Fórum témák
» Több friss téma |
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Sziasztok! Megvételre keresném a Rádiótechnika 2010 es évkönyvét kizárólag könyv formájában.
***@***.** A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2017
Amilyen rég regisztráltál, tudhatnád: E-mail címet nem írunk ki, az adathalászok miatt. Valahol megvan, de egyhamar nem találom meg biztos. Ha más nem jelentkezik, megkapod.
A szerkesztőségben nincs? ("Rádióvilág")
Esetleg valaki tudna ajánlani olyan oldalt ahol 1980-1990 közötti rádiótechnika számokat tudnék olvasni? Jó lenne privát üzenetben is.
Köszönöm előre is!
Üdv!
Megvan esetleg valakinek a 2013/12-es lapszám bármilyen formátumban ?
Igen, megvan. Privát üzenetben írd meg az e-mail címedet és küldöm.
goto $ - 48
Bővebben: Link
Nagyon nem érdekli, írtam neki, de nem is válaszolt. Akkor még itt volt az oldalon. Gondolod megfejti a rejtvényt?
A hozzászólás módosítva: Feb 22, 2017
Köszönöm megkaptam és még akkor egyből válaszoltam is.
Sziasztok!
Szükségem lenne a 2016/9 lapszámra. Köszi előre is!
Sziasztok,
egy cikket keresek a '60-as évekből, amiben egy elektroncsöves voltmérő műszer építésének leírása található. Több információm egyelőre nincs, talán kittben árulták annak idején az alkatrészeket...
Az RT ÉK 1969-ben van egy cikk csöves műszer építésről.
- Egyenfeszültség 0-1000 V, 7 sávban - Váltakozó feszültség 0-300 V, 5 sávban - Ellenállásmérés 0-1000 MΩ, 7 sávban
Köszönöm, megkeresem.
Mint később kiderült, a kittből készült műszer egy szignálgenerátor, ami sajnos már nincs meg. Viszont a csővoltmérő előkerült, kisebb felújításra szorul, ezért lenne segítség a cikk.
Igen, azt hiszem ez lesz az!
Még egyszer köszönöm!
Sziasztok! Nem tudna nekem valaki adni egy linket ahonnan lelehetne tölteni, a hobbi elektronika újság eddig megjelent számait.
Feladom. Hiába linkelem be, nem lehet elérni. De ha a böngészőbe teszem, akkor megnyílik
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 2, 2017
Próbáld meg ezt: Bővebben: Link
Szerintem az ilyen linkeket nem kellene nyilvánosan közzétenni. Aztán ne lepődjünk meg, ha később hasonló választ kapunk:
„A webhely nem érhető el”
Sziasztok!
A 2014/6 havi lapszámra lenne szükségem! Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Keresem a Rádiótechnika újság 1988/1 számát. Segítségeteket köszönöm
Küldj privát üzenetben egy e-mail címet és küldöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |