Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Szárítógép problémák
 
Témaindító: csatalo, idő: Máj 26, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   17 / 17
(#) Bandi69 hozzászólása Jan 4, 2022 /
 
Sziasztok!
Bocsi, ha már volt kérdés, de nem találtam meg eddigi keresésem alapján a megfelelő választ. Van egy Indesit IDCI G5 BH szárítógépünk. A (pontos típusból kiderül, hogy nincs digitális kijelzője), így a hiba megoldását jelentősen leszűkíti a tudásszintem.... A gép kb fél éve került be a konyhából a fürdőszobába. Most az alábbiakat produkálja: Menet közben három sípoló hang, de fényjelzés nincs. A hang egyforma, azonos frekvenciájú. Kikapcsolás(!!!) után rendszertelen időnként három sípoló hang felfelé majd három sípoló hang ugyanazon hangon lefelé. Mintha három hangot fel, majd lefelé lejátszana..... Még nem találkoztam ilyennel. Valakinek hasonló tapasztalat, esetleg megoldás a hibára?
(#) Ujfalusi Gergő hozzászólása Jan 12, 2022 /
 
Sziasztok adott egy Aeg kondenzációs száritógép,egyszer szárit egyszer nem,kitakaritottam ,kompresszorral,ventillátorokat,légjáratokat,fűtőbetétet,szivattyút is,2 szénkefe jó allapotú ami a dobhoz csatlakozik,felpucoltam azoknak is az érintkezését,de amikor ugy gondolja nem száritja meg a ruhát teljesen forró marad a ruha és ugy all le egy 45 perc után!mit nézzek még át rajta?
(#) noi válasza roro27 hozzászólására (») Kedd, 7:47 /
 
Ha behajolsz a dobba, ott van az elölső fal alján a szenzor. Két darab fényes fém ív, kb. 13 cm hosszúak, párhuzamosan egymás mellett.
(#) bobo36 hozzászólása Sze, 23:31 /
 
Üdv Urak!
A gyerekeknek van egy Bauknecht tip szárító gépük aminek elszakadt a hajtó szíja.
A dob megállt a motor meg ment tovább.
Ma este szétkaptam de nem igazán találtam semmit ami okozhatta a dob megállását.
Elől a támasztó görgők nem szorulnak a hátsó tengely is jó.A gép kitakarítva.
Létezhet az hogy a hátulján lévő tömítőszivacson lévő filc a meleg hatására rátapad a dobra és ezért nem forgott a dob ha igen akkor mit lehet ezzel kezdeni?
Valaki találkozott már ilyennel vagy hasonlóval?
Köszi előre is.
(#) Josi777 válasza bobo36 hozzászólására (») Csü, 2:25 /
 
A meghajtószíj állapota ad valamennyi támpontot. Elő szokott fordulni, hogy túlterhelés miatt szakad el a meghajtószíj. A filc beszorulása egyáltalán nem jellemző. Ha látszólag nincs különösebb oka, akkor marad a természetes elhasználódás.
(#) bobo36 válasza Josi777 hozzászólására (») Csü, 21:28 /
 
A szíj elhasználódást kizárhatjuk mert kb 1 hónapja cseréltem szakadás miatt akkor én is azt hittem de most a dob stabilan megállt úgy hogy kézzel nem lehetett megforgatni.
A támasztó görgők nem szorulnak stabilan forognak ezért gondoltam a filcre.
Esetleg valakinek más ötlete?
Köszi előre is
Következő: »»   17 / 17
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem