Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Nyomtató probléma
 
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Ápr 16, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   116 / 116
(#) Udvari Zsombor válasza pimpoka hozzászólására (») Júl 16, 2023 /
 
Ez arra enged következtetni, hogy a nyomtatód rendesen működik.
Honnan nyomtatod a recepteket?
(#) mikrodigit válasza pimpoka hozzászólására (») Júl 16, 2023 /
 
Ha jól értem, a recept a youtube-ról származó képen van és valójában képet akarsz kinyomtatni. Ha a képet az eredeti felbontás szerint nyomtatod, akkor nagyon kicsi lesz. Ilyen esetben én egy képnéző programot (pl. Irfanview) használnék, annál beállíthatod nyomtatásnál a megfelelő nagyítást - de akár levághatod előbb a felesleges részeket is.
(#) pimpoka válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Júl 18, 2023 /
 
A you Tub-ról!
(#) pimpoka válasza mikrodigit hozzászólására (») Júl 18, 2023 /
 
Köszi a választ de az egyik recept ugyan onnan rendes nagyságú a másik nem !
(#) Massawa válasza pimpoka hozzászólására (») Júl 18, 2023 /
 
A youtubon is legalább 2 formatum fordul elö. A valodi szövegszerkesztett meg van mindenféle html verzio is.
Esetleg a nyomtato kezelöfelületén állitsd be, hogy a nyomtatando anyag kitöltse a papir nagyságot, ilyenkor a nyomtato maga fogja a nyomtatando valamit a papir mérethez igazitani.
(#) Udvari Zsombor válasza pimpoka hozzászólására (») Júl 18, 2023 /
 
Onnan nem szokás nyomtatni, de rád hagyom. Ezesetben a böngésző nyomtatási beállítását kellene megnézned, hogy hogyan kerül fel a forrás az oldalra.
(#) KBal76 hozzászólása Aug 23, 2023 /
 
Sziasztok, találtam a szomszéd ház elé letéve egy Samsung ML-2160, számomra meglepôen apró nyomtatót, ami kis takarítás után majdnem mûködik, lehet csak toner hibája van. A toner fényhenger elôtti takarólapja le van törve, nincs meg, és szerintem össze is fogdoshatták ezt a részét. Ennek ellenére majdnem jól nyomtat, kivéve a bal szélén egy ismétlôdô vízszintes csúf csíkot. Ezt a csíkot ha üreset nyomtatok, akkor is odateszi. (A belsô hengerein nem látni semmi hibát, a toner meg nem hagyja magát tekerni.)
Szóval arra gondoltam, keresnék egy közeli (Bp. IV, XV, XVI.ker.) fórumtársat akinek van Samsung ML-2160 vagy ehhez hasonló, ugyanezzel a tonerrel üzemelô, mûködô nyomtatója, és bevállal egy "egylapos" tesztet (azaz odavinném nyomtatót amikor neki alkalmas). Nem ruháznék be feleslegesen egy idegen tonerbe, ha ez a nyomtató tényleg kukaérett.
Persze ha kárt tesz a tonerében akkor nyilván azt pótolom neki (mondjuk nekem még tonert nyomtató nem rontott el, de ki tudja).
(#) xxxyyy válasza KBal76 hozzászólására (») Aug 23, 2023 /
 
Ilyen hibával már többször találkoztam: hulladék utángyártott toner okozta.
3000 Br.-ért már kapsz bele újat, ha pedig nem jön be akkor szerintem legalább 3001 Ft-ért el tudod adni a rossz nyomtatót...
(#) david87 hozzászólása Nov 6, 2023 /
 
Sziasztok.
Van nekem egy HP deskjet d1660 nyomtatóm és az elején folyamatosan villog a led.
Hiába teszem bele a patront ugyan úgy csinálja a Windows nem ismeri fel se a nyomtatót.
Linux az fel ismeri de a hiba ugyan úgy megmarad a hiba hiába adok neki nyomtatás parancsot nem hajlandó nyomtatni. Mit lehetne meg nézni a patron az új most bontotam ki.
(#) david87 hozzászólása Nov 23, 2023 /
 
Sziasztok!
Windows on sikerült a nyomtatót életre keltenem.
De patron hibát ír a fekete patronra most vásárolt patron 1 A4 oldalnyi szöveg let nyomtatva és megént elő jött ez a hiba.
(#) granpa hozzászólása Dec 5, 2023 /
 
Lehet, hogy nem vág pont ide, de nem találtam jobb helyet.
Ismeri valaki a SHARP EL-2607H elektronikus nyomtató, számológépet?
Hoztak egyet javítani, -gyerekjáték lesz-, de azt sem tudom, hogyan kell betenni a papírhengert, festékes gurigát. Amúgy működik, számol, világít. Kiesett belőle egy fél számos-kerék és hátul le van törve a valami tartó, csak két műa. csonk van.
Következő: »»   116 / 116
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem