Fórum témák

» Több friss téma
Cikkek » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - 2022. 11. 17.
MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - 2022. 11. 17.
Szerző: sany, idő: Szept 12, 2022, Olvasva: 7620, Oldal olvasási idő: kb. 4 perc
Lapozás: OK   2 / 3

TÁJÉKOZTATÓ A REGISZTRÁCIÓRÓL

A következőkben szeretnélek tájékoztatni benneteket a regisztráció részleteivel kapcsolatban:

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. biztonsági szabályzata előírja, hogy a Karbantartó és Gyakorló Központot és az Atomenergetikai Múzeumot csak regisztrált személy látogathatja.

Regisztrálni a nekem küldött privát üzenetben tudtok, és én beérkezési sorrendben viszem be mindenkinek az adatait a Tájékoztató és Látogató Központ által kért táblázatba.

 

A regisztráció kezdeti dátuma:                       2022. szeptember 15. (csütörtök)

A regisztráció véglegesítése és lezárása:      2022. október 31. (hétfő)  

 

A megadott két dátum között kérhetitek a felvételt a regisztrációs listára (ha nem telik be a létszám, a max. 40 fő). Az általatok küldött adatok bevitelről minden esetben visszajelzést küldök. Ha valaki mégsem kíván részt venni a látogatáson valamilyen ok miatt, akkor a táblázat véglegesítésig és lezárásáig kérheti a már felvitt adatainak törlését.

A Tájékoztató és Látogató Központ tájékoztatása szerint a Karbantartó és Gyakorló Központ, és az Atomenergetikai Múzeum épülete üzemi területen található, ezért a gépkocsival való behajtásunkhoz behajtási engedélyre van szükség, amit a Tájékoztató és Látogató Központ munkatársa előre megkér a csoportunk számára. Ezért a regisztrációs adataink mellett meg kell adni azoknak a gépkocsinak a rendszámát is, amelyekkel érkezünk, illetve amelyekkel behajtunk az Atomerőmű üzemi területére. Azonban a gépkocsik rendszáma mellett, az adott rendszámhoz tartozó, adott gépjárművezetőt is ellenőrizi a biztonsági szolgálat. A Tájékoztató és Látogató Központ kérésére ezeket az adatokat egy külön táblázatban meg kell adnom a részükre, ezért arra kérlek titeket, hogy a regisztrációs adataitok megadásánál adjátok meg azt is, hogy ki lesz a gépjárművezető egy adott járműben, és ha gépjárművezető is lesz valaki, akkor kérem adja meg a vezetett gépjármű rendszámát is.

Azonban itt fel szeretném hívni figyelmeteket egy fontos dologra. A Látogató és Tájékoztató Központ arról tájékoztatott, hogy a Karbantartó és a Gyakorló Központnak és az Atomenergetikai Múzeumnak korlátozott a vendég gépkocsik számára fenntartott szabad parkoló helye. Előreláthatóan nyolc autó parkolására lesz hely a belső parkolókban. Ha létszámunk miatt az előzőekben leírtnál esetleg több gépkocsival érkezünk majd az Északi porta előtti külső parkolóba, akkor ebben az esetben, attól függően hány személyes egy gépjármű, annak az üres ülőhelyeit fel kell majd töltenünk. Tehát, ha pl. tíz gépkocsival érkezünk a külső parkolóba, de behajtani az üzemi területre csak nyolc autóval hajhatunk be, így át kell majd szállunk egymáshoz, abba az autóba, ahol lesz üres hely.  Így az üzemi terület portájához már teli kocsikkal érkeznünk, így csökkentve a szükséges parkoló helyek számát.  A Tájékoztató és Látogató Központ közlése szerint jeleznem kell, hogy végül hány gépkocsival érkezünk majd az üzemi területre, ezért arra kérnélek titeket, hogy a regisztrációs adataitokhoz írjátok oda azt is, hogy előreláthatóan hány szabad hely lesz még az általatok vezetett gépjárműben. Így kiderül, hány gépkocsival megyünk be az üzemi területre, illetve szükséges lesz-e majd az átszállás egymáshoz.

A Karbantartó és Gyakorló Központ és az Atomenergetikai Múzeum meglátogatása után megtekintjük a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. (KKÁT) bemutatótermét az Atomerőmű szomszédságában. Ide külön regisztráció nem kell, különleges biztonsági ellenőrzésen sem kell már átesnünk, azonban a pontos létszámról nyilatkoznom kell feléjük, ezért kérem, hogy a regisztrációtok során nyilatkozatok arról, hogy szeretnétek-e részt venni ennek meglátogatásán is!

Utolsó adatként pedig kérném, hogy adjátok meg igényfelmérés alapon, (aki majd szervezi annak küldöm majd el a létszámot az asztalfoglálás miatt), hogy jönnétek-e a látogatás után , önköltséges étkezésre a Paksi Halászcsárdába.

Mindent összevetve, a nekem küldött privát üzenetben szükséges megadnotok azokat a pontos adatokat, amelyek a fényképes személyi igazolványotokon szerepelnek. (A személyi igazolványról a megadni szükséges adatokat az 1.-5. pont tartalmazza.): 

 

1. Teljes név (nem nick név)

2. Személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány) száma

3. Születési hely

4. Születési idő

5. Édesanya leánykori neve

 

Kérem adjátok meg a következő adatokat is:

 

6. Gépkocsivezető leszek:      igen / nem    

-  Ha igen, az általam vezetett gépjármű rendszáma:             

-  Szabad ülőhelyek száma az adott gépjárműben: ... fő

 

7. A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. paksi bemutatótermének látogatásában részt veszek:

    igen / nem

 

8. A Paksi Halászcsárdában részt veszek az önköltséges étkezésen:

   igen / nem

 

Arra kérlek benneteket, hogy  a fényképes személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány) érvényességére figyeljetek! Regisztrálni azzal a fényképes személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány) számmal kell, ami a látogatás napján is érvényes lesz. Az okmányokat biztosan ellenőrizni fogják. Az érvényes személyigazolvány nélkül megtagadják a belépést, a vezetői engedélyt nem fogadják el személy azonosításra. Indulás előtt kétszer is ellenőrizzétek, hogy elraktátok-e a személyi igazolványotokat! Köszönöm.

 

Az általatok megadott adatokat, csak a MVM Paksi Atomerőmű Zrt.-nek adom át, azon belül is csak a Tájékoztató és Látogató Központ által kért táblázatba viszem be azokat. Sem szóban, sem írásban, vagy egyéb módon nem adom tovább harmadik félnek azokat. A regisztrációhoz elküldött adataitokat a privát üzeneteim között sem tárolom, az adatok felvitelét követően minden esetben privát üzenetben értesítelek titeket, majd törlöm a privát üzeneteim közül a kapott adatokat. Adatrögzítő eszközön sem tárolom, marketing és egyéb célra nem használom fel azokat. Továbbá arra kérlek titeket, mivel a Tájékoztató és Látogató Központ is kötelezővé teszi, hogy olvassátok el az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Szabályzatát és az Adatvédelmi tájékoztatóját.

MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Szabályzat
MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Adatvédelmi Tájékoztató

A cikk még nem ért véget, lapozz!
Következő: »»   2 / 3
Értékeléshez bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem