Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kazettás magnó (deck) javítása
 
Témaindító: damien, idő: Júl 16, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   177 / 177
(#) Raul99 válasza sirály12 hozzászólására (») Szept 4, 2022 /
 
De igen, valószínűleg az elektronika fingott ki a forrasztástól vagy passz hogy mitől. Sebaj, szerencsére kaptam segítséget, az MMI-6s2lk-t tökéletesen helyettesíti a filléres kínai EG-530AD-2B. Ha ezt tudom előtte, akkor nem szórakozok fél napot a gyárival.
(#) Tomi94 válasza Raul99 hozzászólására (») Szept 4, 2022 /
 
Üdv!

A helyedben attól a motortól elbúcsúznék, és választanék egy megfelelőt innen.

Hogy mi megfelelő? Mechanikus méretekre gyakorlatilag az összes, ez szabványszerűvé vált a 80-as évekre. 12V, CCW (óramutatóval ellentétes forgásirányú), 2400/perc fordulatú. Lehet, hogy már csak olyat találsz, ami kívülről potméterrel beállítható sebességű, de ezek is jók lehetnek. Mabuchi EG500-as széria, vagy Sankyo SHU2L/SHW2L-ek elég megbízhatóak, ellentétben a 6S2LK-val, amiből tán nem is láttam évek óta jól működőnek megmaradt példányt..

ui.: Most látom az utolsó hozzászólást, igen, az említett típus is megfelel.
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2022
(#) gépromboló válasza Raul99 hozzászólására (») Szept 26, 2022 /
 
A filléres kínai az minden, csak nem eredeti, még utánzatnak is rettenetes. Persze ha Lakodalom Lajost, vagy más hasonlót akarsz hallgatni a decken, arra pont megfelel, de amúgy rettenetes. Nyávog, instabil. A Sankyo-k, amiket Tomi94 említett, azok fényévekre vannak ettől. Vettem belőle korábban, hozza az elvárt minőséget. Viszont érdemes beszerelés előtt megkenni a tengelyt, mert ezek nem új gyártásúak, hanem raktáron ültek évtizedekig, én is szét kellett szedjem, mert sikított.
(#) gépromboló hozzászólása Szept 26, 2022 /
 
Sziasztok, tud valaki szép hazánkban megbízható forrást walkman szíjak tekintetében? Ékszíjkirály kilőve, már nem árulnak walkman szíjakat.
Következő: »»   177 / 177
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem