Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   179 / 179
(#) Ricsi89 hozzászólása Márc 30, 2008
Én is kerestem már ezt a programot, de nem találtam sehol. Ha valakinek megvan az töltse már fel valahová, hogy mindenkinek elérhető legyen.
(#) m.joco hozzászólása Márc 30, 2008
Csatlakozom az előttemszólóhoz, engem is érdekelne a program.
Üdv.
(#) bekem válasza 925 hozzászólására (») Márc 30, 2008
Helló!

Kiváncsi lennék erre a programra de a megadott cimen nem találom. Nem tudnátok segíteni honnan tudnám letöltenni?
Elöre is köszönöm!
(#) 925 válasza kokok hozzászólására (») Márc 23, 2007
Parsicban az UART-ot a következőként kell használni. Fogadás UART adatot beállítod RX-re és a bal oldalról áthuzod a jobb oldalra az olvani kívánt változót. Az adat kimenetét egy időzítővel visszacsatolod a bemenetre, és kb 20ms-os időre állítod az olvasást.
Küldés ugyan ez csak ott nem teszel a kimenetra semmit, csak a bemenetére egy 20ms-os inpuzusadót.
És még annyi hogy olvasáskor az adatot a DATA SOURCE icon-nal tudod elérni.
(#) raron válasza kokok hozzászólására (») Feb 18, 2007
Szerintem egyszerübb, ha megirod a programot assembly-ben, vagy C-ben. A program jópofa, de szerintem nemigazán lehet vele egy komolyabb dolgot megcsinálni.
(#) kokok hozzászólása Feb 17, 2007
Sziasztok

Nem tudom valaki használt már komolyabban "Parsic" programot. Ez egy elég egyszerű PIC program, csak logikai kapukat kell használni, stb.
Én már használom egy ideje, csak az UART része nem tiszta hogy hogy működik. Ha valaki tud benne segíteni megköszönöm.
A program a WWW.Parsic.de oldalon megtalálható.
Következő: »»   179 / 179
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem