Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » FIAT elektromos hiba
 
Témaindító: Peti.Janka, idő: Máj 11, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   57 / 57
(#) toby74 hozzászólása Márc 26, 2018 /
 
Sziasztok van egy Fiat punto eddig nem ismerte fel a kulcsot most immo ki van iktatva De még sem jút el az áram a gyújtó trafó -hoz Az imot hozzá értő szak ember csináta és ő aszt mondta a vezérlő penel már jó attól már indulni kéne segitségeteket köszönöm
(#) Joe_001 válasza bbb hozzászólására (») Márc 26, 2018 /
 
Üdv!
Régebben találkoztam olyannal, hogy a jó jelekről vették a feszt három izzóra is. Rendbe raktam, de nem tudtam mit rontottam el! Felhívtam a gazdáját, mondta tegyem vissza, mert a féltengelyen nincs jeladó, jó az úgy! Na itt hagytam abba!
(#) merga hozzászólása Ápr 13, 2018 /
 
Sziasztok van egy 2002 es Fiat Punto 1,2 16v autóm. Olyan baj van hogy a fűtő motor nem kap áramot. Legnagyobb fokozatba kapcsolva sem indul el. A motor jó meglett próbálva sőt mikor vissza raktam beindítottam az autót 2 es fokozatba elindult kb 5 másodpercre aztán leállt. Akárhova kapcsolok nem indul el. Hol lehet a baj? Köszi a segítséget előre is.
(#) VIM válasza merga hozzászólására (») Ápr 13, 2018 /
 
Szia! Van neki egy ilyen előtétje, talán ott lesz a probléma.
(#) merga hozzászólása Ápr 14, 2018 /
 
Szia VIM azt az előtétet hol kell keresni?
(#) merga hozzászólása Ápr 14, 2018 /
 
Ez az ami a motoron van csatlakozó? Amibe a 2 vezeték megy a szénkefékben? Mert van egy összedugás ott a motoron de azt nem tudom széthúzni. Erről lenne szó? Mert ez a dugó szokott melegedni is. Hogy lehet szétszedni?
(#) VIM válasza merga hozzászólására (») Ápr 14, 2018 /
 
ITT nézgelődj szét egy kicsit.
(#) Popi56 hozzászólása Máj 25, 2018 /
 
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni Fiat Brava 1,2-es 2001-es kocsim klímája,szellőztetése megszünt működni,amióta a szerelő fűtőradiátort cserélt rajta.Előtte remekül szuperált,amikor reklamáltam azt mondta,hogy elment a klímagáz,bár 1 éve lett feltöltve,Elmentem a klímáshoz feltöltésre aki csodálkozott,hogy alig tudott rátölteni,szinte fullon volt,azt mondta,hogy lezár valami zsalum és a motortól folyamatosan csak a meleg levegő áramlik be az utastérbe nem tud vele mit kezdeni.A hőfokszabályzó bárhova tekerem csak a meleg jön minden irányból.Szerintetek mi lehet a baja,befúvás az van,de meleg levegő jön.Most esőben mivel az ablakot fel kellett húzni és bepárásodott lett egy kis szauna,fázni nem fáztam.Köszi a segítséget előre is.
(#) zolika60 válasza Popi56 hozzászólására (») Máj 25, 2018 /
 
Beszéld meg azzal a szerelővel aki a radiátort cserélte. Ha nem tud megoldást keress másikat. Gyanítom te ezt otthon nem oldod meg.
(#) Joe_001 válasza Popi56 hozzászólására (») Máj 25, 2018 /
 
Üdv!
Először gondolom az autóklímás levette az összes 135 A-t és az adatlapnak megfelelő mennyiséget rakott vissza új olajjal.
Másodszor a járművek klímakompresszora félig zárt rendszerű, am azt jelenti, hogy a hajtástengelyénél labirintus tömítés van, és abban az olaj tömíti el a réseket. tehát ha hosszabb ideig nem jár a tengelye, szökik a gáz. Érdemes télen is járatni, viszi kifelé a párát...
Nem tudom, mire mondta, hogy fullon van, amikor csak akkor lehet tudni, ha leveszem a gázt és megmérem a súlyát a folyadék gyűjtő miatt csak azt tudom mondani, hogy a tól- ig tartományban van, elég gáz van benne. Szerintem nem megy a klímád, hibára áll ki, a computer hibát észlel, a kompresszort letiltja, ezért fúj meleget. Olyan klímással kell megnézetni akinek van töltő gépe, és tudja használni is azt. Véleményemet szerintem egy hibakód olvasása is aláfogja támasztani, olyan géppel kell kiolvasni, ami a klímához is hozzáfér kell kiolvastatni. Multiequscan, Fiatequscan. Nézesd meg először autóklímással szerintem ha rendbe teszi akkor más gond nem lesz. Persze a hibakód benne marad, akkor illik törölni.
Remélem segítettem :
(#) Popi56 hozzászólása Máj 26, 2018 /
 
Köszi Joe,tudna valaki javasolni olyan autóklímást,aki szakmailag tuti és korrekt árat kér.Ha Pesterzsébet környékén,vagy közelében lenne nagyon jó lenne.
(#) blasz hozzászólása Máj 26, 2018 /
 
Sziasztok a nejemnek van egy 2000 évjáratú puntója 1.2 benzin sima 8 szelepes,mostanában azt csinálja hogy nem indul el a kormány rásegitése,se normál se city üzem módban,hiába kapcsolja át nem is világit a city visszajelzője.Csak a kormány hibajelző ég..Olyankor gyújtás leveszi újra inditja az autót és utána müködik.Merre kereshetném a hibát? Köszönöm előre is.
(#) set68i válasza blasz hozzászólására (») Máj 27, 2018 /
 
Szia.
Nem tudom hogy kell belinkelni egy hozzászólást, de ha visszaolvasol ebben a témában már beszéltük ezt a hibát... a 33. oldalon megtalálod.
(#) VIM válasza set68i hozzászólására (») Máj 27, 2018 / 1
 
Szia! Ezt szeretted volna mutatni? Rákattintasz a kettős keresztre, majd a megjelenő ablak OK (kékkel), majd ezt a hozzászólásodhoz a LINK megadásánál jobb egér kattintással beilleszted a lenyíló ablakba DE előtte töröld ki az ott lévő http... részt, mert azt már tartalmazni fogja kijelölt link címe.
(#) blasz válasza VIM hozzászólására (») Máj 27, 2018 /
 
Köszönöm elolvastam,és az szerint csináltam.Valóban a relé lábain az ón pókhálós volt.egyenlőre müködik.Most az újabb hiba javítása jön,leragad a kuplung pedál.
(#) set68i válasza VIM hozzászólására (») Máj 27, 2018 /
 
Igen, ezt nem tudtam Köszi
Következő: »»   57 / 57
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu