Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Ugyanezt tettem én is. Föleg hazai eredetü fali aljazatok gyerekvédelme egy katasztrofa. Az ujjonnan is csak a véletlennek köszönheti, ha müködik.
Mechanikailag egy katasztrofa. Én amikor még a Szu-ban dolgoztam, akkor egy 5 mm-s furo volt nálam. Náluk a stekkerekben a lyukak csak 4 mm-sek voltak, amibe az europai villásdugo nem ment be. A anyag meg minöségi bakelit volt, amit nehéz volt furo nélkül kitágitani.
Ha segítőkre van szükség, akkor egy fél napot bevállalok.
Karácsonyi bakancstúrára befizetem Granpát (úgysem sok ötlet van neki a fa alá).
Alapból nincs igazán bajom a gyerekvédelmes aljzatokkal, csupán nehezebb bármit beéljük dugni, mert sokkal erősebben kell nyomni. Viszont olyan helyeken, ahol esetleg kosz juthat beléjük eléggé felejtősek, mert beragadhat csukott állapotban a gyerekvédelem. Szerencsére az általam említett dugasztápon kívül nincs másom, aminek olyan hülye felépítésű lábai lennének.
Idézet: Te mit tapasztaltál? Amit én eddig láttam az egy formás műanyag elem, amit a dugó lábai rugó ellenében arrébb nyomnak, ami ha nincs mindkét lukban egyformán nyomva, akkor nem is tud arrébb menni az útból. „Föleg hazai eredetü fali aljazatok gyerekvédelme egy katasztrofa. Az ujjonnan is csak a véletlennek köszönheti, ha müködik.”
Az lenne a feladata amit leirtál csak elkepesztöen primitiven van kivitelezve. Annak a müanyag nyelvnek a kivitele meg a csapágyazása meg a primitivtöl is rosszabb. Söt a használt puhább müanyag gátolja a müködését.. Tegnap kidobtam a szemétbe ami a gondot okozta majd még egy másikbol kiveszem akkor berakom a fényképét meg lehet jol rágni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |