Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hűtőgép probléma
 
Témaindító: ZLED, idő: Feb 4, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   244 / 244
(#) kaqkk válasza Busz hozzászólására (») Vas, 10:39 /
 
Kíváncsi leszek rá hogy egyáltalán válaszolnak e . Ha kapsz válasz szerintem az lesz benne hogy szállítás közben keletkezett a hiba ...
A hozzászólás módosítva: Vas, 10:41
(#) Busz válasza kaqkk hozzászólására (») Vas, 17:26 /
 
De mindkét hűtőnél szállítási hiba? Sértetlen fóliázással? Szerintem sem fognak válaszolni, márcsak azért sem mert szerintem sokezer darab hagyta így el a gyárat és necces lenne beismerni.

A nagy gáz az hogyha hátulról ránézel messziről a gépre abból a szögből meg csak nem is feltűnő. Be kell dugni a fényképezőt oda alulra, akkor látszik hogy lapított a szívócső.

Közzéteszem a választ ha válaszolnak.

Ezt írtam:
Tisztelt Electrolux!

Vásároltam egy EJ2302AOX2 típusú hűtőgépet de 1 nap után elromlott. Észrevettem hogy a kompresszornál az egyik cső nagyon meg van hajlítva, lehet azért nem zúg mert ettől tönkrement a kompresszor.
3 napon belül volt, kicserélték, hoztak egy másikat. Ez /még/ rendesen üzemel de a kompresszornál az egyik cső szintén szerintem túlzottan meg van hajlítva.
Két hűtőgépből kettőnél ugyanott hasonló probléma nyilván gyártási hibát jelez.
Megmutattam hűtőgépszerelőnek, azt mondta hogy ez mindenképp káros és gyártási hibás mert a hűtőkör minden része méretezve van és nem fér bele ilyen "szűkítés".
De hiába kérnék cserét mint a példa is mutatja, ugyanilyet ha nem szarabbat hoznának.

Szerintem sem így kéne kinéznie egy csőnek, nem véletlen akkora átmérőjű amekkora az a cső.

Vélhetően az összeszerelésnél jár el valaki hanyag módon, de a hiba nem feltűnő ha hátulról ránézünk, csak akkor látszik jobban ha bedugom a fényképezőt a gép hátuljába a cső mögé...

Ez így lehet zavaros de a mellékletek mindent megmagyaráznak!
Kérném hogy hozzanak egy normálisan összerakott gépet...


Két gépből kettőnél van szűkület, az egyiknél az alu részen, a másiknál a rézcső szakaszon tehát nem egyedi jelenségről van szó!


Segítségüket előre is köszönöm!
Következő: »»   244 / 244
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu