Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Házilag építhető nagyobb teljesítményű fényeffektek
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Variathor hozzászólása Nov 16, 2007 /

Üdv. mindenkiek.Csak szeretném tudni,hogy valaki tud-e a neten házilag építhető fény cuccokat mutatni! Ne fényorgona,meg strobi mert azt már unom.Pl. pászták..stb. kapcsolásai.Előre is köszi
(#) Georgee válasza Variathor hozzászólására (») Nov 16, 2007 /

Először is a pászta nem egy olcsó dolog másodszor van márilyen téma. fölösleges a pászta mert csaka szúnyogokat vonzza magához meg a kiváncsiskodó rendőröket. Nem is beszélve az izzó áráról ami 80 ezernél indul és 500ezerért is van még, a fogyasztás az se kicsi. Szerintem nyugodtan maradj a strobi mellett. Jah a modik le fogják zárolni a témát sztem.....
(#) Georgee válasza Georgee hozzászólására (») Nov 16, 2007 /

Itt egy adatlap. ezt használják szeretettel a pásztákban... jah és 4000 watt 29 volt az annyi mint 135A az áramfelvétele.... atáp se olcsó játék hozzá
(#) Variathor hozzászólása Nov 17, 2007 /

Én nem gyári több ezer wattos cuccra gondoltam, de nem is egy 4 voltos valamire. A házilag összeállítható alatt azt értem,hogy 12-24 voltos 40-100 watt teljesítményre képes legyen! Másodszor a pászta nekem nem fölösleges és nem érdekel hogy gyárilag mennyiért adják, harmadszor én azt kérdeztem,hogy"Pl. pászták..stb". Nem csak pászták, de ugy látszik te csak azt ismered. Tehát a strobit unom, a fényorgonát unom, VAN MÉG VALAMI FÉLE HÁZILAG ELŐÁLLÍTHATÓ????
(#) Georgee válasza Variathor hozzászólására (») Nov 17, 2007 /

Valahogy nagyon el vagy tévedve.... Nem 1 éve vagyok az éjszakai életben és nem 100 forintos diszkó technikám van itthon. Mivel a pásztát irtad ezért irtam arra hogy fölösleges házilag szenvedni vele..... Jah anno az egyik házilag tervezett fényemet feltettem a kapcsolások közzé elég nagy sikerű a jószág. A piacon ilyesmitnem kapsz. Szerintem ess neki 1-2ezer forintból megvan és eléggé jó. Vagy van olyan fény is hogy corallo 12 volt 10wattos izzóvalaz is filléres fény és az effektje se rossz. A felhőpászta meg kültéri szóval ha a felhőre pájázol oda minden esetben kell a teljesítmény
(#) 0Georg0 hozzászólása Nov 29, 2007 /

Helló mindenkinek !

Van a ketyere
ez

Ha én dupla annyi LED-et szeretnék beletenni, akkor a LED-ek előtti ellenállások értékét meg kell felezni ?

Segítsetek légyszi
(#) Variathor válasza 0Georg0 hozzászólására (») Nov 30, 2007 /

Nem, a tranyó collektorára egyszerüen rá kell kötni még egy 1k ellenállást, és a ledet.Ennyi. ne kösd sorba. Egyszerűbb így. A bc182 nek ell kell bírni 2 ledet.Ha nem akkor bc 212.Ok?
(#) sound.man válasza Variathor hozzászólására (») Nov 30, 2007 /

A bc182 az npn a bc 212 az meg pnp..... Biztos jó lenne bele az is?? Viszont a bc337 az npn.
(#) Variathor válasza sound.man hozzászólására (») Dec 3, 2007 /

Bocsi, igazad van az pnp-s. De a 337 is jó. A bázisán igy is úgy is 0,7 volt megy át, picit nagyob teljesítményre képes. amugy vigyázz,mert szokott lenni a,b,c típus is. Inkább mérj rá, én azt szoktam.
(#) 0Georg0 válasza Variathor hozzászólására (») Dec 3, 2007 /

Köszi szépen hálás vagyok a válaszodért
(#) accesid hozzászólása Nov 19, 2008 / 4

nem akartam uj temat nyitni, mert lehet mar van, viszont ehez kapcsolodik,

szerintetek mennyire onkinzo dolog fenyujsagot epiteni?
pl valami ilyet http://www.fenyujsag.hu/fenykopzep.gif

Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem