Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vag-com-hex interfész (kábel hibák)
Lapozás: OK   67 / 67
(#) kzozo válasza Patis hozzászólására (») Márc 21, 2021 /
 
Akitől vetted, ott kell érdeklődni.
(#) bbb válasza sanaxx hozzászólására (») Márc 21, 2021 /
 
Miért? Úgy gondolod nem eredeti a kábele és a hozzá való szoftver? Én abból a feltételezésből indultam ki, hogy eredeti (tudod, NEM LOPOTT) programot használ, amit megvett az eredeti (tudod, nem hamis) illesztőhöz. S a vicc, hogy egyébként a hamis illesztőhöz is meg lehet venni a programot a ross-techtől VCDS Lite néven.
(#) sanaxx válasza bbb hozzászólására (») Márc 21, 2021 /
 
Eredeti kábelen nincs címke egy korábbi verziószámmal, nekem nyolc milyen kábel, csak javasoltam amit jónak látok.
A hozzászólás módosítva: Márc 21, 2021
(#) Patis válasza sanaxx hozzászólására (») Márc 21, 2021 /
 
Kínai klón ,de az érdekelne ,hogy hogyan lehetne ismét működésre bírni
(#) sanaxx válasza Patis hozzászólására (») Márc 22, 2021 /
 
Azért írtam hogy kapcsolat az eladóval, ha ez az a 20.4 verzió ami programozható chippel van ellátva, akkor gondolom könnyedén javítható, ha régebbi verzió akkor külföldi fórumokon keresgélnék, mint az MHH auto, stb.
(#) Moderátor hozzászólása apeet hozzászólására (») Márc 24, 2021
 
A warez tevékenység minden formája tilos az oldalon! (Kérés, küldés, reklámozás, stb.)
(#) Joe_001 hozzászólása Ápr 26, 2021 /
 
Sziasztok Srácok!
A nekem új autómmal (V702004) hazafelé jövet Köln és Frankfurt között ötször korlátozott le. Gyujtás levétele után törlődött a hiba. Berágtam, előkaptam az Autelt, kiolvastam a motor leállítása előtt mert ha előtte leállítottam üres volt a hibalista. Még járómotornál először immo hibát mutatott. töröltem, gondoltam kamu. Nem jött vissza. A későbbi letiltás kiolvasáskor már üzemanyag rendszer hibát írt h meg a magas, és alacsony üzemanyag nyomás hibát. A következő 100 kilométeren ezek a hibakódok még 3x jöttek elő. Nem is ez a gond az utolsót szándékosan nem töröltem. Hazaérve a műszerfal 0 mittelungen, 0 hibát ír, kiolvasva hibakód mentes!!! Ez mi??? Lehet ilyen, hogy az autó "csak úgy" törli a kiolvasott hibát a memóriából??? Korábbi kiolvasáskor aha az ablakot nem húzta fel,azt is jelezte. Az autó a követkető ezrest gond nélkül hibátlanul szépen járva futotta végig.
(#) publutyka hozzászólása Máj 24, 2021 /
 
Sziasztok.
Van nekem is egy vcds HEX-CAN+USB. kínai klón kábelem. Segítséget szeretnék tőletek kérni abban
hogy újra tudjam használni.2018 ban vettem akkor működött. Az eladó akitől vettem segített hogy el tudjam küldeni a reg.file-t. kínába addig ameddig nem frissítettem meg működött.Akkor nem tudtam mit kezdeni vele félre raktam egy időre el is felejtettem hogy nem működik.Csak most amikor szerettem volna használni szembesültem vele hogy nem tudom használni.Teszek fel képeket hátha segítségetekre lesz abban hogy újra működjön és tudjam használni.
köszönöm a segítségeteket.
(#) publutyka válasza publutyka hozzászólására (») Máj 24, 2021 /
 
Több loader-rel is próbálkoztam mindegyikkel ugyan az volt az eredmény több programot is futtattam hasonló eredményekkel.Ezek voltak az eredmények
(#) roka válasza publutyka hozzászólására (») Máj 27, 2021 /
 
Szia.

Nem tudom ,hogy milyen auton probáltad de első látásra nincs bajj.
Ha csak simán tápfeszt adtál a csatolonak akkor ez az üzenet elfogadhato.
Auton valo próbálkozás is hozhat ilyen eredményt ha tul régi az auto..
Pontos választ igy nem fogsz kapni a kérdésedre
(#) publutyka válasza roka hozzászólására (») Máj 27, 2021 /
 
Szia.
Köszönöm hogy válaszoltál. Skoda Fabia 2007. Ez a kábel régebben működött csak felraktam egy újabb verziót, utána adta meg magát mint utólag kiderült a többi hozzászóló tapasztalatából "kilőtték a neten".Beolvas,töröl is de nem lehet megnyitni mindent mint régebben.Megvan a régi reg.license is de úgy tudom hogy minden géphez másikat kell kérni.De nem tudom hogy loader,használata után kell e-még ilyet használni.küldök egy képet a működésről.
A hozzászólás módosítva: Máj 27, 2021
(#) roka válasza publutyka hozzászólására (») Máj 30, 2021 /
 
Szia.


A kép alapján az autod beteg.
(#) publutyka válasza roka hozzászólására (») Máj 31, 2021 /
 
Szia.
Köszönöm hogy szakítottál az idődből a válaszra megnéztem másik autóban is ugyan ez a helyzet. Előző hozzászólásokban említették a USBASP programozó használatát is én még nem próbáltam ezt a lehetőséget.Azt hittem több helyről /hozzászóló/ossza meg a tapasztalatát ezzel a problémával kapcsolatban. A heads82 felhasználónál hasonló probléma volt ott sikeresen megoldódott.Ugyan ezekkel a javaslatokkal próbálkoztam sajnos sikertelenül.
Másik autónál is próbáltam az is Skoda volt hasonló évjárat.De az is beteget jelentett.
Következő: »»   67 / 67
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem