Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » FIAT elektromos hiba
 
Témaindító: Peti.Janka, idő: Máj 11, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   64 / 64
(#) dcsabi válasza VIM hozzászólására (») Szo, 17:21 /
 
A tank és az üzemanyag felvételi anomália továbbra sem oldódott meg.
kb félig a tank, rendre indul is, megvárom amíg feltölt, ha ez megvan elkezd izzítani, ekkor azonnal indul. Van olyan hogy leállítás után azonnal a tankból buborékoló hangot hallok, ekkor az indítási kisérlet sikertelen. 2-3 próba után sem. vagy ha hosszabb állás után már feltöltéskor van buborékolás, akkor sem indul. Mi a jelenség oka? Árulja el valaki! A szivattyú újszerű kb 50e km van benne.
(#) Joe_001 válasza dcsabi hozzászólására (») Szo, 21:09 / 1
 
Szia
Az a buborékoló hang...
Nem a tanksapka nem jó? Egyeseket a tankoláskor a záródás után még 3 kattanásig kell tekerni Amikor édesanyám Suzukilába tankoltam a tank nyitásakor szisszent.
(#) dcsabi válasza Joe_001 hozzászólására (») Szo, 21:34 /
 
Megnézem, valahogy kiderítem. Ez a dolog leginkább üresedő tanknál jelentkezik. ha üresedik, leszellőztetem, vagy valami teszt manővert hajtok végre. Köszi... Az a buborékolás úgy tűnik mintha a visszafolyó vagy résolaj csőből jönne vissza... Létezik "demo" tanksapka is ezzel helyettesítem,...erre az időre. -ez mellett lazán bemegy a levegő...Most,hogy rugózok rajta, ha a levegő nem egyenlítődik ki, ez a külső hőmérséklet ingadozás is okozhatja, ez most tavasszal jelentkezett intenzívebben, ez is egy indikátor lehet. Csinálok még más indikátor tünetet. Köszi még egyszer!
A hozzászólás módosítva: Szo, 21:44
Következő: »»   64 / 64
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem