Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Codefon kaputelefon
 
Témaindító: ovaozse, idő: Márc 24, 2013
Lapozás: OK   25 / 25
(#) Laciveszp hozzászólása Júl 9, 2021 /
 
Sziasztok!

A következőben kérném a segítségeteket. Van egy EVKT800 központ. Azt kellene megoldani, hogy ha becsöngetnek egy egyik lakásba, akkor a relé húzzon meg, adjon egy kontaktot. Tulajdonképpen, hogy érthető legyen, amikor becsöngetnek, egy meglévő vezeték nélküli csengőt is meg kéne vezérelni.
Próbálkoztam opocsatolóval a hangszóró kimeneten, addig jó, hogy amikor csöngetek, akkor meghúz a relé és elenged, viszont ahogy felveszem a kagylót, folymatosan meghúz.
Segítségeteket előre köszönöm.

Üdv, Laci
(#) mormogipapa válasza BeniSec hozzászólására (») Júl 12, 2021 /
 
Betöltök egy eeprom táblát akkor látnom kellene azt hogy hány darab proxi van föltanítva?
(#) Tyll válasza Laciveszp hozzászólására (») Júl 14, 2021 /
 
Szerintem neked ez kell!
(#) BeniSec válasza mormogipapa hozzászólására (») Júl 15, 2021 /
 
Szia

Elvben igen, DE hibásan számol, úgyhogy NEM
lesz időm kijavítom, tudom mi a baj, csak rá kellene ülni egy kicsit..
(#) robert03 hozzászólása Júl 21, 2021 /
 
Sziasztok! Gondnok vagyok egy társasházban és azzal a problémával kerestek meg, hogy az egyik lakás csengője nem működik. Codefone MKT lakáskészülék van a lakásban, lent pedig codefone digitális központ MKT illesztőpanellal. 10 emeletes panel és szintenként 6 lakás van ebből az egyikben nem működik a csengő. A központnál csengő oszcillátor van. A csengő és a lakáskészülék között folytonos a vezeték és a nyomógomb is rendben van. Lehet esetleg lakáskészülék hiba ami miatt nem csönget vagy szakadt valahol a feljövő csengő oszcillátortól a vezeték? Nem tudom, hogy anno ezeket a vezetékeket hogy vitték fel végig a 10 szintre, van benne vajon szintenként leágazás vagy minden lakáshoz külön csengő szál megy. Azt tudom hogy az MKT panelból minden lakáshoz külön szál megy fel a címzés végett, illetve a közös szál is csak egy szál ami felmegy a lakásokhoz, de gondolom valahol 6 felé megy és még lakásonként is leágazik. Az a baj, hogy nem látok sehol sem vezeték kötést vagy vakolva lenne a kötés?
Következő: »»   25 / 25
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem