Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2392 / 3639
(#) pjg válasza gernerakos hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

(#) Kovidivi hozzászólása Dec 13, 2014 /

Sziasztok!
Hogyan kell műanyag ablakot karbantartani? Huzatol kicsit néhol, nem eléggé feszült rá az ablak szárny a keretre. Arra lennék kíváncsi, hogy ha pl. a sarokpántnál levő csavart óramutató járásával megegzező irányba csavarom, akkor milyen irányban mozdul el az ablakszárny? Plusz a vasalatnál is van pár állító csavar, kb. úgy, mint itt: Bővebben: Link. Mindenhol azt írják, hogy ez pár perces munka. Köszönöm!
(#) Buvarruha válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Szerintem tovább tartott ezt leírni, mint kipróbálni, hogy melyik mit álít.
(#) botesz válasza pjg hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Én most vettem külső vinyót TOSHIBA t.Majd kiderül mennyire jó...
(#) Kovidivi válasza Buvarruha hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Amennyi ideig tartott leírni, ugyanannyi ideig próbálgattam is Egyszer nem bírtam kinyitni az ablakot, annyira beszorult, akkor visszaállítottam, a vasalaton levő csavarokon is csavartam mindegyiken fél kört órajárásával ellentétesen, de nem tapasztaltam változást.
A hozzászólás módosítva: Dec 13, 2014
(#) pjg válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

A csabai malom évek óta nem termel. Legalább 10 éve. A gépeket eladták az oroszoknak. Pedig ipartörténeti védettek voltak. Az épületet is majdnem lerombolták. Most csak álldogál magában üresen. Bővebben: Link
(#) nagym6 válasza Buvarruha hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Ahol így mennek a dolgok, nem tudom mennyire vehetem komolynak a céget. Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Ez nem a cégen, hanem a magyar forgalmazón múlik.
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Támaszthatna követelményeket a forgalmazója felé.
(#) zolika60 válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Valóban, de szerintem ez a legkisebb partnerei egyike lehet így súlytalan.
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Minden bizonnyal erről van szó amit írsz, hogy "súlytalan" partner. De azt nem tudom komolynak venni, ahol van súlytalan partner.
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

A súlytalan partner hiteltelenné teszi a gyártót, hiszen én a súlytalan partneren keresztül állok üzleti kapcsolatban vele.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Sajnos ez a világ már csak ilyen. Pár milliárd dollár alatt súlytalan.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Itt nem a dolláron múlik. Egyszerűen egy sz.r cég. Színvonal alatt képviseli a gyártó céget. El is venném tőle a képviseleti, szerviz jogot.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Sajnos ez nem így működik. Ha nincs jobb a jelenleginél nem tudnak váltani. Jelentkezz esetleg magyarországi forgalmazónak és csináld jobban. Akkor te leszel a nyerő. Mondjuk ehhez kell egy kis tőke.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Dec 13, 2014 / 1

Jó kerülést.
(#) Kovidivi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 13, 2014 /

Szia!
Te kompletten mindenhol kicserélted a gumitömítést? Nálam ki kellene kaparni, vagy hasonló. Az előző lakásban szorult az ablak, jött egy szakember az éves karbantartásra, pár helyen csavargatott, aztán már csukódott is az ablak, ahogy kell. Csak olyan gyors volt, hogy nem láttam semmit. Párszor ide-oda mozgatta az ablakot, befújta itt-ott, és már kész is volt.
(#) granpa válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 14, 2014 /

Mifelénk (Zala) a tüskeszentpéteri lisztre esküsznek (én is). Abból még rétest is lehet nyújtani! Nem ám 'bóti' lapból készül a rétes!
A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2014
(#) nagym6 válasza granpa hozzászólására (») Dec 14, 2014 /

Itt Komáromban is a Tüskeszentpéteri lisz volt a szuper, amíg forgalmazták itt régebben. Híresen jó volt.
(#) kitartás válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 14, 2014 /

Mikor Komáromban laktam fogalmam sem volt, hogy lisztek közt is lehet különbség. (jó néhány éve, még zakatolt a timföld)
(#) nagym6 válasza kitartás hozzászólására (») Dec 14, 2014 /

A timföldgyár ma már egy óriási romhalmaz. Régen sok évig hatalmas tábla volt kitéve a főbejáratához azzal a szöveggel, hogy " EURÓPA ITT ÉPÜL ". Kész röhej volt ez a tábla a félig összedőlt gyáron, ami egyre jobban omlott össze. Bár lehet, hogy európa tényleg így épül.
(#) kitartás válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 14, 2014 /

Amikor ott húztam az igát az volt kiírva : "Nálunk a munka becsület és dicsőség dolga". Pár éve jártam arra és láttam a romokat. Valamilyen szinten sajnálom, hogy így végezte.
(#) pjg válasza Bakman hozzászólására (») Dec 14, 2014 / 1

jobb.jpg

(#) joel003 hozzászólása Dec 15, 2014 /

Hát én rap de minded halgatok
(#) pjg válasza joel003 hozzászólására (») Dec 15, 2014 /

?
(#) moderboy hozzászólása Dec 15, 2014 /

Üdv!

Találtam 5 doboz Agfa Chrome super 8 filmet Bővebben: Link

A dobozon lévő felirat szerint 1979 szeptemberig elő kellett volna hívatni, de bontatlan csomagolásban vannak.

Érhet ez még valamit?
(#) pjg válasza moderboy hozzászólására (») Dec 15, 2014 /

Érhet. Nekem is van 3 db papír fényképezőgépem.
(#) nagym6 hozzászólása Dec 15, 2014 /

Csak érdekesség. Kaptam a V..era aukciós oldaltól. 9Ft. kedvezményt egy 35e. Ft.-os eladás után.
Már jóval előtte is kaptam infót, hogy én ilyen kedvezményben fogok részesülni eladás esetén. Nem vagyok hasra esve. Ilyen semmi összegekkel miért ez, nem értem.
(#) Ricsi89 válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 15, 2014 /

A jutalék meg volt vagy 2000Ft, nem? Ez aztán a kedvezmény.
(#) nagym6 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 15, 2014 /

Igen, pont 2000Ft. volt. Így 2009 helyett csupán mindössze 2000 lett a számla. De jó.
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2014
Következő: »»   2392 / 3639
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem