Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » LED-es világítás
 
Témaindító: xodak, idő: Aug 6, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   160 / 160
(#) Bakman válasza FAZ1 hozzászólására (») Jún 18, 2021 /
 
Mennyivel vékonyabbat? Tudtommal 1.5 mm2-nél vékonyabbat tilos használni épületben.
(#) juhaszbala hozzászólása Júl 3, 2021 /
 
Sziasztok!

Hetek óta próbálom kideríteni, hogyan tudnék egy konyhai LED beépített világítást rákötni a Philips Hue Bridge-re. Olvasgattam, LED szaküzletben is voltam, de nem tudtak segíteni, ezért gondoltam ide írok.

Odáig tiszta, hogy a Philips Hue-hoz Zigbee kompatibilis LED vezérlő kell. Kerestem és találtam is ilyet (12V-os kellene), de megdöbbenve tapasztaltam, hogy nem tudom rákötni... A konyhai LED csomag 2 PIN-es, és van egy kapacitív kapcsoló a vezérlő és a szalagok közé kötve (ezekről csatoltam képeket). Ez érintésre 3 fényerősség között változtatja a LED szalagokat, nyomva tartásra pedig a hideg-meleg fényt váltja fokozatosan. A LED szaküzletben már azt sem értették, hogy ha 2 PIN-es, ez hogy lehetséges.

Az IKEÁ-s Tradfri LED vezérlő (Link) működött (a kipróbálás erejéig), bár a hideg-meleg fényt nem tudta szabályozni, valamint az 24V-on üzemel...

Létezik olyan Zigbee-s vezérlő, ami képes kezelni ezt a LED szalagot? Színhőmérséklet, illetve fényerő szempontból, 12V-on?

Bálint
Következő: »»   160 / 160
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem