Fórum témák
» Több friss téma |
hali!
találtam egy adatlapot a psp kijelzőjéről és meg szeretném kérdezni, hogy aki ért hozzá lesse meg lehet e valahogyan használni. mondjuk pc-re rákötni... Adatlap előre is köszi
ahogy elnézem lehet, bár nem lesz egyszerű
úgy oldották meg, hogy van HSync, VSync, a színek meg bitenként külön (8 bit/szín)... mikrovezérlővel elég sansztalan, hogy kezelni tudod, mert nagyon sok mindennel kellene egyszerre foglalkozni kellene egy CPLD meg mellé jó nagy memória (dual portos sram lenne a legjobb) amiben el tudod tárolni a pixelinfókat... az sramot már tudod írni printer portról, vagy mikrovezérlőről, vagy amiről csak akarod, a CPLD meg generálná a horizontális meg vertikális szinkronjelet, meg adná ki szépen sorban az adatot a kijelzőnek...
vagy most jut eszembe...
ha a videokártyát rá lehet venni spec felbontásra, akkor lehetne még úgy hogy 3db gyors 8 bites A/D-t rákötni a VGA R, G, B lábaira, a VS, és HS-t meg simán összekötni (bár itt nem ártana megnézni pontosabban az adatlapot, hogy milyen jelszinteket visel el, de most túl késő van hozzá), és akkor lehetne monitorként használni... itt egyetlen probléma van, hogy a 480x272-es felbontást hogyan eteted meg a videovezérlővel...
hát akkor szerintem ebből nem lesz semmi
![]() marad szépen benne a psp-be ![]()
Linuxot rá lehet bírni ilyen dolgokra! Én nem tudom hogy hogy, arra alapozva írom, hogy 320*240-es PPC-re is raktak már fel Linuxot!
Csak a 320*240 az egy "szabványos" felbontás (QVGA)
Amúgy ha a videókártya drivere engedi bármilyen felbontást be lehet állítani.
a linuxot mindenre rá lehet venni
![]() egyszer már szórakoztam én is ilyennel, de most éppen egy linux sincs fennt a gépemen, de 2-3 config fileban kell csak beállítani a frekvenciákat, meg a felbontást... (elvileg) Ezek szerint tuti lehet: Bővebben: Link1 Bővebben: Link2
mondjuk belegondoltam inkébb veszek egy monokróm 128*64 este vagy nemtom, de azé 15000ret nem cseszek el kísérletezésre. de köszönöm a válaszod
Ezzel a programmal lehet használni a PSP-t másodlagos monitorként. :
http://www.jjs.at/software/pspdisp.html
helló
volna egy hülye kérdésem? Hogyan kell letöltött játékot föltenni a psp-re,hogy játszani lehessen? meg film lejátszáshoz kell valami? program vagy? ![]() ![]()
Hello!
![]() A kérdésem a következő lenne: Van nekem egy PSP na most, a PSP-nek szeretném felhasználni azt a két áram kivezetését amit a kamera el látására használ, ugye a PSP USB mini portján keresztül nincs kifelé áram le adás tehát ez kizárt dolog, hogy oda kössek valamit na most marad a kamera két szabadon hagyott pontja, ezen 3,8V-ot mérek de nem állandóan természetesen kamerám nincs és amikor a PSP-n oda megyek hogy Camera mintha használni szeretném akkor adja le ezt a feszültséget egy olyan 1-2s-ig tovább nem majd hiba üzenet hogy csatlakoztassak kamerát! Természetesen nem tudok. A célom ezzel a következő ledeket akarok működtetni arról a pontról de úgy, hogy én rá megyek arra a kamera ikonra a PSP úgy tesz mintha ott lenne nekem kamera vagy valami és a feszültséget rajta hagyja hackelhető PSP-ről van szó egy 3004 SLIM 10B alaplapos 6.39PRO-B6 CFW-jű gépről! Remélem sikerüt megérteni ha valami nem világos még akkor szóljatok egyébként erről a portról nekem csak 2 ledet kell hogy működtessen ! ![]() ![]()
Üdv nekem is van ilyen kijelzőm alaplap hibás pspből hossza google-zés után ezt találtam szerintetek működne ?
Bővebben: Link Erre a rész re lennék különösen kíváncsi(VGA a ADV7125) ha jól értelmezem akkor A ADV7125 az gyors digitális analóg átalakító vga jel ből . Ha lábakat jól helyre dugom akkor a vga-ból jövő jelet meg jeleníti ? |
Bejelentkezés
Hirdetés |