Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Tudod milyen nehéz az ide való kereső szót kitalálni, hogy a gugli tudja mit akarok?
SzerelvényekÜdv, Székesfehérváron elvihető egy cipős doboznyi, javában kontállux barna és fehér szerelvények, tiszták, száraz helyen tartottak, illetve egy csomag magyar tömszelence PG13,5 , 16. Csak személyes átvétel, posta nincs.Golf IV alkatrészekÜdv, Székesfehérváron elvihető Golf IV alkatrészek, szenzorok, ajtózár elektronika, ablakemelő mechanika, fényszóró alkatrészek, szőnyeg, hűtőventilátor radiátorra... nem postázom.Itt jelezd.
SZia !
Mindjárt megkérdezem unokatesómat, hogy neki kell-e? Mert úgy emlékszem neki ilyen Golfja van. Addig lefoglalnám. Tibi
Ok érdekelne megkérdeztem.
A többit majd privátban. Tibi
A villanyszerelési anyagra jelentkezem mivel helyben vagyok. Mivel a telefon kijelzője betört így sem hívni sem navigálni nem tudok hacsak az asszony nem jön velem.
Rendben, a tied. Privátban tudsz írni.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 19:05
Vegyes tárgyak egybenSzeretném egy tételben felajánlani a képeken látható apróságokat.Minden eszköz működik, de egyik-másikon használatból eredő sérülések lehetnek! - két darab vércukormérő, - elektronikus csúcsáramlás mérő (asztmások tudják mi ez), - BlueTooth kis hangszóró, - két darab számláló (24V-os), - egy gyönyörű sárga hangszóró, - Lada műszerfal a benne lévő műszerekkel, - egy akkumulátor töltő - egy sönt ellenállás, - egy zacskó mindenféle elektroncső. Miskolc területén személyes átvétel is lehetséges. Igény esetén postázom is, ha fizeted. Vegyes kütyükSziasztok!Budapest 14. kerületből elvihetők a képen látható, évek óta csak a fiókban őrizgetett elektronikus "kütyük". Legjobb az lenne, ha egyben találna gazdára. - Az LG GU-230 mobil töltőre dugva (sima micro-USB, ez nem tartozék) mutat életjelet, elkezdené tölteni az akkut, de aztán kiírja, hogy "Helyezze be az akkumulátort". Szóval vagy kontaktos a foglalat, vagy annyira halott már az akku, hogy egyáltalán nem vesz fel töltést (de van benne akku). Amúgy félrerakáskor a GSM modul működött, lehetett vele hívást fogadni-indítani, de a szétcsúsztatós részben már akkor is volt kontakthiba, mert időnként elment a kép és teljes újraindításig nem is tért vissza. - A digitális karóra / stopper valószínűleg egy új elemmel működne, de annyira el van öregedve a műanyag szíj, hogy szerintem egy apró kalapács koppintással szilánkokra törne, semmi rugalmasság nem maradt benne. - A Nokia akkuban még van 3.6V feszültség, tehát ez akár jó is lehet. - A fehér USB-töltő nem működőképes, de külsőre sértetlen. A beledugott kábel másik töltővel működik, de számítógéppel adatkapcsolat nem jön létre. A hozzászólás módosítva: Sze, 17:46
Kár, hogy csak egyben ajánlsz fel mindent, az a kis sárga hangszóró tetszene nekem.
Esetleg bonthatom két részre a pakkot, de nem nagyon szeretnék külön-külön bíbelődni a csomagolással és a postára járással ezért gondoltam, hogy egybe lenne jó továbbadni valakinek, aki még használni tudja ezeket.
Ha nem lesz jelentkező, akkor elküldöm neked a hangszórót, a többi meg megy a hulladékba. Üdv!
Nekem a Lada óracsoportra csillant fel a szemem, csak én meg egy harmadik helyen vagyok. De mondjuk ha többire akad még Budapestről jelentkező én szívesen továbbítom
A hozzászólás módosítva: Csü, 12:09
Én szívesen postázom az egészet a hangszóró kivételével, azt Zsombor megkapja, és a tóbbit szétosszátok.
Rendben, a kis sárga hangszóróra rámozdultam! Írtam privátot.
Anyám egyből felismerte a hangszórót: anno a "Lehet még egy kérdésem?" tévés műsorban lehetett egy pár ilyen sárga hangszórót nyerni! ☺
"Lehet egy kérdéssel több...?" volt a pontos címe az egykori TV műsornak.
Rendben elküldöm, a többit akkor privátban. Ha a többire nem lesz jelentkező, fájó szívvel, de...
Rendben.
Üdv! Maradt valami a holmikból? LADA műszer pl.?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |