Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2399 / 3649
(#) botesz válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Ami az értesítésekhez van rendelve.
(#) zoly15 hozzászólása Dec 25, 2014 /

Sziasztok!
Ötlet merítés céljából szükségem lenne valamiféle képgyűjteményre, vagy képalbumra régi autókról, valaki tud valamilyen jó forrást?
Előre is köszönöm!
(#) zolika60 válasza botesz hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Érdekes nálam nincs ilyesmi.
(#) BarnaPili válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Európai,amerikai...esetleg ruszki? Milyen témában?

Lehet hogy neked nincs bekapcsolva.Nekem eddig is be volt de teljesen más hangja volt.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Nálam sincs. Igaz a hangszóró sincs bekapcsolva.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Ez esetleg? Vagy konkrétabban, hogy milyen régi autókat szeretnél.
(#) zoly15 válasza BarnaPili hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Jöhet bármi!
(#) Ricsi89 válasza botesz hozzászólására (») Dec 25, 2014 1 /

Tegnap én is megijedtem, hogy mi a fene ez a hang.
(#) zolika60 válasza botesz hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

A beállításoknál a hangos értesítésekre gondolsz? Azt én sosem használtam. Valószínűleg ezért nem hallom.
(#) botesz válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Nekem a régi csengettyű tetszett a legjobban.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Gondolom láttad az RC autómat amit farigcsálok mostanában.
Nos mára már ITT tartok.
A terv az lett vonla hogy egy platós pick-Up lesz, de a hátsó teleszkópok eltolták a méreteket, nagyon magasan lenne a plató.
Ezért szeretnék valami jó alternatívát. Nem szeretnék soma Buggy-t építeni kinézetre.

Igen.
(#) kala1982a válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 25, 2014 /

Bővebben: Link Itt nézz szét, régebben láttam autós posztokat is párat.
(#) patexati hozzászólása Dec 26, 2014 /

Tegnap este a fiam lejött kicsit a műhelybe zenét halgatni Angus Young nyomdokába készül szerintem Bővebben: Link
(#) patexati válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 26, 2014 /

Tegnap lett két éves.
(#) botesz válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 26, 2014 /

Esetleg azt a nagyon régi hangos csengőt nem lehetne visszaállítani?Azt legalább meghallottam...
(#) Gafly hozzászólása Dec 26, 2014 /

Segédmotor vásárlást intézett valaki mostanában?

Kötelező biztosításban és adásvételiben témában annyiféle dolgot írnak (nagyjából összemossák a segédmotor/motorkerékpár/gépjármű kategóriákat)...
(#) botesz válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 26, 2014 /

Nem,nem egyről beszélünk.Régen volt egy másfajta csengettyű(az ami a retyóhoz hasonlító előtt volt)ami teljesen másképp szólt,erőteljesebb volt.
(#) granpa válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 26, 2014 /

Szia!
Küldtem. Remélem tetszik.
(#) jdani hozzászólása Dec 26, 2014 /

Hali. Tegnap megnézem ezt a filmet. Látta-e már valaki? A rajtaütés, tehát onnantól hogy az első helikopter szerencsétlen földetérése után a katonák kiszálltak, és odáig hogy a második helikopter felszállt, és az elsőt felrobbantották, tényleg ilyen tempóban zajlott az elfogás, lövöldözés....?
(#) Ricsi89 válasza Gafly hozzászólására (») Dec 26, 2014 /

Mi lenne a kérdés? Kell egy adásvételi szerződés, ez alapján kötni kell egy kötelezőt és kész. Biztosítást lehet kötni a neten is a biztosítók oldalán van rá lehetőség. Én is így csináltam.
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Dec 26, 2014 /

Jó is az. Nálunk csak az az egy szem lány van, ezért aztán kénytelen vagyok én rosszalkodni vele, ha itt van.
(#) Szárnyas hozzászólása Dec 26, 2014 /

Lassan újra időszerűvé válik az Offtopic nálam még a figyelőben látható címe...

He_OFF.png

(#) Gafly válasza Ricsi89 hozzászólására (») Dec 26, 2014 /

Odamenni, kifizetni, rápattanni, hazavinni, közben papír rendben lenni. Röviden...
(#) Ricsi89 válasza Gafly hozzászólására (») Dec 26, 2014 /

Ha jelenleg van rajta kötelező, akkor nincs gond. De egyébként is, ha megállít a rendőr megmondod pont akkor vetted. Úgysem tud mit csinálni, adásvételin ott a dátum. A lényeg, hogy aznap kösd meg a biztosítást, mert különben plusz pénzt kérnek fedezetlenségi díjként.
Én megvettem az autót, az ország másik végéből hazahoztam 500km-ről, másnap kötöttem a biztosítást és máris kb 500Ft-ot rádobtak, amiért nem aznap lett megkötve.
(#) danielsos2 válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 27, 2014 /

Volt kint a beüzemelő. Hőtágulás ahogy te is írtad, de valószínűleg valami szennyeződés is van a rendszerben mert szerinte csak a hőtágulás miatt nem szabadna ilyen hangokat produkálnia és a kazán alap hangján kívül semmilyen más hangot nem kéne hallanunk. A beüzemelő csak átnézte, hogy nincs-e nagyobb probléma, de foglalkozni majd csak legközelebb fog vele. Ha a csövekben van a szennyeződés, akkor a beüzemelő mit csinálhat vele? Leengedi a vizet a radiátorokból vagy mást is csinálhat ilyen esetben? A szennyeződés alatt gondolom vízkövet ért, vagy lehet más is?
(#) nagym6 válasza danielsos2 hozzászólására (») Dec 27, 2014 /

Nem értek komolyabban a témához, de új kazánban szennyeződés nem lehet. Vízkőlerakódás a rendszerben -nem a kazánban- nem nagyon lehet, mert egy vizet hosszú ideig használunk. Ez nem ugyanaz, mint az ivóvíz csövek, ahol mindig új köves víz jön, van vízkő utánpótlás.
Nem tudom mit értenek szennyeződés alatt, nálam ha leeresztem a fűtés vizet, csak elszíneződött, de nem tartalmaz darabos anyagokat. Lerakódás sincs a csövekben sok év alatt. Tavaly előtt kazáncsere volt, pár meglévő 30 éves cső elvágva, itt nem látszott lerakódás.
(#) elektroncso válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 27, 2014 /

Esetleg ha nyílt rendszerről van szó akkor az olaj rakódhatott le valahol és ha sokáig volt leengedve a rendszerből a víz akkor beköthetett valahova. De ez elég erőltetett, inkább csak hangos gondolkodás. Amúgy képes darabos lenni a fűtésrendszer vize. Nálunk a pumpánál van egy filter, nem rég kellett tisztítani mert már alig jutott át rajta a víz, rozsdadarabok és bezselésedett olaj volt a dugulás okozója. De a nagy átmérőjű csöveket nem hiszem hogy el tudná dugítani. Ez a filter nagyon apró lyukú, hogy a pumpába ne kerülhessen szennyeződés.
(#) nagym6 válasza elektroncso hozzászólására (») Dec 27, 2014 /

Ha sokáig volt leengedve, azalatt nagyon rozsdásodik. Utána biztosan lehetnek darabok.
Meg feltöltött állapotban is kevéske biztosan leválik.
A kazán üzeme alatti erősebb kattogó hangot okozhatja a szakember szerint a szennyeződés.
Nem értek hozzá, de szerintem ami szennyeződés itt előfordulhat, nem okozhat hangot.
Vagy talán a gázszelep házban egy rozsdadarabtól akad valami, azért kattog.
Szakember jön megnézni, lehet akármilyen gyári hiba is szerintem.
Gondolom megtudjuk majd az eredményt danielsos2 kollégától.
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2014
Következő: »»   2399 / 3649
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem