Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Műhelyünk felszerelése, szerszámai
Téma, a műhelyünkben előforduló készülékek, anyagok, szerszámok, eszközök bemutatására, kitárgyalására.
A temu-ról rendeltem kettő mágnestalpas csíptetőt, a fehér porfestett vaslemez a kacatosból került felhasználásra. Az alsó részére dekorgumi lapot ragasztottam, és így nem karcolódik össze az asztalom, ha tologatom ide-oda.
Erős, stabil a tartása a csipeszes résznek, és a mágneseknek is.
Bocsi a kétszeri kommentért, reggel kicsit rendetlenkedett a fórum nekem és nem láttam, amit elküldtem.
Amit én használok elég gagyi, de a semminél jobb. Majd délután megmutassam?
Nem kellett bejelentkeznem hozzá. Most is látom. Lehet, hogy le van tiltva nálad?
Direkt nem vettem meg hozzá a vaslemezt, felhasználtam az itthonit.Egyébként a sok gagyi közt ez az értelmes választás számomra.
Nekem tetszik. Ötletes megoldás. Én csak olyat találtam, ahol adnak hozzá egy 10x10 cm-es lapot is, de azzal együtt is filléres holmi, bőven megéri az árát.
Akkor mobil eszközről voltam, legalábbis azon azonnal bejelentkezést/belépést kért, rendes PC-ről még nem próbáltam.
Tokmány csereSziasztok!Van egy Makita DHP484z akkus fúró-csavarozóm. Sajnos egy tokmánycserére szorul, esetleg tudtok olyan szervízt leginkább Budapesten akik megcsinálják reális áron? Válaszotokat előre is köszönöm. SiglentA "B" kezdőbetűs online piacon volt másfél hónapja akció. Meg is rendeltem, erre fel írták, hogy inkább visszaadnák a lóvét, mert akkora volt a megrendelésszám, hogy nem tudják tartani a válallt határidőt...Visszaírtam, hogy várnék még egy pár napot. Aztán egyszercsak megjött. ![]() A kínai menüt átállítani nem is olyan egyszerű, de a chatgp segített. |
Bejelentkezés
Hirdetés |