


Hozzászólás íráshoz bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem